محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843055252
علل فساد در دولت مدعی عدالت و مبارزه با فساد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
علل فساد در دولت مدعی عدالت و مبارزه با فساد تهزان -ایرنا - مدیران ما نباید اجازه پوشش قصور و فرصت طلبی های خود با همایش های به ظاهر ارزشی را داشته باشند.
حسن فاتحی در ملت آنلاین می افزاید: متاسفانه یکی از علل اصلی فساد در دولت مدعی عدالت و مبارزه بافساد! گذشته، نقاب سازی های بود که در پوشش ارزش و نقاب ولایت مداری بیشترین ظلم ها را به ولایت و مردم می کردند.
بابک زنجانی و سهم مدیران روان رنجور در فساد های اقتصادی و عقیدتی؟
هنوز صباحی از ماجرای اختلاس بزرگ در زمان مدیریت مدعیان عدالت و مبارزه بافساد!، نگذشته است که آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور درکلام سربسته ای می گویندˈ فردی از فرد دیگر یا از اعتباری سوءاستفاده کرده ولی یک وقتی پول بیت المال و پول نفت در اختیار فردی قرار گرفته که رقم بالایی است و نمی فهمیم چرا؟، 8 یا 9 هزار میلیارد تومان رقم بسیار بالایی است و تقریبا درآمد یک ماه کل کشور است. پول نفت و دلار در اختیار یک فرد قرار گرفته و...........ˈ.
آیا تضمینی وجودخواهد داشت که دیگر مه آفریدها وبابک زنجانی ها به عناوین مختلف،درجامعه آفتابی نشوند؟
آیا مه آفریدها وبابک زنجانی ها علل اصلی فساد درمملکت ماهستند یااینکه ضعف سیستمهای مدیریتی وغلبه نگرش سیاسی برمدیریتهای کلان،عامل اصلی این فسادها می باشند؟
آیا تضمینی وجود دارد که برای سالهای پیشرو حتی دربدنه دولت تدبیر وامید شاهد چنین سوء استفاده ها وفسادها نشویم؟
متاسفانه رویه غلطی که مدتهاست درجامعه ما رواج داشته،این بوده است که در مواقع کشف فسادهای عدیده اقتصادی و عقیدتی بجای اینکه به علل اصلی وبوجود آورنده فساد توجه داشته باشیم، کاسه و کوزه ها را سر مهره های تبه کار درجه دوم و سوم شکستیم ومتاسفانه به همین خاطرهم بوده است که بحث ویرانگر فساد وباندبازی که یکی از عوامل مشروعیت زدا در مباحث جامعه شناختی می باشد،مواقعی موجودیت جامعه ما را تهدید نموده است و بخاطر همین معضلات در مباحث اقتصادی عقب افتادگی های فراوانی داشته ایم.
مه آفریدها و بابک زنجانی ها مجرمند و بخاطر اینکه بواسطه هوشبهر نه چندان بالا فریب تبهکاران بزرگ راخورده اند،بایستی مجازات شوند ولی سوال مهم برای افکار عمومی این است که چرا هیچوقت تبهکاران بزرگ یا همان دانه درشت ها و یا مدیران نالایق مجازات نمی شوند؟!
در مورد تبهکاران بزرگ یا دانه درشت ها و یا مدیران نالایق،به دو دلیل مهم هم رسانه های ما و هم سیستم های بازرسی ما ناکارامد عمل نموده اند:
دلیل اول ناکارامدی رسانه ها و سیستم های بازرسی این بوده است که متاسفانه چهره های کریه فساد برای لاپوشی خود دربین رسانه و سیستم های بازرسی ما نفوذ نموده است وبا رویکردباندگرایی برای بخور ونمیر تاتوانسته به یارگیری در این دو عرصه اقدام نموده است.
دلیل دوم ناکارامدی رسانه ها و سیستم های بازرسی، ترس ازپردازش هزینه ها ی ویرانگر ومرگ آوربوده است که هم رسانه ها وهم سیستم های بازرسی ما باعلم به عواقب درافتادن با تبهکاران بزرگ ومدیران نالایق، توان بسترسازی برای امنیت روانی جامعه نداشته است.
برای اینکه بال های مبارزه با فساد که همان دو بال رسانه و سیستم های بازرسی می باشند به کارایی لازم برسند،ماناچاریم به راهکارهای زیر توجه نموده باشیم:
1-رسانه های نوشتاری و مکتوب و همچنین سیستم های بازرسی ما می بایست در اختیار سلایق و احزاب متفاوت قرارگرفته باشند و اینکه بابخشنامه و یا دستورالعمل کوچکترین فعالیت آزاد رسانه ای را رصد نموده باشیم تامردم و رسانه توان بازگویی فساد نداشته باشند، این نگرش های مدیریتی باید عوض و اصلاح شود.
2-ضوابط درست و مشخصی برای انتخاب مدیران اجرائی در تمامی سطوح مدیریتی طراحی شود، اینکه مدیران ما انتخابشان وابسته به رویکرد و سفارش فلان نماینده و یا فلان رابط باشد،ورویکرد سیاسی و افراط زدگی مدیران ما را تعیین کند،در نهایت با معضل فساد مواجه خواهیم شد.
3-بازرسی ها نباید محدود به ارزیابی کارکنان باشد،بیشترین بازرسی ها را باید متوجه مدیران نموده باشیم،یک کارمند تا بخواهد بر سیستم اثربگذارد تاریخ خدمتش خودبخود منقضی خواهدشد ولی این مدیران نالایق هستند که دربدو ورود به اداره یا موسسه و....با رویکرد همسان سازی همه کارمندان،سلایق متفاوت و غالباˈ نجیب را فراری می دهند تا براحتی هرکاری دلشان خواست انجام داده باشند،متاسفانه حراست های برخی ادارات ما بیشتر حرف مدیران نالایق را تحویل می گیرند تا سخن ومنطق کارکنان زیرمجموعه مدیران نالایق را، چون مدیران نالایق نفوذ و قدرت دارند، توان گزارش نویسی های غیرواقعی از کارکنان مخالف خود را دارند و قانونی هم وجود ندارد که مانع تکروی و استبداد مدیران نالایق شود ومتاسفانه این معضل درنهایت به خودی سازی ادارات و... منجر می شود و این یعنی اینکه با دست های خودمان بستر فساد برای مدیران نالایق را فراهم نموده باشیم.
4-مدیران ما نباید اجازه پوشش قصور و فرصت طلبی های خود با همایش های به ظاهر ارزشی را داشته باشند،متاسفانه یکی ازعلل اصلی فساد دردولت مدعی عدالت ومبارزه بافساد! گذشته، نقاب سازیهای بود که درپوشش ارزش ونقاب ولایت مداری بیشترین ظلمها را به ولایت و مردم می کردند.
تا می خواهی ازمدیر نالایقی شکوه کنی،چون یک زمانی آدم خوبی بوده است وجبهه رفته یاجانبازشده ویاهمسر شهید و...بوده است،تو می شوی ضد انقلاب ومنطق مدیران نقابدار حجت نهایی می شود و من فکر می کنم ماباید درجهت مبارزه بافسادهای عدیده اخلاقی،اقتصادی وسیاسی و... باید سهم نقابها را درکنارتخصص وکاراییها نیز ارزیابی نموده باشیم.
5-متاسفانه یکی از علل مهم افراط گرایی ها درجامعه ما همین رویکرد اختیار تام و تمام دادن به مدیران نالایقی بوده است که خودشان دراصل صلاحیتی نداشته اند ولی بواسطه هزینه ازخون و آبروی منسوبین خود بانفوذی که در ادارات و ارگانهای مهم داشته اند، همه منتقدین ومخالفین شخصی خودرا اززندگی انداخته اند واگرهم همین جماعت دوباره هیاهو می کنند بخاطراین است که نمی خواهند جایگاه غصبی خودرا ازدست داده باشند.
من فکر می کنم زمان بازرسی ازمدیران نالایقی هم رسیده است که خود صلاحیتی نداشته وندارند وتنها درنقاب هزینه ازآبرو وخون منسوبین خود مردم را به نظام بدبین می نمایند.
بابک زنجانی زمانی بابک میلیاردی شد که متاسفانه مدیران نالایقی که نقاب ارزش داشتند ازوی حمایت کردند و سیستم قضایی و بازرسی ما باید درکنار بازجویی از بابک زنجانی این موضوع را هم بررسی نماید که این مدیران نالایق نقاب دار چرا گناه بابک زنجانی را می شستند؟!
مه آفرید خسروی زمانی مه آفرید شد که حلقه انحراف دولت مدعی عدالت و مبارزه بافساد!، با یارگیری از مدیران نقابداری چون خاوری ها امکان تبهکاری بدست آوردند.
آقای خاوری همان آقایی بود که با نقاب چپیه در فرودگاه ظاهر شد و از مملکت فرار کرد تا علل اصلی برملا نشود و اگر ما جایگاه نقاب را درمدیریت های تخصصی حداقل تعریف کنیم،قطعاˈ خاوری های نقابداری نیز نخواهیم داشت که با چپیه در گردن مردم را به نظام و مقدسات بدبین نماید.
593
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
26/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]
صفحات پیشنهادی
دولت برای مبارزه با فساد اراده جدی دارد
وزیر دادگستری دولت برای مبارزه با فساد اراده جدی دارد تهران - ایرنا - وزیر دادگستری با بیان اینکه دولت برای سلامت اداری و مبارزه با فساد اراده جدی دارد افزود برای پاکسازی کشور از فساد چاره ای جز برخورد قاطعانه با افراد متخلف وجود ندارد حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی رومدعیان مبارزه با فساد سراغ دلالان ارز بروند
استانها جنوب هرمزگان زاری مطرح کرد مدعیان مبارزه با فساد سراغ دلالان ارز بروند کیش - خبرگزاری مهر رئیس انجمن جراحی زانو آرتروسکوپی وآسیب های ورزشی گفت مدعیان مبارزه با فساد به جای حمله به جامعه پزشکی سراغ دلالان ارز را بگیرند به گزارش خبرنگار مهر محمد رازی صبح شنبه در متلاش دولت افغانستان برای مبارزه با فساد اداری امضای تفاهمنامه کمیسیون اصلاحات اداری و 3 وزارتخانه برای مبارزه
تلاش دولت افغانستان برای مبارزه با فساد اداریامضای تفاهمنامه کمیسیون اصلاحات اداری و 3 وزارتخانه برای مبارزه با فساد اداریرئیس کمیسون مستقل اصلاحات اداری افغانستان اعلام کرد که این کمیسیون با 3 وزارتخانه افغانستان برای مبارزه با فساد اداری صرفهجویی در زمان کاهش هزینه و ایجادمعاون رییس جمهوری: دولت مصمم به مبارزه جدی با پدیده فساد مالی است
معاون رییس جمهوری دولت مصمم به مبارزه جدی با پدیده فساد مالی است معاون اجرایی رییس جمهوری مبارزه با فساد اقتصادی را جهاد فی سبیل الله خواند و گفت منشا بسیاری از مشکلات اجتماعی فرهنگی و سیاسی مفاسد اقتصادی است به گزارش نامهنیوز محمد شریعتمداری روز چهارشنبه در سخنرانی افتتاحدولت در مبارزه با فساد مصمم است/ تصمیم گیری در مورد موسوی و کروبی باید در فضای آرام باشد
استانها مرکز قزوین پورمحمدی با مهر مطرح کرد دولت در مبارزه با فساد مصمم است تصمیم گیری در مورد موسوی و کروبی باید در فضای آرام باشد وزیر دادگستری گفت بی نظمی و بی قانونی که گاهی به ضد فرهنگ تبدیل شده موجب گسترش تخلف در دستگاههای اجرایی شده که دولت مصمم است با شفاف سازی توآشنا: دولت مبارزه با ریشههای فساد را نیز مد نظر دارد/ دولت اقتصاد مقاومتی را باید در اجرا پیاده کند
آشنا دولت مبارزه با ریشههای فساد را نیز مد نظر دارد دولت اقتصاد مقاومتی را باید در اجرا پیاده کند مشاور فرهنگی رئیس جمهور گفت معتقدم دولت به جای تکرار منویات مقام معظم رهبری باید فرمایشات ایشان را اجرا کند بنابراین دولت در لایحه بودجه 93 به دنبال کاهش تعهدات بیجا است به گزاترکان: به زودی از یک فساد ده ها هزارمیلیاردی دولت قبل، پرده برداری می شود
ترکان به زودی از یک فساد ده ها هزارمیلیاردی دولت قبل پرده برداری می شود اقتصاد > اقتصاد کلان - اکبر ترکان به روزنامه آرمان گفت بحث اختلاس 3هزار میلیاردی یا 9 هزار میلیاردی که رئیسجمهور محترم بدان اشاره داشتند واقعیت تلخی است فساد اداری و ساختاری جزئی از بدناساس انقلاب مبارزه با دیکتاتوری و فقر و فساد است
امام جمعه اهل سنت خاش اساس انقلاب مبارزه با دیکتاتوری و فقر و فساد است خاش زاهدان- ایرنا- امام جمعه مسجد جامع توحیدیه اهل سنت خاش گفت اساس انقلاب مبارزه با دیکتاتوری و فقر و فساد و تبعیض بوده و بزرگداشت هر ساله دهه فجر تاکیدی بر وحدت و انسجام ملت در حفظ و حراست از نظام اسلامیبه علت صرف بودجه دولتی به نفع یک گروه سیاسی مطرح شد دستور وزیر دارایی اسرائیل برای بررسی فساد مالی شهرداریها
به علت صرف بودجه دولتی به نفع یک گروه سیاسی مطرح شددستور وزیر دارایی اسرائیل برای بررسی فساد مالی شهرداریهاوزیر دارایی اسرائیل جریان انتقال پول از بودجه دولتی به شهرک های یهودی نشین کرانه غربی را متوقف کرده و دستور داد درباره اتهام استفاده از این بودجه توسط شهرداری ها در حمایت امشروح برنامه دیروز امروز فردا کواکبیان: در فسادهای اقتصادی به دولتمردان کمک شده/میرولد: انتخاب استاندار خراسان
مشروح برنامه دیروز امروز فرداکواکبیان در فسادهای اقتصادی به دولتمردان کمک شده میرولد انتخاب استاندار خراسان رضوی در اختیار دولت است محبیان خلاء در قانون اولیه احزابدبیرکل حزب مردمسالاری گفت اگر پروندههای فساد اقتصادی را بررسی کنیم میبینیم که هیچ کدام به حزب کمک نکردهاند ب/تحولات لیبی/ کنگره ملی لیبی دولت موقت را به فساد متهم کرد/ فابیوس: غرب مداخله نظامی در جنوب لیبی نخواهد داشت
تحولات لیبی کنگره ملی لیبی دولت موقت را به فساد متهم کرد فابیوس غرب مداخله نظامی در جنوب لیبی نخواهد داشتتداوم تظاهراتهای مردمی در مخالفت یا موافقت با تمدید کار کنگره ملی لیبی و تصمیم نخستوزیر لیبی برای ترمیم گسترده کابینه خود از جمله تحولات لیبی است به گزارش فارس به نقل ازشهید ملا امین حیدری شهید راه مبارزه با ظلم و فساد حکومت سلطنتی
همگام با انقلاب 11 شهید ملا امین حیدری شهید راه مبارزه با ظلم و فساد حکومت سلطنتی سنندج- ایرنا- ملا امین حیدری همگام با قیام 15 خرداد 1342 به مبارزه با ظلم و فساد حکومت سلطنتی پرداخت و مردم را از مظالم شاه آگاه کرد افشاگری او سبب شد نیمه شب اردیبهشت سال 42 چند مامور مسلح ویبرکناری ۱۱۵ قاضی و دادستان ترکیه در پی افشای پرونده فساد دولت
برکناری ۱۱۵ قاضی و دادستان ترکیه در پی افشای پرونده فساد دولتدر سایه بررسی قضایی دقیق پرونده متهمان به فساد مالی و پولشویی اخیر در دولت ترکیه ۱۱۵ قاضی و دادستان برکنار شدند به گزارش خبرگزاری فارس رسانههای ترکیه از برکناری بیش از 100 قاضی در استانبول از جمله دو دادستان مسئول تنادران: در مجلس جمع مخفی مبارزه با فساد تشکیل دادهایم/ ممکن بود بابک زنجانی مثل خاوری فرار کند
نادران در مجلس جمع مخفی مبارزه با فساد تشکیل دادهایم ممکن بود بابک زنجانی مثل خاوری فرار کند نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره نامه 12 نماینده به سران قوا درباره بابک زنجانی گفت ممکن بود بابک زنجانی با توجه به این حجم از سرمایه مثل شهرام جزایری فرار کند تجربه خامبارزه با فساد به نتیجه می رسد
مبارزه با فساد به نتیجه می رسد اقتصاد > اقتصاد سیاسی - رئیس اسبق اتاق بازرگانی تهران براین باوراست که دولت می تواند با اجرای برنامه های دقیق مانع از ادامه بروز فساد در اقتصاد کشور شود به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین محمد رضا بهزادیان نگاه امیدوارانه ای بهقائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم: دولت گوش به فرمان مقام معظم رهبری و مراجع باشد/ترویج فساد در زمان پهلوی
قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دولت گوش به فرمان مقام معظم رهبری و مراجع باشد ترویج فساد در زمان پهلویائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه ملت ایران تاکنون و در سختیهای مختلف از نظام اسلامی حمایت کردهاند گفت دولت نیز باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشد وروزنامه جمهوری اسلامی: فسادهای بابک زنجانی با همراهی برخی اعضای دولت سابق انجام شده است/ زنجانی وسیله آزمایش ق
روزنامه جمهوری اسلامی فسادهای بابک زنجانی با همراهی برخی اعضای دولت سابق انجام شده است زنجانی وسیله آزمایش قوه قضاییه به قوه قضائیه به خاطر بازداشت بابک زنجانی باید دست مریزاد گفت ولی این توقع را نیز باید مطرح کرد که بازداشت گام اول است و آنچه کارساز است رسیدگی دقیق و بدون ا-
گوناگون
پربازدیدترینها