واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ششمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا برگزار می شود تهران - ایرنا - دبیر کمیته علمی کنگره سلامت در حوادث و بلایا گفت: ششمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا از 16 تا 18 بهمن ماه در سالن همایش های رازی برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «حمیدرضا خانکه» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این کنگره بین المللی، میهمانی از کشورهای سوئد، آمریکا، ژاپن، هندوستان، نروژ، لبنان و بلژیک و برخی کشورهای دیگر به همراه سازمان های تخصصی وابسته به سازمان ملل حضور خواهند داشت.
وی گفت: این کنگره در تلاش است تا دانش تخصصی سلامت در حوزه بلایا را متمرکز، تحریک و کاربردی کند.
وی با بیان اینکه این کنگره تفاوت اساسی با پنج دوره قبلی دارد، ادامه داد: در این کنگره حدود 50 درصد مطالعات پایه ای و تحقیقاتی نسبت به گذشته رشد داشته و اگر در دوره های قبلی مقالات بیشتر ناظر به تعریف یا ترجمه مقالات خارجی بود، در این دوره مقالات تحقیقی بیشتر شده است.
خانکه خاطرنشان کرد: اکنون یکهزار و 250 مقاله به ششمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا ارسال شده که از این تعداد، فقط یکصد مقاله پذیرفته شده است.
وی ادامه داد: در این کنگره موفق شدیم، هشت زیر کمیته را فعال کنیم؛ کمیته درمان، مدیریت، امداد و نجات، پدافند غیرعامل، پرستاری، بهداشت، توانبخشی و روابط بین المللی عنوان این هشت زیر کمیته است که بطور تخصصی مسوولیت بررسی مقالات ارسالی را برعهده داشتند. ریاست کل کنگره با شخص وزیر بهداشت است و مسوولان کمیته ها از بین نخبگان حوزه حوادث و بلایا انتخاب شده اند.
خانکه در بخش دیگری از سخنان خود، بزرگترین چالش بین المللی در حوادث و بلایا را موضوع هماهنگی بین بخشی دانست و گفت: ایران از نظر امداد و نجات در بلایا، یک کشور پیشرو در منطقه خاورمیانه و منطقه کشورهای حوزه مدیترانه شرقی است.
وی خاطرنشان کرد: تاب آوری در واقع تحمل جامعه در برابر بلایا است زیرا در هر بحرانی نیروهای بحرانی حداقل در یک فرصت شش ساعته به مردم می رسند، پس اول مردم هستند که باید به یاری یکدیگر بشتابند و در واقع رنج و مداخله برای مردم است و در نهایت نهادهای مسوول فقط نقش حامی مردم هستند.
خانکه ادامه داد: اگر بخواهیم تاب آوری جامعه را افزایش دهیم، چند نکته مهم است، اول باید قانون محکم و پاسخگویی داشته باشیم، دوم راهنماهای مداخله به طور مشخص تعیین شده باشد، سوم آنکه برنامه و ساختار مدیریتی و منابع برای اجرای اقدامات محلی داشته باشیم و چهارم اینکه آموزش و نگرش فردی را گسترش دهیم.
وی گفت: باید آمادگی روانی در جامعه ایجاد کنیم تا مردم با استفاده از منابعی که در اختیار دارند، خود مدیریت را برعهده بگیرند.
اجتمام ** م.د ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]