واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شرق > خراسان جنوبی گزارش مهر/
هشت سالگی پروژهای که قرار بود چهلماهه تمام شود/ بیمارستان بیرجند چشم انتظار اعتبارات
بیرجند – خبرگزاری مهر: بیمارستان 200 تختخوابی بیرجند بهعنوان یکی از بزرگترین پروژههای بخش بهداشت و درمان خراسان جنوبی در سال 85 آغاز شد و با گذشت هشت سال هنوز به اتمام نرسیده است.
به گزارش خبرنگار مهر، احداث بیمارستان 200 تختخوابی امام رضا(ع) بیرجند از جمله مصوبات سفر اول دولت نهم در سال 84 در بخش بهداشت و درمان خراسان جنوبی بود که پیش بینی بهره برداری از آن 40 ماهه اعلام شد، اما این در حالی است که با گذشت 8 سال از تصویب هنوز به بهره برداری نرسیده است. باتوجه به تصميم جلسه مورخ پانزدهم تیرماه 84 هيئت وزيران موضوع نامه شماره 12686/31467 مورخ 84.4.22 دفتر هيئت دولت، مطالعه احداث بيمارستان آموزشي 200 تختخوابي براي جايگزيني بيمارستان امام رضاي بيرجند واقع در خيابان طالقاني بر اساس نظام سطح بندي خدمات توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي بايد در سال 84 صورت می گرفت و اعتبار براي احداث پروژه فوق در بودجه سنواتي سال هاي 1385، 1386 و 1387 پيش بيني میشد. امروز با گذشت بیش از هشت سال از آغاز این پروژه هنوز سه سال و چهار ماهی که برای اتمام آن مسئولان در نظر گرفته بودند به سر نیامده و ساخت این بیمارستان که از نیاز های اساسی استان خراسان جنوبی و انتظار مردم این استان است هنوز محقق نشده است.
پیشرفت 75 درصدی بیمارستان 200 تختخوابی بیرجند معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو با مهر، با اشاره به اینکه ساخت بیمارستان 200 تختخوابی بیرجند از مصوبات سفر دولت نهم به استان خراسان جنوبی بوده است، گفت: مکان یابی این بیمارستان در سال 85 انجام شده است و در دو فاز به پیمانکار واگذار شده است. علی اکبر اسماعیلی پیشرفت این پروژه را 75 درصد اعلام کرد و گفت: درصد پیشرفت ساختمان اصلی 75 درصد، است که مرحله سفت کاری به اتمام و وارد مرحله نازک کاری شده است. وی با بیان اینکه 80 درصد کار تاسیساتی و نمای اصلی این بیمارستان انجام شده است، گفت: زیر بنای این پروژه 29 هزار متر مربع در هفت طبقه است. وی با اشاره به اینکه این بیمارستان 200 تخت مصوب دارد، گفت: این بیمارستان در مجموع 284 تخت هزینه بر دارد. 25 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه نیاز است معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اعتبار مصوب این پروژه تا سال 92 را 42 میلیارد و 468 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: از این میزان تا کنون 28 میلیارد و 848 میلیون تومان جذب شده است. اسماعیلی بیان داشت: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه 25 میلیارد تومان است. وی به بدهی دانشگاه به پیمانکار این پروژه اشاره کرد و افزود: تا تاریخ 12 بهمن ماه سال جاری بیش از هشت میلیارد و 500 میلیون تومان بدهی پیمانکار پروژه بوده است. وی با بیان اینکه سرعت اجرای این پروژه به دلیل کمبود اعتبارات کند است؛ تصریح کرد: لازم است با تصویب اعتبار در بودجه سنواتی و تخصیص لازم به این پروژه ملی و اساسی که نیاز استان خراسان جنوبی هر چه سریعتر شاهد افتتاح این پروژه باشیم.
وی ادامه داد: مشکلات اعتباري و تخصيص اعتبارات در طرحهاي عمراني به طور معمول وجود دارد و اين پروژه هم از آن مستثني نيست و از ابتداي کار تحتتاثير کاهش تخصيص اعتبارات عمراني قرار گرفته است، ضمن اين که بايد توجه داشت پيمانکار پروژه تاکنون پيشرفت کار را براساس منابع مالي تخصيصي محقق کرده است. اعتبار تجهیز بیمارستان 35 میلیارد تومان است وی بیان کرد: علاوه بر 25 میلیارد تومان اعتباری که برای تکمیل ساختمان این بیمارستان مورد نیاز است حدود 35 میلیارد تومان نیز برای تجهیز اعتبار لازم است. معاون توسعه، مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي بيرجند عنوان کرد: تامين تجهيزات بعد از اتمام مراحل ساخت انجام ميشود و تا اين لحظه مبلغي به دانشگاه داده نشده، البته پي گيري توسط دانشگاه علوم پزشکي، استانداري و مجمع نمايندگان استان در اين زمينه در حال انجام است. تخصیص 30 درصد اعتبار امسال اسماعیلی اعتبار مصوب سال جاری برای این بیمارستان را 9 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: تا کنون 30 درصد این اعتبار تخصیص یافته است. وی با تاکید بر اینکه احداث بیمارستان 200 تختخوابی یکی از پروژههای اولویت دار استان است، اظهارکرد: رویکرد سال آینده دورنمای خوبی را در عرصه بهداشت و درمان نشان میدهد. معاون توسعه، مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي بيرجند عنوان کرد: زمان مشخصی برای افتتاح این پروژه اعلام نمیشود زیرا شرایط متغییر است و باید چشم انتظار تخصیص اعتبارت باشیم. اگر چه مسئولان علوم پزشکی بیرجند سرعت این پروژه را کند اعلام میکنند و میگویند پروژه تعطیل نیست اما عملا در آخرین گزارشی که مهر در مرداد ماه امسال در خصوص روند اجرای این پروژه پیگیری کرد میزان اعتبار تخصیص یافته و پیشرفت پروژه هیچ گونه تغییری با گذشت شش ماه از آن زمان تاکنون نداشته است. بیمارستان فعلی امام رضا بیرجند با بیش از 60 سال قدمت به بیماران این استان خدمات ارائه می کند و احداث بیمارستان جدید از انتظاراتی است که مردم خراسان جنوبی از دولت تدبیر و امید برای کمک به رفع محرومیت ها از بخش بهداشت و درمان این استان مرزی دارند. ................................... گزارش : فاطمه زیراچی
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ - ۰۸:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]