تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847236479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کم توجهی به آموزش و ترویج مشکل عمده بخش کشاورزی کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس سازمان تحقیقات کشاورزی: کم توجهی به آموزش و ترویج مشکل عمده بخش کشاورزی کشور است تهران - ایرنا - رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر به آموزش و ترویج در بخش کشاورزی به شدت کم توجهی شده و متاسفانه ترویج در صف آخر ملزومات این بخش قرار گرفته است .


اسکندر زند روز سه شنبه در بیست و هشتمین مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه کشوری که در سالن نعمتی جم این ورازتخانه برگزار شد ، تجلیل از کشاورزان و تولیدکنندگان نمونه کشوری را باعث افتخار بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: یکی از نهاده های موثر در تولید، دانش است چراکه کارایی سایر نهاده های بخش تولید به دانش و یافته های علمی وابسته است.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: بررسی ها نشان می دهد بین متوسط عملکرد کشوری و عملکرد بهره برداران برتر در بسیاری از موارد فاصله فاحشی وجود دارد که بخش عمده ای از این تفاوت، حاصل تجارب کاری آنان و همچنین بکارگیری یافته ها و توصیه های فنی و ترویجی است.
زند ادامه داد: تفاوت عملکرد در شرایط اقلیمی یکسان موید آن است که در صورت تلفیق و بکارگیری مناسب نیروی انسانی، فناوری و امکانات موجود می توان به سطوح بالاتری از تولید دست یافت.
وی با بیان این که کشاورزان نمونه بخش کشاورزی دانش را با تجربه تلفیق کرده و با مدیریت بهتر توانستند به 3 برابر تولید متوسط کشوری دست یابند، افزود: حتی در برخی موارد کشاورزان نمونه ایرانی توانسته اند به رکوردهای جهانی نزدیک شوند.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: هم اکنون با تلاش محققان بخش کشاورزی به یافته های تحقیقاتی خوبی دست پیدا کرده ایم که در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
زند گفت: آمار بالای کشاورزان برتر کشور نشان می دهد این کشاورزان از یافته های تحقیقاتی به درستی بهره مند شده اند و متاسفانه شکاف بین کشاورزان نمونه کشوری و کشاورزان عادی در استفاده از یافته ها و تحقیقات بخش کشاورزی است.
وی تاکید کرد بکارگیری یافته های تحقیقاتی در افزایش عملکرد بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور موثر است.
زند تصریح کرد: استفاده از کشاورزان پیشرو در فعالیت های ترویج با اهدافی چون الگوسازی برای سایر کشاورزان، استفاده از توان عملی و تجربی آنان به منظور اشاعه نوآوریهای مفید و نیز اطلاع رسانی ترویجی در اکثر کشورها معمول بوده و در کشورما نیز در برنامه های ترویجی همواره جایگاهی برای ایفای نقش ترویجی این افراد در نظر گرفته می شود.
وی در این راستا به ایجاد طرح کانون های یادگیری در واحدهای تولیدی کشاورزان نمونه کشوری اشاره کرد و گفت: نگاهی الگویی و بهره ورانه به منابع تولید در واقع پاسخی است به محدودیتهای موجود و استفاده بهینه از ثروت های بالقوه ای که باید با برنامه ریزی صحیح آن را بالفعل ساخت.
به گفته زند کانون یادگیری کشاورازن نمونه ای از یک واحد نمونه یا خبره کشاورزی است که باید توان انتقال دانش و تجربیات را به سایر تولیدکنندگان داشته باشد و طی آن تمامی توصیه هایی که منجر به ارتقای کمی و کیفی عملکرد وی شده به سایر واحدهای بهره برداری همجوار که به عنوان واحدهای تابعی از آنها یاد می شود، تسری می باید .
وی اضافه کرد: هدف کلی این طرح افزایش کمی و کیفی و تولید پایدار محصولات کشاورزی از طریق انتقال دانش فنی و یافته های تحقیقاتی کاربردی و مورد نیاز، فناوری های مربوط و مناسب و تجارت علمی بهر برداران خبره و نمونه به سایر بهره برداران است.
وی اظهارداشت: کشاورزان نمونه امنیت قضایی، توسعه پایدار، بهره برداری از منابع محدود، مشارکت در ترویج و تجربیات ، جلوگیری از ضایعات و استفاده بهتر از نهاده های اولیه تولید را در افزایش عملکرد خود مدنظر قرار داده اند.
اقتصام(3)9186 **1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن