تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):مؤمن نيازمند سه چيز است: توفيقى از پروردگار، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش از نصيح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843122932




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای یک مصالحه «پارازیتی»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ماجرای یک مصالحه «پارازیتی»




از حدود چهار روز پیش زمزمه هایی مبنی بر بازگشت شبکه های ایران روی ماهواره های یوتل ست و اینتل ست شنیده می شد و در مدت کوتاهی این موضوع به حقیقت پیوست. خبر اول را خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام ارشد در دولت باراک اوباما منتشر کرده بود که آمریکا به طور موقت تحریم رادیو و تلویزیون دولتی ایران را لغو می کند.











روزنامه هفت صبح: از حدود چهار روز پیش زمزمه هایی مبنی بر بازگشت شبکه های ایران روی ماهواره های یوتل ست و اینتل ست شنیده می شد و در مدت کوتاهی این موضوع به حقیقت پیوست. خبر اول را خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام ارشد در دولت باراک اوباما منتشر کرده بود که آمریکا به طور موقت تحریم رادیو و تلویزیون دولتی ایران را لغو می کند. در آن خبر به نقل از یک منبع آگاه دولت آمریکا که نامی از آن برده نشده؛ ادعا شده بود که ایران هم اکنون ارازیت های خطرناک روی ماهواره ها نمی فرستد و همین مسئله منجر به لغو موقت تحریم رادیو و تلویزیون دولتی ایران شده است. با بازگشت این شبکه ها اما مسئولان وزارت ارتباطات این ادعاها را رد کردند و گفتند که با نشست های صورت گرفته با مسئولان ماهواره های یوتل ست و اینتل ست در خارج از کشور توانسته ایم ادعای قبلی این ماهواره هارا مبنی بر ارسال پارازیت از ایران رفع کنیم.

معاون وزیر ارتباطات هم در توضیحات تکمیلی خود اعلام کرده در چند مدت اخیر مسئولان ماهواره های یوتل ست و اینتل ست به ایران آمده بودند و با نصب تجهیزات خود به این نتیجه رسیدند که ادعای ارسال پارازیت از جانب ایران صحت نداشته است.

صدا و سیما مذاکرات فشرده نتیجه داد

پس از صحبت های مقام های آمریکایی، صدا و سیما جزو اولین سازمانی بود که از بازگشت شبکه هایش به ماهواره یوتل ست و اینتل ست خبر داد و این موضوع را از طریق زیرنویس به اطلاع بینندگان رساند. در بخشی از اطلاعیه صدا و سیما علت برداشته شدن این محدودیت ها «مذاکرات فرده» با سازمان بین المللی ارتباطات ماهواره ای جهانی عنوان شده بود.

وزارت ارتباطات: ادعاهای آنها را رد کردیم

روز گذشته وزیر ارتباطات در بخشی از صحبت هایش در این رابطه گفت: «فضایی که دولت جدید در عرصه بین المللی به وجود آورده به مسائل مختلف بین المللی کمک می کند و در این زمینه نیز با نشست های صورت گرفته با مسئولان ماهواره های یوتل ست و اینتل ست در خارج از کشور توانسته ایم ادعای قبلی این ماهواره ها را مبنی بر ارسال پارازیت از ایران رفع کنیم و با رفع نگرانی های موجود هم اکنون برنامه های رادیویی و تلویزیونی روی این ماهواره ها برقرار شده است.»

روز گذشته معاون وزیر ارتباطات توضیحات تکمیلی تری در این رابطه به خبرگزاری فارس اعلاتم کرد. علی اصغر عمیدیان در توضیحات خودش گفت که در مدت اخیر مسئولان این ماهواره ها به ایران آمده بودند و با نصب تجهیزات خودشان در ایران به بررسی موضوع ارسال پارازیت پرداخته و به این نتیجه رسیده اند که ایران روی ماهواره ها پارازیت نمی فرستد.

صحبت های کامل این مقام مسئول را در ادامه می خوانید. علی اصغر عمیدیان درخصوص رایزنی با مجامع بین المللی و اتحادیه جهانی مخابرات برای پخش مجدد شبکه های تلویزیونی ایران از ماهواره، گفت: «نشست هایی با RRB (کمیته قوانین رادیویی اتحادیه جهانی مخابرات ITU) و نمایندگان یوتل ست و اینتل ست در خارج از کشور برگزار شد، در آن جلسات براساس ادعاهای قبلی مبنی بر اینکه پارازیت هایی از سمت ایران به سمت کریرهای ماهواره ای آنها ارسال می شود، بررسی شد. با توافق انجام شده و تجهیزاتی که از خود آنها گرفتیم، در دو نقطه از کشور این تجهیزات فعال شده اند، آنچه که ثبت شد نشان داد ادعای آنها مبنی بر ارسال پارازیت از سمت ایران به سمت ماهواره های آنها در نتایج ثبت شده نشان داده نشد. آنها همچنین در مورد برنامه هاییکه از سمت صدا و سیما به سمت یوتل ست پخش می شود، موردی را مطرح کردند مبنی بر اینکه صدا و سیما قراردادی با یک شرکت خصوصی داشته که این برنامه ها را تحویل شرکت های ماهواره ای آمریکایی بدهند تا آنها پخش کنند. به دنبال طرح این ادعا، ما در جلسات از آنها خواستیم تا خودشان بیایند و بررسی کنند که از طریق مجموعه صدا و سیما پارازیتی روی برنامه های رادیو و تلویزیونی آنها پخش نمی شود. آنها قبول کردندو RRB نیز به کارشناسان خود مسئولیت داد که این موضوع را بررسی کنند تا مشخص شود پارازیت یا برنامه ای که آنها اسمش را پارازیت می گذارند، صحت دارد یا خیر.

آنها از یک طرف برنامه های ایران را قطع کردند و از طرفی دیگر با ایران قرارداد داشتند. صدا و سیما برای مدتی این برنامه ها را قطع کرد که مشخص شود ادعای ارسال پارازیت از طریق برنامه روی ماهواره صحت ندارد. قرار شد که آنها این برنامه ها را برای مدت 60 روز به صورت آزمایشی پخش کنند و اگر برخلاف ادعای آنها پارازیتی نباشد، پخش برنامه های صدا و سیما برای همیشه ادامه پیدا کند. آنها در مصاحبه های خود اعلام کردند که چون ایران ارسال پارازیت را قطع کرده ما پخش مجدد برنامه ها را از سر گرفته ایم اما این ادعا را رد کرده ایم و در نامه ای نیز کتبا اعلام کرده ایم که ما همچنان که در گذشته پارازیتی به سمت ماهواره های ارسال نمی کردیم، اکنون نیز نمی کنیم، شما طبق کار کارشناسی خود به این نتیجه رسیده اید که پخش مجدد برنامه هات را آزاد کنید. در واقع آنها می خواستند وانمود کنند که ایران پذیرفته در گذشته پارازیت روی ماهواره ها انداخته در حالی که براساس اندازه گیری هایی که خود آنها انجام داده اند (اندازه گیری ها از راه دور فعال شد) پذیرفتند که پارازیتی در کار نبوده است. حتی در آن جلسه اعلام کردیم که از سمت صدا و سیمای ایران هیچ برنامه رادیو و تلویزیونی بدون هماهنگی روی کریر آنها پخش نمی شود.

ادعای آمریکایی ها چه بود؟

پیش از آن که مقام های ایرانی در این رابطه به اطلاع رسانی بپردازند، خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یک مقام ارشد در دولت باراک اوباما نوشت که آمریکا به طور موقت تحریم رادیو و تلویزیون دولتی ایران را لغو می کند. در این گزارش آمده بود که این اقدام دولت اوباما به منظور اعتمادسازی و در آستاتنه دور جدید مذاکرات ایران با آمریکا و دیگر قدرت های جهانی انجام شده است. به گفته این مقام دولت آمریکا که در گزارش به نام او اشاره نشده، ایالات متحده دریافته که ایران هم اکنونپارازیت های خطرناک روی ماهواره ها نمی فرستد و همین مسئله منجر به لغو موقت تحریم رادیو و تلویزیون دولتی ایران شده است.

وزیر بهداشت: همه جای دنیا پارازیت هست

روز گذشته همچنین وزیر بهداشت از ارائه گزارش کمیته ویژه پارازیت به رئیس جمهور در روزهای آینده خبر داد و گفت: «به طور کلی با بررسی هایی که انجام شده، می توان گفت هیچ جچای نگرانی از بابت تاثیر پارازیت ها بر سلات مردم نیست و عمدتا سطح آنها در حد استانداردهای بین المللی است. گزارش نهایی این کمیته به زودی آماده و تقدیم رئیس جمهور خواهد شد. سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات از اعضای این کمیته بودند و در رابطه با اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست برای بررسی تاثیر پارازیت ها نیز باید از شخص خانم دکتر ابتکار سوال کرد اما تا جایی که به سلامت مردم مربوط شده، در حوزن وزارت بهداشت است.

همه جای دنیا پارازیت است. موبایل، ماهواره، سیم های برق و صداها پارازیت دارند که می توان گفت به طور کلی بخشی از تکنولوژی می تواند مضر باشد و باید تاثیر پارازیت ها را نیز به عنوان بخشی از تکنولوژی بررسی کرد و وظیفه ماست که اگر میزان پارازیت ها خارج از استانداردها باشد را هشدار دهیم که به همین منظور اقدامات لازم انجام شد. از ابتدای این دولت، بررسی تاثیر پارازیت ها یکی از مطالبات رئیس جمهور بود اما چون ابزار لازم آن در اختیا روزارت بهداشت نبود، کمیته ای با حضور سایر ارگان های مربوطه تشکیل دادیم و هم سازمان انرژی اتمی با امکاناتی که در دست دارد، تاثیر پارازیت ها را ارزیابی کند و هم وزارت ارشاد باید مستقل از سنجه هایی که توسط دستگاه هایی نظارتی اجرا می شود، این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.»







تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن