تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، تاج سوره‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860299855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت در مبارزه با فساد مصمم است/ تصمیم گیری در مورد موسوی و کروبی باید در فضای آرام باشد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قزوین پورمحمدی با مهر مطرح کرد:
دولت در مبارزه با فساد مصمم است/ تصمیم گیری در مورد موسوی و کروبی باید در فضای آرام باشد
وزیر دادگستری گفت: بی نظمی و بی قانونی که گاهی به ضد فرهنگ تبدیل شده موجب گسترش تخلف در دستگاههای اجرایی شده که دولت مصمم است با شفاف سازی، توسعه دولت الکترونیک و اصلاح زیرساختها با تخلف به شدت برخورد کند.



حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در حاشیه سفر به استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت رسیدگی به پرونده تخلف در سازمان تعزیرات حکومتی اظهارداشت: وقتی پزشک زیاد و بیماری هم زیاد است اگر مریض با پزشک همکاری نکند باز هم بیماری ریشه کن نمی شود و وجود خواهد داشت و نمی توان انتظار حل مشکل را داشت.

وی افزود: دستگاه نظارتی در کشور زیاد است اما اگر مجری خودش مقید به رعایت قانون نباشد و انضباط نداشته باشد باز هم تخلف اتفاق می افتد و متاسفانه الان تعداد تخلف در دستگاههای اجرایی زیاد است و بی قانونی به ضد فرهنگ تبدیل شده  و آزاردهنده است که باید بی نظمی و بی برنامگی را اداره و مدیریت کنیم و جلویش را بگیریم تا اینها اتفاق نیفتد. وزیر دادگستری بیان کرد: ما متاسفانه شاهد تخلفات و سوء استفاده های زیادی هستیم و با اضافه کردن دستگاههای نظارتی هم مشکل حل نمی شود مانند وقتی که هوا آلوده است و شما پزشک زیادی هم دارید اما مشکل حل نمی شود، باید نگذاریم هوا آلوده شود، گناه دیگران نیست. در مسائل اداری و مدیریتی همین گونه است که باید زیرساختها، زیربناها، بسترها سالم شود فرهنگ عمومی مسئله مهمی است که باید سبک زندگی را اصلاح کنیم و در این مسیر همه باید کمک کنند. پورمحمدی تصریح کرد: این دولت مصمم است که زیرساختها را در آنچه مربوط به خود است درست کند، نسبت به جلوگیری از تخلف مصمم است، در ایجاد انضباط و برنامه اراده جدی دارد و یکی از راهکارهایش شفاف سازی دولت است. این مسئول قضایی یادآور شد: دولت عزم جدی دارد تا جایی که می تواند با مردم شفاف باشد و توسعه و تحقق دولت الکترونیک خیلی از حاشیه ها را از بین می برد و اجازه نمی دهد  فرعیات بر اصول مقدم شود و حاشیه ها بر متن پیشی بگیرد لذا مصمم هستیم دولت الکترونیک را اجرا کنیم و اگر این موارد عملی شود امیدواریم شاهد این تخلفات نباشیم. وی در پاسخ به این سوال که شایسته سالاری و انتقاد رسانه ها تا چه میزان می تواند از تخلف دولتی بکاهد اظهارداشت: شاید تاحدودی کمک کند اما با چند مسئول و رسانه این مشکل حل نمی شود زیرا این موضوع به ساختار سازمانی، رفتار و تعامل سازمانی و ساز و کارهای اجرایی و فرهنگ عمومی، فرهنگ مراجعه و پاسخگویی نیاز دارد. پورمحمدی یادآورشد: خیلی از مسئولان شایسته هستند، رسانه ها هم که مانعی برای انتقاد ندارند و از بالاترین سطوح دولتی توسط افکارعمومی بازخواست می شوند و رسانه ها مشکلی در انعکاس مسائل ندارند و برای کسی مشکل درست نمی شود، ولی کافی نیست هر چند تاثیردارد و ما هم استقبال می کتیم اما آنچه به ما ربط دارد تمرکز داریم روی این موضوع و در تعزیرات از خودمان شروع کرده ایم تا ابتدا خودمان را پاکسازی و سالم سازی کنیم. فعالیت فرهنگی با محور دادگستری وی در ادامه در خصوص فعالیتهای فرهنگی دادگستری هم اظهار داشت: دو کار در دست اجراست که یکی فعالیتهای فرهنگی است که به معاونت فرهنگی واگذار شده و یکی امور پیشگیری که معاونت فرهنگی در درون دادگستری فعالیت می کند برای ارتقاء فرهنگ، رفتار سازمانی و سالم سازی محیط و ارتقاء تعهد سازمانی و معاونت پیشگیری در بخش برون سازمانی و توجیه عامه مردم و فرهنگ عمومی و ارتباط داشتن با دستگاههای مختلف، که اگر این دو واحد که فعال شده اند کارشان را درست انجام دهند و بقیه دستگاهها هم همکاری کنند و برخی نهادها از جمله رسانه ها و صاحبان تریبون، مربیان آموزش و پرورش و روحانیون با معاونت پیشگیری همکاری بیشتری کنند فکر می کنم شاهد تحول جدی در این زمینه باشیم.

وی در خصوص به سرانجام رسیدن پرونده های تخلف بیان کرد: چند پرونده که به دستگیری و بازداشت افراد منجر شده، سیاست تبلیغی متفاوت است در مقطعی در شرایط انتخابات بودیم و مصلحت نبود برخی پرونده ها بازگو شود اما برخی به شفاف سازی بیشتری نیاز داشت که عزم قوه قضائیه تا جایی که امکان دارد و قانون اجازه دهد شفاف سازی و اعتماد سازی است و پرونده تعزیرات که برخی انتقاد داشتند چرا اعلام شده با اعتقاد به شفاف سازی مطرح شده است لذا صادقانه به مردم اعلام کردیم و صادقانه هم پیگیری می کنیم تا به نتیجه برسیم. توزیع سبد کالا مناسب نبود این مسئول در خصوص نارضایتی مردم از نحوه توزیع سبد کالا اظهارداشت: ما هم در شبکه توزیع و هم بانک اطلاعاتی کشور واقعا مشکل داریم، زمان هم کم بود، کارها خوب انجام نشد و این نوع توزیع اتفاق خوبی برای ما نبود که باید تجربه کنیم و خیلی به خود امیدوار نباشیم تا در میدان عمل وارد نشویم نمی توان فضا را درک کرد. این حرکت خوشایند نبود اما امیدواریم بتوانیم آن را اصلاح کنیم. تصمیم گیری در مورد موسوی و کروبی در فضای آرام بهتر است وزیر دادگستری در مورد تعیین تکلیف پرونده موسوی و کروبی هم گفت: در این زمینه در نظام در حال تدبیر و ارزیابی و سبک و سنگین شدن است و فکر می کنم باید عوامل داخلی و فضای بیرونی دست به دست هم بدهد تا نظام یک تصمیم با منفعت بیشتر را بگیرد. پورمحمدی افزود: تاکنون هم بنای نظام همین بوده تا تصمیمی بگیرد تا حاشیه های کمتری داشته باشد و خسارتها کاهش یابد و سوء استفاده کمتری شود به هر حال اگر فضای کشور آرامش بیشتری داشته باشد و عوامل تحریک و فشار کاسته شود راحت تر می توان تصمیم گرفت و برخی سخت گیری ها را می توان به حداقل رساند. مهمترین دستاورد انقلاب عزت و عظمت کشور است وی به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی خوشبختانه با عزت به حیات خود ادامه می دهد و آرمانها و اهدافش را تعقیب می کند و در عرصه داخلی و بین المللی جایگاه شاخصی دارد و در همه عرصه ها می درخشد. پورمحمدی تصریح کرد: در حوزه قانون گذاری تحولات اساسی در کشور رخ داده و حفظ حقوق مردم و حقوق شهروندی و دستورات اسلامی جدی گرفته شده و مردم سالاری دینی در سرنوشت کشور و در متن قانونگذاری جا افتاده است و انتخابات فرمایشی به حضور تاثیرگذار و تعیین کننده مردم تبدیل شده که دستاورد بزرگی است. وی افزود: مردم بر همه امور نظارت دارند و امروز جهان می داند ایران اسلامی یک نظام متکی به مردم است و انتخابات مجلس، شوراها و ریاست جمهوری گواه آن است که نقش مردم ضمانت بالای اجرایی دارد.

پورمحمدی بیان کرد: 22 بهمن یک جشن ملی و گام گذاشتن در مسیر آرمانهاست و هر سال که می گذرد این جایگاه تثبیت می شود و ملت گامی به جلو می گذارد و امسال هم مردم با شرکت گسترده در راهپیمایی 22 بهمن جواب دندان شکنی به دشمنان خواهند داد و بار دیگر با آرمانهای نظام، انقلاب اسلامی، رهبری و شهدا تجدید بیعت خواهند کرد و با مشارکت گسترده خود به جهانیان نشان خواهند داد که همچنان پشت سر رهبری حافظ انقلاب و دستاوردهای آن هستند. وی در پایان هدف از سفر به استان قزوین  را حضور در جشن میلاد امام حسن عسگری(ع)، رسیدگی به امور مردم، دیدار با مسئولان و گفتگو و شنیدن نقدها و صحبت های مردم ذکر کرد و اظهارداشت: حضور مسئولان در اجتماعات مردم و سرکشی به آنها به ایجاد همبستگی و تقویت رابطه مردم و مسئولان کمک می کند و موجب می شود مسئولان با نیازها و مشکلات مردم بیشتر آشنا شوند و برای حل آن اقدام کنند.


۱۳۹۲/۱۱/۱۹ - ۱۱:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن