واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس جامعه المصطفی(ص): گفتمان انقلاب راهکار عبور از موانع بین المللی است قم- ایرنا- رییس جامعه المصطفی(ص) گفت: انقلاب اسلامی همواره با بن بست هایی روبرو بوده است و امام(ره) و رهبر معظم انقلاب توانسته اند با حکمت و درایت، از این بن بست ها عبور کنند.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ˈعلیرضا اعرافیˈ روز شنبه در ششمین گردهمایی دانش آموختگان جامعةالمصطفی (ص) در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم افزود: ما هم برای مواجهه علمی و فرهنگی با گفتمان غرب، نیازمند گفتمان انقلابی هستیم.
وی با تبیین ویژگی های یک مبلغ برتر در عرصه بین الملل گفت: امام خمینی(ره) بحق بارزترین و بهترین جلوه این ویژگی ها و صفات و ملکات اخلاقی بود.
وی با اشاره به سیره امام در نظام اسلامی و مبارزه با ظلم و استکبار گفت: ایشان با شناخت توانایی های خود، اعتماد به نفس و ایمان و توکل به خدای متعال توانست منشا بزرگترین تحول در دنیا باشد و همه قدرتهای شرق و غرب را شکست دهد؛ بنابراین مبلغین باید از سیره امام راحل(ره) الگو بگیرند.
اعرافی، صبر و مقاومت را عامل بعدی موفقیت یک مبلغ دانست و افزود: ذخایر قرآنی و روایی نشان از اهمیت این عامل اثرگذار در برابر تهاجم های اجتماعی و قدرتهای بزرگ دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اگر صبر و استقامت در برابر مشکلات و ناملایمات نباشد، اثربخشی لازم در مخاطبین امکانپذیر نیست و مبلغ آنچنان که شایسته است، مثمرثمر نخواهد بود.
اعرافی با بیان صفات اخلاقی یک مبلغ گفت: صداهای متنوعی در این جهان وجود دارد و موانع زیادی جلوی انتشار معارف اسلامی را گرفته اند و اگر مبلغان عرصه بین الملل بخواهند در این جریانها هضم نشوند، باید در درون آنها اتفاقاتی بیفتد و ملکات و ویژگی هایی را کسب کنند.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم پیام پیامبر اسلام (ص) و اولیای دین را در عصر حاضر به مخاطبان منتقل کنیم، باید انسانهای بزرگی باشیم، چراکه اسلام و گفتمان حیاتبخش آن به انسانهای بزرگ و دارای سعه صدر نیازمند است.
اعرافی، خودپنداری مثبت و عزت نفس را از دیگر ویژگی های یک عالم دین و مبلغ اسلامی برشمرد و افزود: اگر به توانایی های خود واقف نباشیم نمی توانیم در عرصه تبلیغ دین موفق باشیم.
گردهمایی دانش آموختگان جامعه المصطفی با هدف ارائه دستاوردهای این مرکز علمی و تبادل نظر میان شرکت کنندگان برپا شد.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعة المصطفی(ص) نیز در این نشست گفت: چهار هزار بانوی طلبه غیرایرانی در المصطفی مشغول تحصیل معارف اسلامی هستند.
به گزارش ایرنا به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ˈمجید حکیم الهیˈ، تعداد دانش پژوهان و طلاب المصطفی را بیش از 30 هزار نفر عنوان کرد و افزود: نیمی از آنان در ایران و نیمی دیگر در نمایندگی ها یکشورهای مختلف مشغول تحصیل اند.
وی ادامه داد: در حوزه پژوهش، المصطفی آموزشهای خود را پژوهش محور کرده و پژوهشگاهی با چندین پژوهشکده تأسیس نموده است که هر روز تولیدات متعدد دارد.
وی بااشاره به فعالیت مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی گفت: در این مرکز، بیش از یکهزار عنوان کتاب به 40 زبان زنده دنیا منتشر شده است که تعدادی از این آثار بعنوان متون درسی، در دانشگاه های جهان استفاده می شود.
حکیم الهی بیان داشت: بیش از 500 متن درسی توسط المصطفی تولید که جایگزین برخی از متون درسی گذشته شده است.
وی در ادامه افزود: همچنین بیش از 50 مجله علمی تخصصی نیز در این مرکز منتشر می شود.
وی با اشاره به نمایندگی ها و شعبه های این مرکز در بیش از 60 کشور، گفت: افزون بر این، با بیش از 250 موسسه علمی، آموزشی دنیا همکاری علمی داریم.
حکیم الهی با اشاره به این که امروز مدارک جامعه المصطفی در مقاطع مختلف،مورد پذیرش دانشگاه های جهان است، گفت: مراکز علمی دنیا بر خود می بالند که بتوانند دانش آموختگان المصطفی را بعنوان عضو هیات علمی یا دانشجو برای مقاطع عالی و مراحل تکمیلی تحصیلی پذیرش کنند.
وی ادامه داد: المصطفی با کسب مجوز از وزارت علوم و عضویت در نهادهای بین المللی مانند اتحادیه دانشگاه های جهان، آیسسکو توانسته است از نظر رتبه بندی، در سطح جهان، مورد اعتراف و قبول همه مراکز علمی و پژوهشی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز با توجه به بهره مندی از مکانهای مختلف، مرکز اصلی خود را در جوار کریمه اهل بیت(س) قرار داده است و در تهران، گرگان، مشهد، اصفهان، تبریز و جزیره قشم نیز نمایندگی دارد.
حکیم الهی، تعداد استادان و اعضای هیات علمی این مرکز را بیش از دو هزار نفر ذکر کرد و با بیان این که بیش از دو هزار محقق نیز با المصطفی همکاری علمی و پژوهشی دارند، گفت: مقاطع تحصیلی المصطفی از مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد ، دکترا و فوق دکترا و در نظام حوزوی، سطوح 1 تا 4، مورد تدریس و بررسی علمی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: المصطفی بر خود می بالد که بیش از 31 هزار دانش آموخته دارد که 19 هزار و 500 نفر از آنان در ایران و مابقی در نمایندگی های خارج کشورند.
وی یکی از اهداف این گردهمایی را آشنایی دانش آموختگان با یکدیگر و دستاوردهای این مرکز ذکر کرد و گفت: آشنایی دوجانبه دانش آموختگان موجب برگزاری همایش های مشترک و ارتقای روابط بین آنان زمینه ساز برکات زیادی است. ک/2
/7402/ 550/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
26/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]