تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حق، سنگين و تلخ است و باطل، سبك و شيرين و بسا خواهش و هوا و هوسى كه لحظه اى بيش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819007794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

230 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان خوسف پرداخت شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

230 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان خوسف پرداخت شد بیرجند - ایرنا - فرماندار خوسف گفت: از نیمه دوم پارسال تاکنون مبلغ 230 میلیارد ریال تسهیلات به فعالان بخش کشاورزی و دامپروری این شهرستان پرداخت شده است.


ˈمهدی فرجامی فردˈ در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان اینکه امسال اعتبارات تخصصی بخش کشاورزی خوسف 22 درصد رشد داشته اظهار داشت: از مجموع 23 پروانه صادر شده برای فعالیت گلخانه ای تولید گل نرگس و تسهیلات پرداختی به این بخش، 18 گلخانه فعال شده است.
وی سطح زیرکشت کنونی گل نرگس خوسف را 9.8هکتار ذکر کرد و گفت: با وجود همین میزان اندک رتبه نخست تولید گل نرگس کشور را به خود اختصاص داده ایم.
فرماندار خوسف اضافه کرد: از انجا که به ازای هر هکتار، یک میلیون گل نرگس تولید خواهد شد، ظرف سه سال آینده، نتیجه سرمایه گذاری در این بخش بیشتر مشخص می شود.
وی با بیان اینکه اشتغال 90 درصد مردم خوسف کشاورزی و دامپروری می باشد، افزود: هم اکنون 67 واحد مرغداری گوشتی، 55 واحد گاوداری صنعتی با تولید روزانه 20 تن شیر و یک مرکز پرورش مرغ در قفس بدون استفاده از آنتی بیوتیک در این شهرستان فعال است.
فرجامی استقرار مرکز آموزش و تحقیقات جهاد کشاورزی استان در حوزه سرزمینی خوسف را از نشانه های وجود پتانسیلهای خوب در این شهرستان دانست.
وی گفت: دشت حاصلخیز ماژان، وجود سه شرکت تعاونی روستایی، استقرار 700 خانوار عشایری، وجود 933 منبع آبی، 14 هزار و 700 هکتار اراضی زراعی و 2200 هکتار اراضی باغی از دیگر پتانسیلهای موجود بخش کشاورزی خوسف است.
وی در عین حال وجود خشکسالی های پیاپی را عامل بازدارنده برای توسعه کشاورزی عنوان کرد و افزود: برای جبران این مشکل اساسی کشاورزان به سمت تغییر در شیوه های کشت روی آورده اند.666/110
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




25/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن