واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر نیرو خبر داد: وزارت نیرو درصدد توسعه نیروگاه های سیکل ترکیبی است تهران - ایرنا - معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی رویکرد جدید وزارت نیرو در بخش برق را توسعه و گسترش نیروگاه های سیکل ترکیبی عنوان کرد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت نیرو ، هوشنگ فلاحتیان در آیین آغاز بهره برداری از پست 230 به 63 کیلوولت محتشم کاشانی شهرستان کاشان، گفت: با احداث پست 230 کیلوولت محتشم کاشانی و ایجاد این پتانسیل و ظرفیت در شهرستان کاشان، ظرف 15 سال آینده از لحاظ پست انتقال نیرو هیچگونه مشکلی نخواهیم داشت.
وی افزود: در قالب دو ایستگاه انتقال 230 کیلو ولت در کاشان به ظرفیت 695 مگاولت آمپر و با توجه به مصرف 280 مگاولت آمپری شهرستان کاشان، تا دو دهه آینده از لحاظ نیرو رسانی در شبکه انتقال منطقه مشکلی نخواهیم داشت.
فلاحتیان به مردم و مسئولان کاشان مژده داد که وزارت نیرو با احداث بخش بخار نیروگاه کاشان موافقت کرده و مقرر شده است ظرف سه سال آینده بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان به بهره برداری برسد که با انجام این پروژه در بخش تولید نیز 160 مگاولت آمپر به ظرفیت برق شهرستان کاشان و آران و بیدگل اضافه خواهد شد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی رویکرد جدید وزارت نیرو را گسترش و توسعه نیروگاه های سیکل ترکیبی عنوان کرد و افزود: از این پس، سیاست وزارت نیرو بر توسعه این نوع از نیروگاه ها قرار گرفته که دارای بازده بالاتری درمقایسه با دیگر نیروگاه ها است.
در این آیین، مدیرعامل برق منطقه ای اصفهان نیز به تشریح طرح های قابل بهره برداری این شرکت در ایام دهه فجر امسال پرداخت و گفت: برای طرح های مذکور بیش از یکهزار و 500 میلیارد ریال هزینه شده است.
موسی رضایی افزود: علاوه بر پست 230 کیلوولت محتشم کاشانی، خط 400 کیلوولت اصفهان- لردگان، پست های 63 به 20 کیلوولت سایپای کاشان، بعثت در اصفهان و بن در چهارمحال بختیاری از جمله طرح های مهمی است که در ایام دهه فجر امسال به بهره برداری رسید.
براساس گزارش وزارت نیرو، ایستگاه محتشم کاشانی از ایستگاه های انتقال برق منطقه ای اصفهان است که با 350 میلیارد ریال سرمایه گذاری و با سامانه DCS جهت کنترل و مانیتورینگ، طراحی، اجرا و راه اندازی شده و دارای قابلیت ها و مزایای بیشتری نسبت به سامانه کنترلی معمول است.
عملیات اجرایی پست محتشم کاشانی در راستای بسترسازی توسعه پایدار و با هدف تامین انرژی مطمئن و پایدار و پاسخگویی به نیاز روز افزون انرژی با توجه به رشد و توسعه صنایع مختلف و افزایش مصارف خانگی، در مهرماه 1387 آغاز و در اسفندماه 1391 برقدار شد.
ظرفیت اسمی این ایستگاه 320 مگاولت آمپر است که توسط دو دستگاه ترانسفورماتور 230 به 63 کیلوولت هر کدام به ظرفیت 160 مگاولت آمپر تغذیه می شود و دومین ایستگاه از نوع خود در شهر صنعتی کاشان است.
این ایستگاه دارای دو فیدر خط 230 کیلوولت و 12 فیدر خط 63 کیلوولت بوده و با ورود و خروج خط 230 کیلوولت نیروگاه کاشان به ایستگاه 230 کیلوولت راوند کاشان به شبکه انتقال متصل و تغذیه می شود.
احداث خروجی های 63 کیلوولت ایستگاه محتشم و اصلاح خروجی های 63 کیلوولت ایستگاه راوند با هدف ساماندهی شبکه فوق توزیع انرژی الکتریکی بین ایستگاه های منطقه کاشان و پایداری شبکه سراسری اجرا شده است.
با بهره برداری از این پروژه، بار ایستگاه های 63 کیلوولت گالوانیزه، کاشان 1، کاشان 4، جاده قمصر، آران 2 و سایپا کاشان از این پست تامین می شود که موجب کاهش بار ترانسفورماتورهای پست 230 راوندکاشان و بهبود وضعیت ولتاژی در منطقه کاشان شده است.
با آغاز بهره برداری از این ایستگاه، مشکل کمبود انرژی و بویژه افت ولتاژ در منطقه کاشان برطرف و پایداری و قابلیت اطمینان برق رسانی منطقه کاشان افزایش خواهد یافت و تا 20 سال آینده این شهر از لحاظ تامین انرژی خودکفا خواهد بود.
هزینه های اجرایی این پروژه شامل مشاوره، خدمات مهندسی، خرید زمین، عملیات ساختمانی و تاسیساتی، خرید تجهیزات، نصب و تست و راه اندازی بوده که با تلاش نیروهای متعهد و متخصص و با اتکا به توانمندی ها و قابلیت های داخلی و با وجود مشکلات تامین تجهیزات خارجی به کارفرمایی شرکت برق منطقه ای اصفهان و توسط معاونت طرح و توسعه با همکاری کارشناسان بهره برداری این شرکت اجرا شده ضمن آنکه مشاور این طرح شرکت مشانیر و پیمانکار آن شرکت مهامِ شرق بوده است.
اقتصام (1)1070**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
22/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]