واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شوراهای فرهنگ عمومی از بازوهای مهم مهندسی فرهنگی هستند جیرفت - ایرنا - رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: شوراهای فرهنگ عمومی کشور، استان و شهرستان یکی از مهمترین بازوهای اجرایی مهندسی فرهنگی هستند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید ˈمهدی خاموشیˈ عصر سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان افزود: تولید فرهنگی، هدایت تولیدات فرهنگی و پرورش نخبگان فرهنگی مطالبه ما از شورای فرهنگ عمومی است و در این راستا حوزه های علمیه یکی از راهکارهای اساسی برای دفاع در برابر تهاجم هاست.
وی بیان کرد: در چارچوب کار فرهنگی می تواند در میان مدت به جای حوزه های علمیه بزرگ حوزه های علمیه کوچک تشکیل شود و جایابی ویژه و جبهه مقابل را مطالعه کرد و جبهه خودی را آرایش داد.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه تقاضای ما حرکت جمعی شورای فرهنگ عمومی کل کشور است گفت: این حرکت ثمرات بسیار مبارکی را به ارمغان خواهد آورد، شما نخبگی و آگاهی دارید و باید در نقشه کلی کشور تاثیر بگذارید تا از قاعده بالا بیاید چرا که وقتی اطلاعات تفصیلی در بر داشته باشید ما طراحی بهتری خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: ریاست شورای فرهنگ عمومی بخش های مختلف شورا را موظف کند که پاسخگو باشند و گزارش بگیرد، اطلاع رسانی داشته باشیم تا به صورت مستمر چنین شود.
وی گفت: وحدت عمومی اجرایی را شورای فرهنگ عمومی می تواند شکل دهد و گزارش گیری ها افراد را می تواند در صحنه چالش ها وارد کند.
حجت الاسلام خاموشی افزود: در حوزه فرهنگ باید خلاء ها را جبران کنیم و پیوسته بگوییم بحث فرهنگ چیست.
وی اظهار کرد: امسال با کمک نمایندگان مردم در مجلس اعتباراتی برای تکمیل کمی و کیفی مراکز جنوب استان گذاشته شده است که اعتبارات مورد نیاز به قدر توان دولت فراهم می شود.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی که پیروز شد دغدغه فرهنگی اصلی ترین دغدغه عالمان دینی در راس آن امام راحل بود و اگر بگوییم فرهنگ جنبه معنایی یک ملت یا یک منطقه است بهترین تعریف را کرده ایم.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حلقه اصلاحات برای بهینه شدن از انسان آغاز می شود و بعد به خانواده و جامعه می رسد، علت انقلاب هم همین بود و اگر به دشمنان نظام توجه کنیم می بینیم کسانی که با این جنبه معنایی مخالفت داشتند و دارند، می گویند انقلاب نباید باشد.
وی با بیان اینکه آزادی اومانیستی با آزادی الهی تفاوت دارد، افزود: آزادی در محدوده شرع مورد نظر ماست و گرنه آزادی بی حد و حصر که غرب و شرق گرفتار آن هستند، باورهای ما با آن سازگاری ندارد و با این نگاه، انقلاب اسلامی دشمنی ها را تحمل و تاکنون مقابله کرده است.
وی گفت: در جنگ فیزیکی اوایل انقلاب، جنگ اعتقادی وجود داشت، منافقین میتینگ می گرفتند و با برداشت های خود قرآن را تفسیر می کردند، آدمی که با افتضاح امروز اردوگاه اشرف فسادش جهانگیر شده است و همه دنیا می دانند او چقدر مفسد است مدعی فهم دین بود.
وی بیان کرد: بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص جبهه فرهنگی انقلاب به معنای نبرد است؛ یعنی قرارگاه فرهنگی که قرارگاه دشمن هم در برابر آن و ابزار به کار رفته برای زدودن فرهنگ اسلامی ایرانی و سبک زندگی مطلوب است.
وی گفت: ما برای حفظ فرهنگ و رساندن پیام خود به غرب و بیرون مرزها می خواهیم کار کنیم و این قرارگاه که رهبری فرمودند اقتضای قرارگاهی دارد.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی، مهندسی فرهنگی را یکی از کار ویژه ها برشمرد و افزود: مطالبه رسمی رهبر معظم انقلاب از شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که درباره فرهنگ و مهندسی فرهنگی کار شود.
وی برخی عناصر فرهنگ را مسجد، حسینیه، سینما، نمازجمعه، کتابخانه و بازارچه های تجسمی ذکر کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب مثال زدند که فرهنگ مضاف غیر فرهنگ اصیل است و فرهنگ تولید، اقتصاد مقاومتی و مصرف بهینه است که باید در فرهنگ آورد و در نقشه مهندسی فرهنگ آمده و جامعیت خوبی دارد.ک/2
7445/8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]