واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مرگ بیش از 18 هزار بیمار کلیوی تهرانی طی 20 سال گذشته تهران - ایرنا - دبیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی کشور گفت: بررسی های این انجمن نشان می دهد، طی 20 سال گذشته 18 هزار و 331 بیمار کلیوی در تهران فوت کرده اند که این آمار بسیار نگران کننده است.
به گزارش روابط عمومی انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ،«داریوش آرمان » افزود: کشور از پزشکان، متخصصین و جراحان برجسته و صاحب نام دنیا برخوردار است و بیماران کلیوی از نظر دسترسی به پزشک ومتخصص مشکل چندانی ندارند اما متاسفانه مشکلات دارویی و درمانی و هزینه های بسیار سنگین این بیماری باعث می شود تعداد قابل توجهی از بیماران در تهیه دارو و درمان با مشکلات زیادی مواجه شوند و طول عمر آنها کاهش یابد.
وی گفت:تا حدود 20سال قبل بیماران دیالیزی برای پیوند کلیه راهی اروپا یا امریکا می شدند و با صرف مبالغی بین 150 تا 200 هزار دلار از بودجه و ارز کشور عمل پیوند کلیه را انجام می داند اما از 20 سال گذشته تاکنون با توجه به دستیابی پزشکان ایرانی به تخصص بسیار بالای این نوع عمل جراحی، تمام بیماران در کشور پیوند کلیه شده اند.
دبیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی کشور با بیان اینکه طی 20سال گذشته بیش از 32 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شده که این موفقیت، نگاه دنیا را به خود معطوف کرده است، در عین حال اظهارداشت: متاسفانه مشکل اصلی اغلب بیماران مربوط به شرایط پس از پیوند کلیه است.
آرمان در توضیح اظهاراتش گفت: بخشی از این بیماران به دلیل مشکلات اقتصادی و مالی موفق به تهیه و مصرف داروها نمی شوند و متاسفانه فوت می کنند.
** کمبود دو هزار دستگاه دیالیز در کشور
دبیر هیات مدیره انجمن بیماران کلیوی در کشور با اشاره به کمبود حدود دو هزار دستگاه دیالیز در کشور خاطرنشان کرد: در زمان حاضر تعداد قابل توجه بیماران کلیوی و دیالیزی در کشور بسر می برند و کارشناسان پیش بینی بروز سونامی بیماری های کلیوی در چند سال آینده را نیز داشته اند ، بنابراین مسوولان در دولت و مجلس باید ضمن رفع فوری کاستی های گذشته که بلای جان بیماران شده است به فکر بهبود و اصلاح وضعیت و شرایط دارو و درمان دهها هزار بیمارکلیوی کشور باشند.
آرمان ، گفت:عمرمفید دستگاههای دیالیز در دنیا بین پنج تا هفت سال است اما متاسفانه در ایران به خاطر مشکلات جدی در این بخش، عمر دستگاه های دیالیز به پنج برابر این میزان هم می رسد.
آرمان با اشاره به چند برابر شدن قیمت دستگاههای دیالیز در سال های اخیر گفت: در زمان حاضر هر دستگاه دیالیز بین 60 تا 70 میلیون تومان هزینه دارد به همین علت از خیرین و نیکوکاران درخواست می شود باتوجه به مشکلات جدی مراکز دیالیز در کشور برای کمک به خرید دستگاههای دیالیز و تجهیزات مربوطه ،انجمن بیماران کلیوی را یاری کنند.
وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم خواست که با توجه به وضعیت بحرانی حوزه سلامت نسبت به اختصاص بودجه های این بخش نگاه مثبت تری داشته باشند.
اجتمام(1)**1776**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]