تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود بايد گره از كار گرفتارى باز كند....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864773076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تداوم چشم انتظاری مردم ارومیه برای اتمام میدان امام(ره)/ بازهم تاکید بر لزوم تسریع


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > آذربایجان غربی مهر گزارش می دهد/
تداوم چشم انتظاری مردم ارومیه برای اتمام میدان امام(ره)/ بازهم تاکید بر لزوم تسریع
ارومیه – خبرگزاری مهر: طرح میدان امام خمینی(ره) با هدف بازسازی مناطق بمباران شده ارومیه در سال 73 تصویب شد، ولی این طرح، با وجود مشکلات فراوان ترافیکی و فرسودگی منازل هنور به سر منزل مقصود نرسیده و باید مرثیه ای بر وضعیت این طرح بزرگ ملی خواند.



به گزارش خبرنگار مهر، پس از بمباران رژیم بعثی عراق و تخریب منطقه وسیعی از محدوده املاک مجاور بازار قدیمی ارومیه طی دوران جنگ تحمیلی مسئولان استانی بر آن شدند که نسبت به طراحی و احیای محدوده بمباران شده و محدوده املاک مجاور شرق بازار ارومیه بعنوان فضای باز شهری اقدام کنند. در این راستا با رضازاده اردبیلی قراردادی توسط شهرداری ارومیه منعقد و پس از ارائه طرح توسط مشاور و تصویب آن در کمیسیون ماده 5 استان محدوده طرح مصوب در طرح تفضیلی شهر به صورت مرکز تجاری، اداری مرکز شهری در سال 73 لحاظ شد. عملا طرح میدان امام خمینی(ره) ارومیه توسط شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران آغاز و مطالعات، تملکات محدوده طرح و عملیات اجرایی یکی از بلوک های آن شروع شد، پس از انصراف مشاور از ادامه همکاری، مهندسین مشاور ایده پادیر مطالعات فاز 2 طراحی شهری را ادامه دادند. داستان این طرح بزرگ ملی در مرحله مطالعه به اینجا ختم نشد و با انتخاب مهندسین مشاور نقش پیراوش برای مطالعات طراحی شهری بلوک شهری بازار، شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری در قالب این مطالعات، بازنگری طرح میدان امام خمینی(ره) را نیز در دستور کار خود قرار داد. در اجرای طرح میدان امام (ره) ارومیه با وجود اینکه همگان از جمله استانداران و معاونان وی، وزرا و مدیران کل راه و شهرسازی و شورای شهر و شهرداری ارومیه بر اجرای آن تاکید دارند و این موضوع همیشه در جریان سفر وزیر راه مطرح و مورد برررسی قرار گرفته ولی تاکنون به جز آزاد سازی محوطه های مقابل مسجد اعظم و مسجد جامع ارومیه اقدام عملی قابل توجهی انجام نشده است. تاکنون فقط مجتمع تجاری نارون در قالب اجرای این طرح در دهه 80 احداث شده که به دلیل وجود مشکلات فراوان ساختاری و نمای ظاهری این مجتمع نیز فقط به صورت ساختمانی خالی باقی مانده و به اعتقاد برخی کارشناسان نمای ظاهری این طرح در مقابل مسجد تاریخی جامع ارومیه تناسخ ندارد. با این وجود و با توجه به وضعیت موجود خلیل محبت خواه مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی اول اسفندماه سال 89 در کارگروه شهرسازی از اتمام عملیات اجرایی این طرح تا پایان سال خبر داده بود، 10 اسفند همان سال در جریان بازدید استاندار آذربایجان غربی از محل اجرای طرح از افتتاح این طرح طی فرودین 90 خبر داد. محمد کیاپور معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در سال 90 در جلسه بررسی آخرین وضعیت این طرح گفته بود، شرکت سرمایه گذار که عملیات اجرایی طرح را نیز بر عهده دارد، متعهد شده در صورت رفع موانع اجرایی پروژه را طی مدت دو سال به اتمام برساند، ولی با قرار گرفتن در ماه پایانی سال 91 هنوز عملیات عمرانی جدیدی در محدوده این طرح انجام نشده است.

طرح ميدان امام خميني(ره) در محدوده ای به مساحت 47 هزار و 280 متر مربع واقع در حد فاصل خيابان بعثت و خيابان شهيد منتظری در قالب 10 مجتمع تجاري- فرهنگي اسپيرو، سروش، سراي مهدي زاده، سراي نخجواني، بلوك AR-6 ، سنگان، سپيد، اسپوتا، اميد و گندم طراحی شده که بر اساس برنامه اجرايی پيش بيني شده قرار بود در 3 مرحله با اولويت احداث تا پايان سال 1392 به اتمام برسد، ولی ادامه روند فعلی سالها بر نافرجامی 19 ساله این طرح می افزاید. تفاهمنامه سه جانبه اجرای طرح میدان امام (ره) ارومیه بین وزارت مسکن و شهرسازی، استانداری آذربایجان غربی و شرکت سرمایه گذار این طرح 19 خرداد سال 90  نهایی شد. بر اساس این تفاهمنامه سه جانبه طرفین در خصوص فراهم کردن زیرساختها و امکانات مالی و طراحی پروژه ساماندهی و احداث طرح بزرگ میدان امام (ره) ارومیه در محدوده 4.7 هکتار از اراضی بافت مرکزی شهر ارومیه مشارکت می کنند . مدیریت شهری آماده عمران میدان امام (ره) ارومیه است شهردار ارومیه  طی روز گذشته در دیدار استاندار آذربایجان غربی با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان زمین و مسکن در ارومیه گفت: ما آماده هستیم با رفع برخی مشکلات، روند عمران و آبادانی میدان امام(ره) ارومیه را سرعت بیشتری ببخشیم. محمد حضرت پور اضافه کرد: اجرای پروژه میدان امام (ره) ارومیه نقطه عطفی در بهبود فضای بافت فرسوده شهری در ارومیه به شمار می رود و ما بر این امر اهتمام خاصی داریم. وی اظهار داشت: می توان با مبنا قراردادن میدان امام (ره) ارومیه، دیگر بافت های فرسوده شهری ارومیه را احیا و بازسازی کرد.

عمران سریع میدان امام (ره) ارومیه دغدغه اصلی سازمان ملی زمین و مسکن است معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن نیز در این دیدار گفت: عمران سریع میدان امام (ره)ارومیه دغدغه اصلی این سازمان است که امیدواریم با همکاری شهرداری ارومیه به این هدف دست یابیم. سید محمد پژمان افزود: بهبود وضعیت میدان امام ارومیه نیازمند تعامل، همفکری و همکاری بخش های مختلف است که امیدواریم با ایجاد این تعامل، میدان امام (ره) ارومیه وضعیت مناسبی به خود بگیرد. وی اعلام کرد: با توافق طرفین می توان ادامه کار در میدان امام (ره) ارومیه را به شهرداری ارومیه سپرد تا روند فعالیتی در این میدان سرعت بیشتری پیدا کند. وی عنوان کرد: استفاده از پیمانکاران و سرمایه گذاران در اجرای طرح های عمرانی در میدان امام ارومیه بسیار مهم است که امیدواریم شهرداری ارومیه نیز به این امر اهتمام کرده و سرعت بیشتری به اجرای این طرح بدهد. پروژه میدان امام (ره)محرک بهبود بافت فرسوده ارومیه است استاندار آذربایجان غربی  9هم در این دیدار گفت: پروژه میدان امام (ره)محرک بهبود بافت فرسوده ارومیه است که باید توجه ویژه ای به بهبود این فضا در راستای نوسازی بافت فرسوده شهری مرکز استان کرد. قربانعلی افزود: باید ساز و کارهای لازم برای بهبود وضعیت میدان امام ارومیه اندیشیده شود چراکه این منطقه، نقش محوری در نوسازی بافت فرسوده شهری دارد. وی اضافه کرد: امیدواریم با همکاری شهرداری ارومیه و سازمان ملی زمین و مسکن روند اجرای کارها در این محل سریعتر شود. وی با ارائه سیر تاریخی در راستای عمران و آبادانی میدان امام ارومیه، ادامه داد: از چندین سال گذشته، برنامه ریزی های خوبی برای اجرا در این میدان اندیشیده شده است. استاندار آذربایجان غربی گفت: می توان با همفکری، تعامل و مشارکت گسترده، جلوه این بافت مرکزی فرسوده شهری را بهبود بخشید.


۱۳۹۲/۱۱/۲۱ - ۱۱:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن