تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802475393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دوره آموزشی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خورستان برگزارشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دوره آموزشی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خورستان برگزارشد اهواز -ایرنا-اولین دوره آموزشی مهارت های عمومی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خورستان امروز چهارشنبه برگزار و به مدت 2 روز ادامه دارد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان، سرپرست دانشگاه جامع علمی درابتدای این دوره ی آموزشی که در محل شرکت لوله سازی اهواز برگزار شده بود، در خصوص کاربردی بودن این دانشگاه گفت: رویکرد دانشگاه علمی کاربردی، می بایست به گونه ای باشد که فارغ التحصیلان این دانشگاه متفاوت از دانشگاه های دیگر باشند.
ˈسید نوراله حسن زادهˈ با بیان این که ما در بخش تبدیل علم به عمل ضعف های بزرگی داریم و بایستی این نقیصه ها را جبران کنیم، گفت: تا حدودی توانستیم این موضوع را در استان خوزستان برطرف کنیم، به طوری که آمار دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان در یک سال و نیم گذشته از 10 هزار نفر دانشجو به 25 هزار نفر و مراکز آموزش علمی کاربردی خوزستان از 15 مرکز به 32 مرکز افزایش داشته است.
حسن زاده با بیان این که خوزستان سومین استان صنعتی کشور است، افزود: ما به لحاظ سرمایه گذاری اولین استان در سطح کشور هستیم و دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان متناسب با نیازها و پتانسیل های استان، مراکز علمی کاربردی را راه اندازی کرده است.
وی با اشاره به استقبال چشمگیر داوطلبان از این دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان این پتانسیل را دارد که بتواند بیش از 60 هزار نفر دانشجو جذب و بیش از 50 یا 60 مرکز آموزش در محیط صنعت و تولید راه اندازی کند.
وی تاکید کرد: دانشجو باید محیط کار را ببیند و دانش آموخته ای که یک بار هم محیط صنعت را ندیده است، نمی تواند جذب محیط کار صنعتی شود.
حسن زاده در ادامه با اشاره به پرورش نیروی متخصص گفت: نیروی متخصص و تکنسین با مهندس آچار به دست بایستی در این دانشگاه تربیت شود و این اتفاق نمی افتد جز به همت مدرسان این دانشگاه.
وی با بیان این که مدرسان ، پاشنه آشیل این دانشگاه هستند اظهار کرد: باید همه ی توجهمان به این موضوع باشد و اگر نیروی متخصص را پرورش ندهیم، در واقع کار خاصی نکرده ایم.
در بخش دیگر این دوره آموزشی پروفسور امید علی کرم زاده یکی از چهره های ماندگار خوزستان و ایران گفت: ما دانشگاهی می خواهیم که مهارت ها و فن ها را به جوانان و افراد یاد بدهد و این افراد بتوانند این دانشگاه را کاربردی کنند و مملکت را بچرخانند.
وی در خصوص پیشینه ی علمی کاربردی اظهار کرد: اولین کشوری که این شیوه را پیشنهاد کرد، فرانسه بود که از کارکنان با تجربه و توانمند کشور خود برای حضور در دانشگاه استفاده نمود و کشورهای دیگر هم متوجه این موضوع شدند و این نوع از آموزش رواج پیدا کرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به هفته ی پژوهش در دانشگاه ها افزود: در این دانشگاه نباید صحبت های پژو هش و مقاله و isi شود، بلکه سه موضوع اصلی بایستی مورد هدف قرارداده شود که آن هم در آموزش، مهارت و توانایی افراد خلاصه می شود.
این چهره ی ماندگار کشوراظهار داشت: مملکت ما دانش، مهارت و تکنیک خود را از دانشگاهی نظیر علمی کاربردی یاد می گیرد.
وی با اشاره به شناخت جزئی مردم از این دانشگاه، تاکید کرد: باید از دانشگاه جامع علمی کاربردی تعریف ها و تبلیغ های بیشتری شود تا جوانان و مردم با این دانشگاه بیشتر آشنا شوند و بدانند که زندگی روزمره و محیط کارشان، همه بستگی به محتوای این دانشگاه دارد و باید در رسانه ها، روی گرایش به عدم مدرک گرایی تبلیغ شود .
پروفسور کرم زاده خطاب به مدرسان این دانشگاه گفت: وظایف مدرسان دانشگاه جامع، یک درس دادن معمولی نیست، بلکه باید علم را همراه با عمل آموزش دهد.
وی افزود: ما باید از علمی که داریم جهت پیشبرد اهدافمان استفاده کنیم اما متاسفانه مدرک گرایی در مملکت ما بیشتر مورد اهمیت است و متاسفانه در جامعه ی ما هدف های مشخص دانشجو شدن و مدرک گرفتن مورد اهمیت نیست، چیزی که در کشورهای دیگر هیچ اهمیتی ندارد و به طور مثال محال است به یک مکانیکی که آموزش ندیده است، اجازه ی فعالیت بدهند.
وی با بیان این که دنیا به سرعت در حال عوض شدن است افزود: ماشین در حال پیشی گرفتن از انسان است و ما بایستی جهانی فکر کنیم، انسان هایی هستند که چند مدرک دکترا دارند اما سواد آنچنانی ندارند؛ باید بگویم مدرک مثل ثروت های باد آورده است.
وی با بیان این که دانشگاه جامع علمی کاربردی، جامع تر از دیگر دانشگاه هاست و هدفش به روز است، افزود: این دانشگاه از تولید به مصرف است و دولت بایستی سرمایه گذاری بیشتری روی این دانشگاه داشته باشد.
در بخش دیگر این دوره آموزشی، مسئول امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان و دبیر برگزاری دوره ها گفت: بر اساس مصوبه ی شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر طرح توانمند سازی مدرسان و سیاست های دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری واحد تربیت مدرس دانشگاه، تصمیم بر این شد که اولین دوره برگزار شود.
اکبر اکبری افزود: یک هزار و 400 مدرس در دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای کد مدرسی هستند که تعداد700 مدرس در هر ترم مشغول تدریس هستند.
همچنین دکتر همایون روحیان رئیس مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن بیان ضرورت و اهمیت برگزاری این دوره ها به تدریس موضوع نظام های آموزشی و مهارتی پرداخت.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی در روزهای 16، 17 و 18 بهمن ماه طی سه روز برگزار می شود که 350 مدرس در این کارگاه آموزشی شرکت دارند که توسط استادانی از تهران و خوزستان آموزش می بینند.
در حاشیه ی این دوره ی آموزشی، نمایشگاه کتاب با موضوع 22 بهمن به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی و شرکت لوله سازی گشایش یافته است. /7161/642
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن