تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845492511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«فیشینگ» در پی کسب اطلاعات محرمانه اشخاص است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری ناجا: «فیشینگ» در پی کسب اطلاعات محرمانه اشخاص است تهران - ایرنا - رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری گفت: «فیشینگ» گونه ای از شیوه مهندسی اجتماعی با هدف به اشتباه انداختن کاربران به منظور کسب اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران است.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، تا چندی پیش کدهای مخربی نوشته می شد که هدف بیشتر آن، از بین بردن اطلاعات و آسیب رساندن به سیستم های رایانه ای بود، اما امروزه هدف طراحان این کدها تغییر پیدا کرده و بیشتر برای سرقت اطلاعات شخصی افراد به منظور بدست آوردن پول بکار می روند.
این گزارش می افزاید: کلمه «فیشینگ»(Phishing) واژه ای جدید در زبان انگلیسی است که به احتمالی مخفف عبارت «پاسورد هاروستینگ فیشینگ»(Password Harvesting Fishing) به معنی شکار کردن رمز عبور با استفاده از یک طعمه است.
در ادامه گزارش پایگاه خبری پلیس آمده است: فیشینگ در اصطلاح کامپیوتری به معنای ساخت یک سایت بسیار شبیه قسمت های مختلف سایت معتبر و یا آشناست که از طریق آن سایت شبیه سازی شده بتوان کاربران را گمراه ساخته و اطلاعات شخصی و محرمانه آنان نظیر رمز اینترنتی حساب بانکی، «سی وی وی 2»( cvv2 ) و یا دیگر اطلاعات حساس شخصی را به سرقت می برند که شخص هکر می تواند از این اطلاعات سوءاستفاده کند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری در این مورد گفت: فیشینگ گونه ای از شیوه مهندسی اجتماعی با هدف به اشتباه انداختن کاربران به منظور بدست آوردن اطلاعات شخصی و حساس (محرمانه) آنها است.
سرهنگ «علی نیک نفس» ادامه داد: در این شیوه، فیشرها (کسانی که مرتکب عمل فیشینگ می شوند) بعد از طراحی سایتی مشابه سایت اصلی، آن را در اینترنت انتشار می دهند، همچنین برای هدایت قربانیان به سایت مورد نظرشان و وارد کردن اطلاعات محرمانه از روش های مختلفی مانند ایجاد پیغامی دروغین و انتشار آن در اینترنت و ارسال آن به پست الکترونیکی و کشاندن افراد به درون سایت شبیه سازی شده ، استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه فیشرها تلاش می کنند تا افراد به پیغام دروغین آنان اعتماد کنند و آنان را نماینده قانونی و رسمی بانک ها و مراکز مهم بپندارند، افزود: عمده سایت هایی که فیشرها شبیه سازی می کنند، درگاه های پرداخت آنلاین بانک ها، صفحات ورود به سایت های معروف و مهم، وب سایت های مربوط به امور خیریه، سایت های قرعه کشی، نامه های الکترونیکی و ... است.
سرهنگ نیک نفس ادامه داد: فیشینگ می تواند به صورت تلفنی نیز باشد مثلا پیامکی ارسال می شود که به نظر می رسد از طرف بانک آمده ولی از بانک نیست و به بهانه وجود ایرادی در حساب وی، از کاربر می خواهد شماره ای را بگیرد و یا اطلاعاتی را وارد کند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری گفت: طبق آمار گزارش هرزنامه
کیو 2 - 2013(Q2-2013) کسپراسکی بیشترین فیشینگ صورت گرفته به ترتیب مربوط به سایت های شبکه های اجتماعی با 23/34% ، بانک ها، موسسات مالی و الکترونیکی 40/15%، موتورهای جستجو 28/15%، ارائه دهندگان «آی تی» 51/9%، تلفن و ارائه دهنده خدمات اینترنتی 43/8%، تلفن و IMS با 60/7% و فروشگاه های آنلاین و مزایده الکترونیکی با 15/7% می باشد.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری افزود: اخیرا سرقت اطلاعات محرمانه و رمز دوم کارت های اعتباری افزایش چشمگیری داشته که هموطنان عزیز می توانند با ارتقا دانش فنی خود در این زمینه گام موثری در کاهش جرایم سایبری بردارند.
این مقام مسوول در ناجا ابراز امیدواری کرد، هموطنان عزیز با رعایت موارد ذیل بتوانند از آسیب های سودجویان فضای مجازی تا حد زیادی در امان باشند:
1- درگاه های پرداخت آنلاین بانک ها با «اچ تی تی پی اس»(httpS) شروع شده باشد نه
«اچ تی تی پی»(http)، در این صورت با کلیک بر روی علامت قفل در آدرس بار و انتخاب گزینه
«ویو سرتیفیکیتس»(view certificates) می توانید جزییات گواهینامه را به دقت بررسی کرده تا از واقعی بودن آن و زمان اعتبار گواهینامه اطمینان حاصل کنید.
2- مهمترین مسئله کنترل کردن آدرس سایت است که باید کاملاً مطابق آدرس وب سایت واقعی باشد و تا حد امکان آدرس سایت را خودتان بصورت دستی وارد کنید.
3- از کلیک بر روی لینک های مشکوک خودداری کنید.
4- هنگام وارد کردن اطلاعات بانکی در درگاه های بانک در صورت وجود صفحه کلید مجازی از آن استفاده نماید در غیر اینصورت می توانید صفحه کلید سیستم خود را روشن و از آن استفاده کنید.
5- فریب ایمیل هایی که لگو و تیترهای رسمی بانک ها را دارند را نخورید و برای اطمینان از اصالت ایمیل با شرکت یا بانک ارسال کننده ایمیل تماس بگیرید.
6- از نرم افزار های آنتی فیشینگ استفاده نمایید، همانند «دونپشینگ می»(DontPhishMe )که یکی از افزونه های فایرفاکس برای شناسایی سایت های فیشینگ است.
در کنار رعایت نکات امنیتی گفته شده می توانید ازنرم افزارهای «آنتی فیشینگ»(ntiphishing) نیز استفاده نمایید.
این نرم افزارها صفحات جعلی را تشخیص داده و شما را از ورود به این سایتها بازمی دارد، خوشبختانه درسال های اخیر یکسری افزونه برای مرورگرهای پرکاربرد مانند «دونت فیشینگ می»(DontPhishme ) و نرم افزارهای مفید که با یک جستجو در اینترنت می توانید به آنها دسترسی داشته باشید، تولید شده است.
سرهنگ نیک نفس، از هموطنان خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش نمایند و هشدار های پلیس را جدی بگیرید.
اجتمام(1) ** 1293 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن