واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فجری که آفریدیم تهران- ایرنا- روزنامه«تهران امروز» روز دوشنبه در یادداشت اول با عنوان « فجری که آفریدیم » نوشت:فجری که سال ها پیش آفریدیم ارزان به دست نیامد و آسان نیز از بین نخواهد رفت زیرا بهای آن تن هایی بودند که در هشت سال جنگ نابرابر تکه تکه شدند و در آتش نفرت دشمن سوختند ولی جاویدان شدند.
وقتی که از زاویه بسته پنجره اتاق بیمارستانی که در آن بستری بودم به بیرون نگاه می کردم و درد جراحی ترکش هایی را که یادگار سال های دفاع مقدس بود را زیر زبان تنم مزه مزه می کردم، به فجری فکر می کردم که سال ها پیش در کوچه پس کوچه های این شهر شلوغ پیر و جوان، مرد و زن زیر تازیانه های دیکتاتور زمانه به دنبال تحقق آن بودند.
فجری که شاید برای برخی از ما تنها سایه ای از آن در خاطراتمان باقی مانده باشد.
برای مایی که شاید بپنداریم که جوانه های آن پیش از آنکه درخت تناوری شوند در سرمای خزان زمستان سرد روزگار به خاطره ها پیوسته است.
بی شک این چنین نیست امروز می خواهم با زبان درد با زبان ترکش هایی صحبت کنم که امانم را بریده اند.
می خواهم از انقلابی بنویسم که فارغ از جنجال های حزبی و داعیه داری و میراث خواهی با گوشت و خون مردمی رقم خورد که زندان رفتند، اعدام شدند، شهید دادند و مجروح گشتند، مردمی که در بستر همین اجتماع زندگی می کنند و هرروز با رنج هایی دست و پنجه نرم می کنند که شاید از آن غافل باشیم و شاید نتوانیم برای آن کار کنیم؛ مردم صبوری که صبر می کنند و با صبرشان سعی می کنند تا بستر رشد و پیشرفت انقلاب را فراهم آورند.
مردمی که همه چیزشان را به انقلاب و ارزش های آن واگذار کرده اند با ایمان به باورهایی که دارند.
باورهایی که امام بزرگوارمان آن را جهت دهی می کردند و در قلب و جان مان استوار کردند و امروز رهبر عزیزمان آن را تشریح و جهت دهی می کنند.
امروز این باورها به قدری تنومند گشته اند که می توان به جرأت ادعا نمود که دیگر این مردم سر تعظیم پیش هیچ دیکتاتوری فرو نخواهند آورد. دیگر هیچ قدرت زورگو و سلطه گری نخواهد توانست عنان جامعه را در دست گرفته و فرسنگ ها آن طرف تر برایش تعیین تکلیف کند و منابع و سرمایه هایش را به تاراج برد این پاسخ کسانی است که ناسنجیده و غرض ورزانه سعی در القای تفکری دارند که به آسانی به آن اشاره شد.
فجری که سال ها پیش آفریدیم ارزان به دست نیامد و آسان نیز از بین نخواهد رفت زیرا بهای آن تن هایی بودند که در هشت سال جنگ نابرابر تکه تکه شدند و در آتش نفرت دشمن سوختند ولی جاویدان شدند تا به ما بگویند: شماهایی که مانده اید پیش خدا رو سفیدمان کنید نگذارید که با ندانم کاری هایتان نزد حضرت سیدالشهدا(ع) شرم زده باشیم.
نگذارید که هوای دنیا بر نفستان غلبه کند و بیت المال را نابود کنید.
نگذارید که نسل آینده به تبع ندانم کاری های امروزتان، ما را محکوم کنند که بی شک حق خواهند داشت اگر امروز به اشتباهاتمان فکر نکنیم.
اگر امروز تنها به فکر این باشیم که فلان پست، فلان جایگاه مدیریتی، فلان میز و صندلی ارث و میراث من است و همواره سعی کنیم که خود را معیار و میزان انقلاب قرار دهیم و در هیاهوی سیاسی و ژست های دشمن ستیزی دست تاراج بر سرمایه هایی دراز کنیم که متعلق به آینده است.
آیندگان حق خواهند داشت که از همه سوال کنند چه آنان که زیرشکنجه های ساواک به شهادت رسیدند و چه آنان که شربت شهادت را در جبهه ها سرکشیدند و چه آنان که امروز سعی می کنند بار سنگین پیشرفت کشور را بردوش گیرند که عمودهای خیمه انقلاب پابرجا بماند.
سی وپنج سال از انقلاب مقدس مان می گذرد. انقلابی که تازه جوانه زده است، تازه ریشه در بستر خاکی زده است که تبر به دستانی فرصت طلب چشم انتظارند که تیشه به ریشه هایش زنند اگر برگ خزانش را دیدند که بس خیالی خام است.
این انقلاب مقدس، این نظام اسلامی، تا زمانی که شهدا را دارد، تازمانی که روحانیت مسلمان و دلسوز را دارد تا زمانی که مردم آگاه و همیشه در صحنه را دارد، تا زمانی که رهبر مدبر و شجاع را دارد؛ می داند که چگونه در گذرگاه های سخت روزگار بسان کشتی عظیم از تلاطم های اقیانوس متحول جهانی رد شود و در افق ترسیم شده در سند چشم انداز، برنامه های مدون رشد و پیشرفتش را تحقق بخشد.
این انقلاب با افتخار به فجری می بالد که آن را آفرید و با افتخار به جوانان تحصیلکرده و کارآمدی ایمان دارد که قلب و جانشان برای عزت و سربلندی آب و خاکشان می تپد.
بیایم به این جوانان، به این نور چشمان حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری فرصت دهیم و باور داشته باشیم که آنها می توانند.
باور داشته باشم که اگر انرژی و سرمایه جوانی و فکری شان درست مدیریت شود خواهند توانست فجرها رقم زنند و خواهند توانست بیست و دوی بهمن هایی خلق کنند که زبان از بیانش قاصر خواهد بود.
امروز جوانان ما، پنجره های فرصتی هستند که در دنیا و در توسعه یافته ترین کشور ها نظیر آن را نداریم.
امروز استکبار چشم طمع به این سرمایه ها را دارد. به آنها فرصت دهیم تا بیایند و در انقلاب شریک شوند، مسئولیت بگیرند و کارها را پیش ببرند و فرصت های بیشتر و بیشتر ایجاد کنند.
به امید روزی که قلم این جوانان، فکر های شکوفایشان، تبر دشمنان این مرز و بوم را در هم شکند و به همه معیار خواهان و معیار سنجان نشان دهند که اگر دیروز پدرانشان در جبهه های حق علیه باطل جنگیدند و شهید شدند، امروز آنها در جبهه پیشرفت و توسعه کمر جهل و نادانی را خواهند شکست.
*مرتضی طلایی
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]