پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849566608
شهردار سابق تهران:خاتمی از انحلال شورای اول خبر نداشت
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
شهردار سابق تهران:خاتمی از انحلال شورای اول خبر نداشت
ر یک سال در کل منطقه شمیران 60 میلیارد در تهران تراکم فروخته شده بود و در مقابل شهرداری تهران 75میلیارد تومان به شرکت واحد یارانه داد. ا
به گزارش نامه نیوز، محمد حسن ملک مدنی شهردار تهران در دوره اصلاحات و یازدهمین شهردار پایتخت بعد از پیروزی انقلاب اسلامیاست. وی فعالیتهای خود را از آغازین روزهای انقلاب مانند بسیاری از مسئولان جمهوری اسلامیدر جهاد سازندگی آغاز کرد. سپس با دوستانش در دادگاههای انقلاب به گنبد کاووس رفت تا اینکه سید محمد خاتمیبه فرمان رهبری انقلاب نمایندگی امام(س) در روزنامه کیهان را به عهده گرفت.
خاتمیبه توصیه مرحوم آیتا... روحا... خاتمیملکمدنی را به عنوان معاون اداری مالی موسسه کیهان منصوب کرد. وی از سال 62 تا 69 شهردار اصفهان بود و زمانیکه کرباسچی شهردار تهران شد، همراه وی به شهرداری تهران آمد. در بهمن 1380 ملکمدنی از سوی شورای شهر اول به سمت شهردار تهران انتخاب شد. گفتوگو با وی، پیش روی شما قرار دارد.
چرا با وجود چالشها و شرایطی که در شهرداری و شورای شهر اول حاکم بود، مسئولیت شهر تهران را پذیرفتید؟ این پیشنهاد از جانب چه کسی داده شد؟
در سال 62 شهردار اصفهان شدم. آقای کرباسچی استاندار بودند و تا 69 شهردار اصفهان ماندم. در آن زمان شهردار اصفهان به عنوان شهردار نمونه انتخاب شد و کارهایی که صورت گرفت، مورد توجه واقع شد تا اینکه به اتفاق آقای کرباسچی به تهران آمدیم و جناب آقای نوری وزیرکشور شدند.آقای کرباسچی هم شهردار تهران. ایشان از من خواهش کردند که در مسائل شهر تهران به ایشان کمک کنم و بچههای شهرداری شهر اصفهان هم بیایند. یک مدت هم در اصفهان بودم و چند روز در هفته به تهران میآمدم. در ارتباط تنگاتنگ با برادر عزیزم آقای کرباسچی، یک تحول در شهرداری تهران ایجاد شد و یک حرکت نو اتفاق افتاد. مدتها بحث پیشنهاد شهرداری تهران به من مطرح بود. اما من توجهی نمیکردم و به سمتش نمیرفتم.
اعضای مختلف شورای شهر قصد رایزنی با من را داشتند و ضمن احترام، جواب من منفی بود. تایک شب برادر عزیزم جناب آقای حجاریان، جلوی در خانه من پیاده شدند و با واکر و عصا به کمک دیگران به خانه من آمدند. حرفهایی زدند که من را تحت تاثیر قرار داد. دیدم کسی که سلامتیاش را برای این کار داده است، اگر درخواستی از من دارد، این نهایت بیانصافی است که پاسخ منفی به ایشان بدهم. حرفشان این بود که ما گیر کردهایم و به شما احتیاج داریم. دلایلشان هم این بود که کسی که در شورا روی وی اتفاق نظر باشد و در شهرداری هم زمینه مثبتی داشته باشد و او را بپذیرند، شما هستید. این آغاز قضیه بود. من هم ضمن احترام به برادر فهمیده و آیندهنگرم جناب آقای حجاریان، گفتم اگر شما اتفاق نظر داشته باشید و آقای رئیس جمهور و شخص اول مملکت، یعنی مقام محترم رهبری هم اجازه بدهند، من میپذیرم.
تا جایی که یادم هست، شورای شهر شما را با 15 رای پذیرفتند؟
بله.
غیر از شما گزینههای دیگری هم بودند؟
از خودشان باید بپرسید.
چند سالی است که از سندی برای توسعه شهر تهران صحبت میکنند. این سند چیست؟
اینها همه در حد حرف است و من وارد جزئیات شخصی آن نمیشوم. من برنامه استراتژیک برای شهر تهران ندیدهام، اگر شما دیدهاید، به من هم نشان دهید، یک برنامه کلان که بگوید 20 سال بعد شهر تهران در چه وضعیت ایدهآلی قرار خواهد گرفت. مثلا 20 سال بعد سرانه فضای سبز قرار است چه قدر شود، میزان آلایندههای شهر تهران چقدر باید کاهش پیدا کند، فضاهای فرهنگی این گونه شود، جمعیتش کاهش پیدا کند یا ترافیک باید به چه وضعی برسد. زمانی که این اراده و عزم تثبیت شد، اهداف را به سالهای مختلف تقسیم کرده و راهکارهای لازم را پیدا میکنند تا به آن نقطه مطلوب برسیم.
در کشورهای دیگر مانند هلند، وقتی مسئولان کشور دیدند آمستردام مشکل دارد، لاهه را پایتخت سیاسی کردند. در امارات نیز ابوظبی پایتخت دیپلماتیک و دوبی پایتخت تجاری است. با توجه به صحبتهای شما مسئولان اصلاً به فکر تهران نیستند؟
نه تنها تهران، بلکه شهرهای دیگر. پس مشکلات ما یک، نبود تعریف درستی از شهر و دو نبود چشماندازی از آینده شهر تهران است. مطلب مهمتر اینکه همانگونه که مملکت از محل فروش نفت که سرمایه است، اداره میشود، بلااستثنا شهرهای بزرگ ما هم از محل فروش خودشان اداره میشوند. کسی که گرفتار باشد، کلیهاش را میفروشد. یک کسی هم اگر خدایی نکرده گرفتار باشد، خودش را میفروشد که در نمای شهر، شهر خودش را برای اداره خود میفروشد. به این معنی که پول بده، اضافه بساز.
از نظر من، ما در شهری زندگی میکنیم که هر روز به مشکلاتش اضافه میشود. متاسفانه تا جایی که من اطلاع دارم، روزبه روز به مشکلات شهر تهران و شهرهای بزرگ دیگر افزوده میشود. جمعیت و ترافیک افزایش مییابد، ساکنان شهر اضافه میشوند و فضاهای خالی و سبز دامنهها و مراتع اطراف شهر همواره در معرض تعارض و گسترش ساختوساز است و هیچ توقفی هم ندارد. پس ما تعریف درستی از شهر نداریم. سند چشماندازی هم از آینده شهر تدارک ندیدم. منابع پایدار هم برای شهر وجود ندارد و تقریبا همه شهرهای بزرگ از محل فروش تراکم اداره میشوند.
من یک بحث حقوقی مطرح کردهام که اتفاقا وظیفه مطبوعات است تا به آن بپردازند. به این معنی که باید مشخص شود فروش تراکم جزو حقوق شهرداری است یا جزو حقوق مردم؟ من اولین بار این موضوع را مطرح کردم که فروش تراکم جزو حقوق عمومیاست و متخصصان، حقوقدانان و متخصصان مسائل شرعی باید روی آن نظر دهند. البته خیلی دیر شده است، اما باید یک چاره عالمانه اندیشیده شود. نمیشود که شهرهای ما از محل فروش خود اداره شوند. این نه عقلایی است و نه به نفع مردم شهر است.
زمانی که شما شهرداری تهران را پذیرفتید، شورای شهر دچار بحرانهای فراوانی بود. به عنوان مثال با مهندس الویری درگیر بودند. شما چگونه با این بحرانها مقابله کردید و زمانی که مسئولیت شهرداری را پذیرفتید، چه برنامههایی داشتید که با اعضای شورا دچار چالش نشوید؟
در یک زمان کوتاه و با مدیریتهای مقطعی نمیشود کارهای بلند مدت انجام داد. من یک برنامه تدارک دیدم تا در شهرداری جنب وجوشی به وجود بیاید و به سرعت جلوی ضررهایی که شهرداری متحمل میشود را بگیریم و موانعی که برای کارهای اصلی وجود دارد را رفع کنیم. وقتی ما محاسبه کردیم، دیدیم در جنوبیترین نقطه شهر برای احداث یک خیابان باید 8 برابر قیمت خرید تراکم در شمال شهر، پول پرداخت کنیم. در این شرایط بدیهی است که شهر ضرر میکند. گفتیم ما نمیخواهیم شهر را بفروشیم و با آن شهر را اداره کنیم.
به عنوان مثال در یک سال در کل منطقه شمیران 60 میلیارد در تهران تراکم فروخته شده بود و در مقابل شهرداری تهران 75میلیارد تومان به شرکت واحد یارانه داد. این یعنی شمیران را بفروشیم و با آن مردم را در شهر جابهجا کنیم. من این روش را خیانت به مردم میدانم و میگویم آقایان محترم، من پول از جیبتان بر نمیدارم که خرج خودتان بکنم. صادقانه با شما حرف میزنم. وقتی وزیر محترم کشور آن زمان گفتند که یارانه به شرکت واحد بدهید، با ایشان مکاتبه کردم و گفتم بگویید از چه محلی؟ اگر شما انتظار دارید من تراکم بفروشم و پولش را به شرکت واحد یارانه بدهم، اشتباه میکنید و من این کار را انجام نمیدهم. مگر اینکه با شهامت، مسئولیتش را بپذیرید و منتشر کنید.
بگویید آقای وزیر تصمیم گرفتهاند شهر را بفروشند و یارانه بدهند. شهر تمام میشود و سرویس خدماتی هم ماندگار نیست. اتوبوس رفتوآمد میکند و به هر جایی که میرود، مجدد میخواهد بازگردد. اینها باید باشد، اما یک فکر دیگر باید کرد و راه حلش فروش شهر نیست. آنان از من انتظار داشتند که شهر را بفروشم و یارانه بدهم.
وظیفه اصلی شهردار بهویژه شهردار تهران که مهمترین شهر کشور است، چیست؟
بر اساس قانون، شهردار کسی است که شهر را اداره میکند. این قانون متعلق به 50 سال پیش است و متاسفانه تعریف جدیدی از آن ارائه نشده است. وظیفه شهردار، شهرداری کردن است، اما «داری» به این معنی نیست که هرکس کاری کند. آن کسی هم که باید «داری» کند، بهجای اکسیژن به مریض گاز کربنیک میدهد. باید شهر را خلوت کند، اما یک چیزی به رویش میاندازند. شلوغکردن تهران به نفع هیچ کس نیست. این شهر به نقطهای رسیده است که دیگر غیر قابل زندگی است و روز به روز بدتر میشود. چون ما چیزی نمیبینیم که این روند تخریب را متوقف کند.
چه رسالتی برای مدیریت شهری قائل هستید؟
گفته میشود «شهردار، خانهدار» یعنی شخصی که میخواهد شهرداری کند، این «داری اش» چیست و باید بداند چه کاری باید با آن انجام دهد. ما متاسفانه با توجه به ضرورتهایی که جدیدا به وجود آمد و تغییرات و تحولاتی که در جامعه ایجاد شد، به یک تعریف کامل و جامع از شهر نرسیدیم. حتی تا به امروز هم این تعریف یک حلقه گم شده است. شهر ایدهآل ما چه شهری است؟ شهری است که در آن رونق اقتصادی وجود داشته باشد؟ شهری است که محیطزیست سالمیداشته باشد؟ شهری که مردم بتوانند در آن با آرامش یک زندگی فرهنگی داشته باشند؟ یا یک شهر پر استرس آلوده پر ترافیک؟
تعریف از شهر به عنوان یک تعریف جامع و کامل که مورد نظر یک جریان تصمیم گیری باشد و به عنوان یک سند، متاسفانه وجود ندارد. مطلب دیگر این است که چشماندازی برای شهر ترسیم و تثبیت نشده است. ما در 25 سال گذشته تختگاز شهرهای بزرگمان را گسترش دادهایم. آیا کار درستی کردهایم؟ خدمتی به شهر کردهایم؟ مثلا اگر یک اتوبان، خیابان و محله جدید به وجود آوردهایم، کار خوبی کردهایم؟ این همه شهرکها در اطراف شهرهای بزرگ بهوجود آوردهایم، آیا کار درستی کردهایم؟ آیا این ساختهها شهر هستند یا به اصطلاح شهرکهای خوابگاهی هستند؟ شهر باید هویت، فرهنگ و تعریف داشته باشد و شهروند باید احساس تعلق به آن شهر داشته باشد.
ما چه کار کردهایم که دیگر کسی تهرانی اصیل نیست؟ ساکن یا باشنده تهران داریم. ترسیم هم نکردهایم که این شهر به کجا باید برسد. آیا باید در دامنههای ارتفاعات البرز، ساختمان ساخته شود یا باید پارک ایجاد کرد؟ تهران قدیم در زمان قاجاریه، مرکز شهر فعلی بود، آیا باید این شهر سبک شود یا سنگین شود؟ شهر را باید آرام کنیم یا شلوغ کنیم؟ 25 سال است که بدون توجه به اقلیم و آبوهوا داریم تهران را بزرگ میکنیم. پس ضرورت دوم سند چشمانداز تهران و شهرهای دیگر است که بیست سال دیگر ما این شهر را به کجا میبریم. در این سالها ما جمعیت شهر را دو برابر کردیم، فضای سبزش را کاهش دادیم و فضاهای فرهنگیاش را کم کردیم.
وقتی ما فضاهای فرهنگی و ورزشی را اضافه نکنیم و مدام تراکم بفروشیم، در واقع فضاهای فرهنگی را کاهش دادهایم. مطابق استانداردهای جهانی، هر واحد مسکونی که ساخته میشود، آن محله، یک متراژ معین خدمات در محله میخواهد، یک متراژ معین هم در منطقه نیاز دارد و یک متراژ معینی هم فضاهای فرهنگی خدماتی و بهداشتی و آموزشی در فضای کل شهر نیاز دارد. در زمانی که من مسئولیت داشتم، محاسباتی انجام شد که نشان داد فقط در سال 80 به اندازه سه مجموعه عظیم اکباتان روی شهر تهران بار اضافه گذاشته شده است سه شهرک اکباتان در یک سال.
مجموعه شهرک اکباتان دو میلیون متر مربع است. سال 80 در شهر تهران 5 میلیون و هشتصد هزار متر مربع مازاد تراکم فروخته شده است. به طور ساده سه شهرک اکباتان را روی ساختمانهای شهر تهران گذاشتهایم. از آن سال از لحاظ کمبود فضاهای خدماتی، ورزشی و آموزشی متراژ بسیار زیاد و قابل تاملی به شهر تهران بدهکاریم. من فکر میکنم به دلیل مسائل و مشکلاتی که وجود داشت، جریان دولت و حکومت به مسائل شهرها کم توجهی کردهاند و مسائلش حل شده نیست، سیاستها هم مقطعی هستند. ما سندهای ثبت شده قانونی میخواهیم که کسی نتواند از آن تخطی کند. من به عنوان شهردار نباید اجازه داشته باشم که به عنوان مثال یک پارک را بفروشم. باید دستم در این موارد بسته باشد.
من نباید بتوانم در جایی که نباید ساخته شود، اجازه ساخت بدهم. پول بگیرم و اجازه ساختوساز صادر کنم. با این رویکرد ما، یک گرفتاریهایی برای آینده درست میکنیم. فرزندان ما که در مجتمعهای مسکونیای زندگی میکنند که یک متر هم حیاط و جای بازی ندارد، دوران کودکی خود را چگونه قرار است سپری کنند. ما به تعداد پلاکی که داشتیم، تشویق به ساخت وساز کردیم. امکانی بود که میشد نقاط جنوب شهر، بافتهای فرسوده احیا شود. به جای آن، ریههای شهر تهران را با آجر و بتن پر کردیم، محلهایی هم که باید درست و آباد شود، از قلم انداختیم. شما بروید و آمارها را ببینید که طی 5 سال گذشته چه بار اضافهای بر شهر تهران گذاشته شده است و این را به اطلاع مردم برسانید. چرا ما نباید ورزشگاه درست کنیم؟ چرا تنها ورزشگاه شهر باید مربوط به رژیم گذشته باشد؟ منابع شهر را ازدست دادهایم.
باید ببینیم که در این شهر چه اتفاقی افتاده که پارک درست نمیشود. در آن زمان مطرح میکردند که آقای ملکمدنی با ساختمان مرتفع مخالف است؟ اما چنین چیزی نیست. من میگویم متخصصان شهرسازی اعلام کنند که آیا میشود روی یک چنین زمینی تراکم اضافه ایجاد شود و بعد متخصصان مالی و حقوقی هم این ارزش افزوده را بدون حتی 10 شاهی تخفیف محاسبه کنند و از کسی که میخواهد این پروژه را انجام دهد، این عدد گرفته شود. نمیتوان با پولی که از محل فروش تراکم گرفته میشود، جشن برگزار کرد. نمیشود با آن آسفالت و پل ساخت. فقط و فقط ما میتوانیم با آن زمین بخریم.
مناسبات شما با شورای شهر چگونه بود؟
به عنوان مثال من یک نقطه نظرهایی دارم که در مصاحبه با شما بیان میکنم. من شورای شهر به این شکلش را بسیار ابتر میدانم. نباید یک نفر در یک شهر 12 میلیونی قدرت داشته باشد که در هرسویی میخواهد، قرار بگیرد. شورای شهر پشتوانه ، حزب، تشکل و ngo قوی میخواهد، مطبوعات آزاد و قوه قضاییه مستقل میخواهد. نمیشود یک بازی شروع شود و یک داور مستقل نداشته باشد.
داور است که کارت قرمز را در میآورد و بازی معنا پیدا میکند. در شهر ما اگر یک داور مستقل نداشته باشیم، شورای شهرمان هم مشکل دارد. شما از من میخواهید که یک برش و قسمت را بگویم که این مطلوب نیست. عقبه و زیرساختهایش باید درست باشد. به عنوان مثال شورای شهر یک شهر درجه چندم، اختیاراتش به مراتب بیشتر از شهرداری منطقه چهار تهران است که اندازه یک کشور وسعت دارد. این تعداد اعضای شورا برای شهر تهران کم است و تعدادش باید بیشتر باشد. دومین مورد اینکه قبل از انتخاب شورا باید حزب وجود داشته باشد تا اگر فردی براساس مطالبات عمل نکرد، بتوانیم از آن حزب طلب کنیم.
در قوانین شورای شهر است که ابتدا شورای محله بعد منطقه تعیین میشود و از بین آنان شورای شهر انتخاب خواهند شد که تقریبا این شورا میشود پارلمان شهری و آنان میآیند شهردار را انتخاب میکنند.
در پاریس و خیلی از شهرهای دیگر، شهردار مستقیم انتخاب میشود.
بله، چون زیر ساختهایش مشخص است و برای شهرها سند وجود دارد. یک سانت در آن شهرها کسی حق ندارد ساختمان یا خانهاش را بیشتر از حد معمول و متداول بسازد. اینگونه نیست که پارتی بازی کنند یا اینکه درخت چنار 400 ساله را قطع کنند.
یعنی نه در زمان شما شورای شهر در جایگاه طبیعیاش بود نه اکنون.
بله. ما به جای اینکه این همه جنگ و دعوا و کلنجار بر سر افراد داشته باشیم، بیایم راجع به برنامه حرف بزنیم. بگوییم آیا تهران کشش این را دارد که همینگونه تراکم فروخته شود. شهری که در معرض زلزله است، آیا کشش این را دارد که این همه خودروی فرسوده در خیابان بگردد. ما نباید برویم کار نمایشی انجام دهیم، اما از کار اصلی جا بمانیم. ما دیگر نمیتوانیم در این شهر نفس بکشیم. این موضوع را به چه کسی باید بگوییم. سر درد، مریضی، آلودگی هوا، پارازیت و وضعیت ترافیک. با این شرایط نمیشود آرام زندگی کرد. در این فضا نیرو تربیت نمیشود و جوان با طراوت به وجود نمیآید.
اختلافات شما با شورای شهر اول که منجر به انحلال شورا شد، بر سر چه مسائلی بود؟
من انحلال شورای شهر اول را مشکوک میدانم و احتیاج به زمان دارد تا مسائل آن برای همگان روشن شود. آقایان عطریانفر، حجاریان و من و حتی آقای رئیس جمهور از این موضوع مطلع نبودیم. آقای ابطحی و موسویلاری این کار را انجام دادند و هیچکدام مسئولیتش را نپذیرفتند. بعدها متوجه شدیم نمیخواستند این مشکل حل شود و خیلی ساده با این مسائل برخورد کردند. مجموعه مدیران شهرداری در انتخابات شوراها با خانوادهشان 400-500 هزار رای دارد. چه شد که یکی به میدان نیامد. کلافه بودند، میگفتند چرا با ما این کار را کردید. ما تازه داشتیم کارها و حرفهای جدیدی میزدیم، نشاطی ایجاد شده بود، چرا آنرا به هم زدید و مدیران شهرداری را خانهنشین کردید.
چه شد بعد از اینکه شما با آرای قاطع اعضای شورای شهر شهردار شدید، مجدداً اختلافات با شورای شهر شروع شد؟ اختلاف عمده با شما در چه بود؟
اختلافات بود، اما به دلیل اینکه اکثریت طرفدار من بودند، من هم با آنان گفتوگو میکردم و گفتم به مجرد اینکه اگر نصف به اضافه یک من را نخواهند، سریع از شهرداری میروم.
همان افرادی که با آقای الویری مخالف بودند، با شما هم اختلاف داشتند؟
اگر مسئله را شخصی کنیم، سودی ندارد و این عملا مانند مسئله اخیر میشود. ما که آمدیم به آمریکا نزدیک شویم، چقدر اسرائیلیها خباثت به خرج دادند. پس این معنیاش این است که ما قبلا منافع آنان را تامین میکردیم؟ ما وقتی با آنان بد بودیم، عربستان سعودی و اسرائیل خوشحال بودند؟ مجموعهای که در وزارت کشور بودند از حل این مسائل ناتوان بودند.
اختلافاتی که در زمان شما شهرداری بود، عمدتا مسائل سیاسی بود یا غیر سیاسی؟
همه چیز قاطی بود. بارها آقای عطریانفر و حجاریان با وزارت کشور مذاکره میکردند که میخواهید ما به کنار برویم، میخواهید شهردار کنار برود؟ نمیدانستند که چکار میکنند. انتهایش به این رسید که شورا را منحل کردند و به دنبال آن آقای مقیمیبه آنجا آمد و بچههای شهرداری هم به خانههایشان رفتند و در انتخابات شرکت نکردند و شورای شهر را به دست گروه جدید دادند.
منبع: قانون
1392/10/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
دبیر کمیته پیگیری حفاظت از خانههای تاریخی تهران خبر داد بررسی فوریت طرح الزام شهرداری به تملک خانه «اتحادیه»
دبیر کمیته پیگیری حفاظت از خانههای تاریخی تهران خبر دادبررسی فوریت طرح الزام شهرداری به تملک خانه اتحادیه در شورای شهر تهراندبیر کمیته پیگیری حفاظت از خانههای تاریخی تهران گفت همزمان با چهل و چهارمین جلسه علنی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران یک فوریت طرح الزام شهرداری تفرماندار تهران در گفتوگو با فارس: شورای شهر و شهرداری اعتبارات بافت فرسوده را در اولویت قرار دهند
فرماندار تهران در گفتوگو با فارس شورای شهر و شهرداری اعتبارات بافت فرسوده را در اولویت قرار دهندفرماندار تهران گفت شورای شهر و شهرداری تهران باید بخش عمدهای از اعتبارات خود را به اصلاح و نوسازی بافت فرسوده اختصاص دهند و باید هر چند پلاک در بافت فرسوده به یک پلاک تبدیل شود عیدر جلسه شورای شهر تهران اعلام شد تذکر انصاری به شهرداری تهران درباره آرم طرح ترافیک خبرنگاران/مختاباد: درحادثه
در جلسه شورای شهر تهران اعلام شدتذکر انصاری به شهرداری تهران درباره آرم طرح ترافیک خبرنگاران مختاباد درحادثه آتش سوزی جمهوری تانکر خالی بوددر جلسه شورای شهر تهران غلامرضا انصاری ضمن تذکر به شهرداری تهران درباره آرم طرح ترافیک خبرنگاران گفت شهرداری دقت کند طرحهای ترافیک به خبرنمعاون برنامهریزی ، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در جمع خبرنگاران: بدهی 6 هزار میلیاردی دولت به شهردا
معاون برنامهریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در جمع خبرنگاران بدهی 6 هزار میلیاردی دولت به شهرداریمعاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت 6 هزار و 478 میلیارد تومان بدهی دولت به شهرداری تهران از سنوات گذشته است به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس مرئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر خبر داد برنامه عملیاتی پنج ساله دوم شهرداری تهران به طور مستمر پایش میش
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر خبر دادبرنامه عملیاتی پنج ساله دوم شهرداری تهران به طور مستمر پایش میشودرئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر از ارزیابی و پایش مستمر برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران توسط شورای راهبردی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس علیرضا دبیر با اشارهمعاون درمان وزیر بهداشت خبر داد: پوشش مراقبتهای بهداشتی اولیه در کلانشهرها در دستور کار شورای راهبردی سلامت ش
معاون درمان وزیر بهداشت خبر داد پوشش مراقبتهای بهداشتی اولیه در کلانشهرها در دستور کار شورای راهبردی سلامت شهر تهرانمعاون درمان وزیر بهداشت گفت شهرداری تهران دارای پتانسیل های خوبی برای ایجاد پوشش مراقبتهای اولیه بهداشتی در سطح شهر تهران است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل ازشهردار منطقه ۹ تهران خبر داد آمادهسازی میدان آزادی برای جشن بزرگ ملی
شهردار منطقه ۹ تهران خبر دادآمادهسازی میدان آزادی برای جشن بزرگ ملیشهردار منطقه ۹ تهران از آمادهسازی میدان آزادی برای جشن بزرگ ملی و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس سیدعلیرضا حسینی در خصوص آماده سازی معابر سطح منطقه و بکارگیری تمهیدات ویژه بماموریت های اولویت دار عمرانی در لایحه برنامه 5 ساله دوم شهرداری تهران مشخص شد
ماموریت های اولویت دار عمرانی در لایحه برنامه 5 ساله دوم شهرداری تهران مشخص شدبا سپری شدن روزهای پایانی بررسی برنامه 5 ساله دوم شهرداری تهران تکلیف طرح های آتی عمرانی پایتخت در کارگروه عمران و زیرساخت های شهری شورای اسلامی شهر تهران مشخص شده و در میان ایده های مطالعاتی مطرح شدهمعاون توسعه خدمات اجتماعی سازمان رفاه شهرداری تهران خبر داد تدوین طرح جامع توسعه زیرساختهای فوریت اجتماعی
معاون توسعه خدمات اجتماعی سازمان رفاه شهرداری تهران خبر دادتدوین طرح جامع توسعه زیرساختهای فوریت اجتماعیمعاون توسعه خدمات اجتماعی سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران از تدوین طرح جامع توسعه زیرساختهای خدمات و فوریتهای اجتماعی در شهر تهران به عنوان یک فعالیت اعضو شورای اسلامی شهر ساری خبر داد اختصاص 4 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار به بخش فرهنگی در شهرداری ساری
عضو شورای اسلامی شهر ساری خبر داداختصاص 4 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار به بخش فرهنگی در شهرداری ساریعضو شورای اسلامی شهر ساری گفت 4 میلیارد و 500 میلیون تومان از بودجه شهرداری ساری در سال93 به بخش فرهنگی اختصاص یافته است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری سیدمحمد جعفرتجدید میثاق شهردار و اعضای شورای شهر تهران با امام راحل
تجدید میثاق شهردار و اعضای شورای شهر تهران با امام راحل شهردار و اعضای شورای شهر تهران امروز با حضور در مرقد با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران همزمان با پنجمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامدر هفته هفدهم لیگ دسته اول والیبال تیم داوری مسابقه سفیر قم با شهرداری مکان مشخص شد
در هفته هفدهم لیگ دسته اول والیبالتیم داوری مسابقه سفیر قم با شهرداری مکان مشخص شدداوران مسابقه تیمهای والیبال سفیر قم و شهرداری مکان در هفته هفدهم مسابقات لیگ دسته اول والیبال قهرمانی مردان باشگاههای کشور مشخص شد به گزارش خبرگزاری فارس از قم اسامی ناظران و داوران هفته هفدهمرئیس شورای شهرستان خرمآباد خبر داد بدهی 5,5 میلیارد تومانی شهرداری خرمآباد به کارکنان خود
رئیس شورای شهرستان خرمآباد خبر دادبدهی 5 5 میلیارد تومانی شهرداری خرمآباد به کارکنان خودرئیس شورای اسلامی شهرستان خرمآباد گفت شهرداری این شهرستان به کارکنان خود 5 5 میلیارد تومان بدهی دارد به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد محمد مهرابی جمعه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت شعضو شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران: گزارش پلکانهای آتش نشانی در حادثه جمهوری به زودی اعلام میشود
عضو شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گزارش پلکانهای آتش نشانی در حادثه جمهوری به زودی اعلام میشودرئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با بیان اینکه باید اقدامی صورت گیرد که این پرونده در چالشهای سیاسی نیفتد گفت گزارش پلکانها به زودی اعلام میشود به گزارش خبرنگبرنامه مرحله اول پلیآف مشخص شد/ 10 تیم در مسابقات غرب آسیا به میزبانی تهران
جلسه سازمان لیگ در مورد پلیآف سوپرلیگ بسکتبال برنامه مرحله اول پلیآف مشخص شد 10 تیم در مسابقات غرب آسیا به میزبانی تهران جلسه سیاستگذاری سازمان لیگ برای تصمیمگیری در مورد نحوه برگزاری دور دوم مسابقات سوپر لیگ و تاریخ شروع مسابقات قهرمانی باشگاههای غرب آسیا با حضور اعضاء ساپرونده دخل و خرج 93 شهرداری تهران روی میز شورای شهر
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۱۰ در چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران لایحه بودجه سال 93 شهرداری تهران با مبلغ 15 هزار میلیارد تومان ارائه شد به گزارش سرویس شهری ایسنا محمد باقر قالیباف - شهردار تهران که در این جلسه حضور داشت ضمن تشکر از اعضای شورا و عرض تبریک و تهنیت به مرئیس شورای اسلامی شهر دوگنبدان خبر داد تخفیف 45 درصدی عوارض شهرداری دوگنبدان
رئیس شورای اسلامی شهر دوگنبدان خبر دادتخفیف 45 درصدی عوارض شهرداری دوگنبدانرئیس شورای اسلامی شهر دوگنبدان از تخفیف 45 درصدی عوارض شهرداری این شهر به مناسبت دهه فجر خبر داد محمود اسدپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد دهه فجر انقلاب اسلامی سبب تحولات چشمگی-