واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون شهردار: اقتصاد، سیاست و فرهنگ بر ترافیک تأثیر می گذارند تهران بزرگ- ایرنا- معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: اقتصاد، سیاست و فرهنگ بر ترافیک تاثیر گذارهستند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، ˈسید جعفر تشکری هاشمیˈ در جلسه ˈاتاق فکر ارتقا فرهنگ ترافیکˈ گفت: معظم له در دیدار با خانواده شهرداری، تکالیف و وظایف مدیریت شهری را تبیین و تعیین فرمودند و برهمین اساس مسوولان شهری با جدیت و دقت، تحقق رهنمودهای رهبری در مسایل شهر و حل مشکلات شهروندان را در دستور کار خویش قرار داده اند.
وی اولویت اصلی و رویکرد محوری مدیریت شهری را انسان و شهری با محوریت انسان ها برشمرد و گفت: تمام امکانات و منابع لازم برای نیل به یک زندگی توأم با آرامش، ایمنی، پاکی و معنویت برای تمام شهروندان به کار گرفته میشود.
وی با اشاره به لزوم ترسیم افقهای جدید برای تحقق شهری آرام و ایمن اظهار کرد: آرامش روانی، سلامت بصری در سیما و منظر شهری و تنظیم ارتباطات و روابط انسانی از جمله حقوق شهروندی بشمار می روند که لازم است در کنار حوزههای کلانی همچون اقتصاد، سیاست و فرهنگ که بر ترافیک تأثیر گذارهستند به صورت جدی به آنها پرداخته شود.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه مشارکت مردم یکی از مفاهیم و مؤلفه های اصلی در بحث پایایی توسعه است و بدون آن مشارکت توسعه پایدار محقق نمیشود تصریح کرد: شهر مطلوب، شهری است که توسط خود مردم اداره شود و شهروندان به اتفاق و وقایع آن حساس بوده و نسبت به مسایل و مشکلات آن احساس مسوولیت داشته باشند.
معاون شهردار تهران مسأله آلودگی هوا و پیامدهای زیانبار ناشی از آن را مشکل جدی تهران دانست و خاطرنشان کرد: منشا حدود 80 درصد آلودگی هوای تهران منابع متحرک است و در حال حاضر ذرات زیر دو و نیم میکرون بزرگترین آلاینده هوا است و این معضل به یکی از مهمترین معضلات تهران و کلان شهرهای کشور تبدبل شده است.
در ادامه ˈمحمد سلطانیفرˈ با تأکید بر اهمیت تابلوهای ترافیکی به عنوان یک ضرورت برای بهره وری بهتر و بیشتر از بزرگراه ها و خیابان ها گفت: این تابلوها میتوانند شهر و شهروندان را در حصاری از گرههای ترافیکی محصور کنند یا این گرهها را یک به یک باز کنند و به مثابه یک رسانه عمل کنند.
پروفسور ˈعلی اکبر فرهنگیˈ نیز با اشاره به ارتباط دو سویه رسانهها و دستگاه های اجرایی و لزوم نگاه واکاوانه به این رابطه تأکید کرد: این ارتباط اعتماد ویژهای را طلب مینماید که در پرتو آن بتوان مردم را به سوی احترام به قوانین و مقررات هدایت کرد.
دکتر ناصر قاسمزاد هم با تأکید بر راهکارهای نهادینهسازی آرامش در میان مردم گفت: برای اینکه داشتن آرامش نبازمند شهری آرام و ایمن هستیم تا بتدریج رفتارهای نامناسب و نیز تخلف از قوانین و مقررات در شهر کاهش یابد.
در ادامه این جلسه ˈمحمد مهدی فرقانیˈ با تأکید برلزوم همراهی و همکاری بین رسانهها و دستگاه های اجرایی درباره رفع معضلات ترافیکی، گفت: تدابیر و تمهیدات ترافیکی در مقاطع زمانی مختلف نیاز به تأمل عمیقتر داشته و اطلاعرسانی فعال در خصوص این فعالیتها به مردم از طریق رسانهها موجب بازنمایی هرچه بهتر از تلاشهای مسئولان و نهادهای مسئول میشود.
ˈمحمود اسعدیˈ نیز با اشاره به این که مشکل ترافیک یک معضل جهانی است که بسیاری از کلان شهرهای دنیا نیز با آن رو به رو هستند، تأکید کرد: 45 سال پیش فیلمی در مورد مشکل ترافیک در میدان انقلاب اسلامی تهران ساخته شده است.
ˈفریبرز بیاتˈ هم با تأکید بر نقش رسانهها در هدایت افکار عمومی و لزوم تعامل سازمانها با رسانهها خاطرنشان کرد: رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی همچون یک اهرم نظارتی عمل میکنند و تصور ما از مسابل مختلف را شکل میدهند.
تهرام564 / 9136
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]