واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده آستانه: مسیر صادرات در کنار تولیدات کشاورزی باید هموار شود رشت - ایرنا - نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی گفت: در کنار تولید محصولات کشاورزی در گیلان توجه به امر صادرات مطلوب بایستی هموار و توجه جدی قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، ˈمحمد حسین قربانیˈ عصر شنبه در آئین بهره برداری از مرحله دوم واحد تولیدی، عمل آوری و بسته بندی یک کارخانه تولیدی در آستانه اشرفیه افزود: چنانچه مسیر صادرات محصولات کشاورزی هموار شود به طور قطع می توانیم محصولات تولیدی این استان را به بازارهای مختلف معرفی و عرضه کنیم.
وی با بیان اینکه توجه همه جانبه و مستمر به بخش کشاورزی توسعه و رشد اقتصاد گیلان را به همراه دارد، بیان کرد: این استان از تنوع بسیاری در زمینه محصولات کشاورزی برخوردار است که هر یک از آنها می تواند در جهت توسعه اقتصادی این استان موثر باشد.
وی گفت: به منظور توسعه بخش کشاورزی در این استان نیز نیاز است تا تولید کنندگان به نحو مطلوب و مستمر مورد حمایت قرار گیرند.
قربانی یادآور شد: همچنین با برنامه ریزی مناسب و کارشناسی باید تلاش شود تا زمینه ایجاد صنایع تبدیلی در گیلان فراهم شود تا بتوانیم گام های موثرتری در جهت توسعه بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال برداریم.
وی در ادامه از شهرستان آستانه اشرفیه نیز به عنوان یکی از مناطق مهم کشاورزی استان نام برد و یادآور شد: باید بکوشیم تا کشاورزان منطقه به صورت جدی در جهت تولید محصولات کشاورزی ترغیب و حمایت های لازم از آنان شود.
وی گفت: این شهرستان از وجود محصولات مهم و استراتژیکی مانند بادام زمینی و برنج برخوردار است که این امر ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی در این منطقه را دو چندان می کند.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه نیز در این آئین گفت: بادام زمینی بعد از برنج یکی از محصولات مهم کشاورزی این شهرستان به شمار می رود.
ˈ گودرز کمال پورˈ افزود: این شهرستان از وجود دوهزار و 570 هکتار از زمین ها زیر کشت بادام زمینی برخوردار است که سالانه حدود 9 هزار تن پیله بادام زمینی نیز در این منطقه تولید و به بازار عرضه می شود.
وی گفت: تولید بادام زمینی در این شهرستان همواره نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی این منطقه دارد.
وی تصریح کرد: هم اکنون حدود پنج هزار کوره بادام زمینی در این شهرستان وجود دارد که بیش از 10 هزار بهره بردار نیز در زمینه تولید بادام زمینی در این منطقه فعالیت دارند.
وی گفت: خوشبختانه در سال های اخیر توجه خوبی در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی در زمینه بادام زمینی در این شهرستان ایجاد شده و هم اکنون نیز دو واحد صنایع بسته بندی در این منطقه راه اندازی شده است.
مدیر عامل این واحد بسته بندی و فرآوری بادام زمینی نیز در این آئین گفت: به منظور راه اندازی این کارخانه 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی پرداخت شده است.
وی گفت: راه اندازی این کارخانه بسته بندی بادام زمینی از یکسال پیش نیز آغاز به کار کرده است که راه اندازی آن بیش از 20 میلیارد ریال هزینه در برداشته است.
وی تصریح کرد: واحد تولیدی، عمل آوری و بسته بندی کیانا در روستای چورکوچان راه اندازی شده و هم اکنون توانسته برای بیش از 25 نفر به طور مستقیم و حدود 50 نفر نیز بصورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کند.
وی گفت: این واحد در زمینی به مساحت 15 هزار مترمربع و با زیربنای یکهزار و 321 مترمربع احداث شده و ظرفیت بسته بندی هزار تن مغز بادام زمینی را دارد.
وی یادآور شد: معرفی هرچه بهتر محصول بادام زمینی شهرستان از اهداف مهم این واحد بوده که تلاش می شود از طریق صادرات در این راه گام برداریم.
گفتنی است در این واحد بسته بندی تمامی فعالیت های مربوط به فرآوری بادام زمینی همچون پوست کنی ، خشک کنی ،بسته بندی در قوطی ، بسته بندی در لفافه و ... صورت می گیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در آئین بهره برداری از این طرح کشاورزی فرماندار ، بخشدار و جمعی از مسوولان ادارات و نهادها نیز حضور داشتند.ک/2
7287/ 603
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]