واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضومجلس خبرگان:شتاب علمی کشوراز دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است دزفول-ایرنا-یکی از نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون شتاب علمی ایران 11 برابر شده که این یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا آیت ا...ˈمحسن حیدریˈ روز چهارشنبه در آیین گشایش کتابخانه نیایش دزفول افزود:انقلاب اسلامی منشأ برکات مادی و معنوی فراوانی برای کشور بوده، و جمهوری اسلامی ایران به برکت فرزندان این مرز و بوم به دستاوردهای مهمی در زمینه های مختلف دست یافته است.
وی ولایت فقیه را شاخه ای از درخت تنومند امامت دانست و گفت:ملت ایران دارای استعدادهای خدادادی فراوانی است، اما رژیم شاهنشاهی همه این استعدادها را خفه کرده بود.
این عضر خبرگان رهبری افزود:این درحالی است که انقلاب اسلامی با میدان دادن وآزادی به جوانان به آنها شخصیت داد، به گونه ای که ملت ایران در همه زمینه ها به ویژه در زمینه علمی و فرهنگی الگوی دیگر ملت ها شده است.
وی گفت:پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد دانشجویان خوزستان کمتر از یکهزار نفر بود، ولی اکنون تعداد دانشجویان خوزستان به بالای 240 هزار نفر رسیده که رشد 240 برابری را نشان می دهد.
آیت ا... حیدری اظهارکرد:پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تعداد کتابخانه های دزفول 24برابر رشد داشته است.
وی با اشاره به افتخار آفرینی دیگر علمای خوزستان گفت: ابوالحسن علی بن مهزیار اهوازی کتابی 10 جلدی نوشت که یک قرن محور فعالیت های پزشکی در اروپا بود و برای ایران افتخار آفرید.
این عضو خبرگان رهبری افزود:شیخ انصاری با کتابهایش پایه ریزی قوی در فقه و اصول ایجاد کرد که تمام دنیا به آن اقتدا می کردند.
آیت ا... حیدری اظهارکرد:اینها تنها نمونه ای از مفاخر علمی خوزستان است لذا باید جوانان را تشویق کرد به دنبال کتاب و کتابخوانی بروند و کتاب را همراه همیشگی خود کنند.
وی گفت:علما از کوچکترین فرصت برای مطالعه استفاده می کردند و این فرهنگ ارزشمند را بین دیگران گسترش می دادند.
امام جمعه دزفول نیز در این آیین با اشاره به تحول بزرگ کتابخوانی در خوزستان گفت:خوزستان با پیشینه تاریخی،فرهنگی درخشان خود می تواند در اشاعه این فرهنگ ارزشمند و توسعه وترویج کتابخوانی کشور شاخص باشد.
حجت الاسلام ˈسید محمدعلی قاضیˈ دزفولی افزود:مردم دزفول در دوران انقلاب اسلامی نمونه و الگو بودند، و توانستند برگ زرینی در تاریخ ثبت کنند.
وی اظهارکرد:دزفول اکنون نیز با داشتن زمینه فرهنگ کتابخوانی ،امکانات و نیروی انسانی، می تواند سرآمد باشد لذا از مسوولان درخواست می شود در این زمینه سرمایه گذاری و استعدادیابی کنند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی افزود:باید از ظرفیت های شهرستان دزفول برای حل مشکل بیکاری واشتغال جوانان کمک گرفت تا این مشکلات به حداقل برسد.
وی گفت:در دزفول با داشتن اسناد و مدارک خطی تاریخی می توان کتابخانه خطی را در این شهرستان تاسیس کرد و از این ظرفیت در جهت ترویج و توسعه فرهنگی منطقه گام برداشت.
فرماندار ویژه دزفول نیز انقلاب اسلامی را برجسته ترین انقلاب قرن دانست وگفت: جوانان در دوران انقلاب اسلامی با مطالعه توانستند آگاه شوند و این انقلاب شکوهمند را رقم بزنند.
ˈعبدالرضا احسانی نیاˈ مطالعه و کتابخوانی را در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی موثر خواند و از نیکوکاران خواست برای توسعه فرهنگ کتابخوانی اقدام کنند.
مدیرکل اداره کتابخانه های عمومی خوزستان نیز گفت: با حمایت مسوولان دزفول شاخصه هایی از توسعه کتابخوانی در دزفول ایجاد شده که قابل تقدیر است.
ˈلفته منصوریˈ افزود:به ازای هر 100 نفر در دزفول سه متر و33 سانتی متر فضای کتابخانه ای،در خوزستان دو متر و10 سانتی متر و کشور یک متر و68 سانتی متر فضای کتابخوانی وجود دارد که دزفول از این نظر سرآمد است.
وی اظهارکرد:در حوزه کتاب به ازای هر صد نفر در دزفول ،67 جلد کتاب ،در خوزستان 50 جلد کتاب و در کشور 47 جلد کتاب وجود دارد.
مدیر کل اداره کتابخانه های عمومی خوزستان گفت:در دو سال گذشته دزفول از نظر تعداد کتابخانه ها 50 درصد ،از نظر زیربنا 51درصد و از نظر تعداد کتابها 100 درصد رشد یافته است.
وی افزود:اعضای کتابخانه های دزفول در این دو سال 71درصد افزایش داشته است.
کتابخانه نیایش دومین کتابخانه شهر شمس آباد از توابع دزفول،و بیست و چهارمین کتابخانه شهرستان دزفول در زمینی به مساحت 330 متر مربع و 160 متر زیربنا توسط آیت ا... حیدری گشایش یافت.ک/2
7278/648/640
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]