تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803570003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلم، زبان سخن گفتن با جوانان امروز است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پژوهشگر امور مذهبی: فیلم، زبان سخن گفتن با جوانان امروز است تهران - ایرنا - کارشناس و پژوهشگر امور مذهبی با تاکید بر تاثیر فراوان برنامه های تلویزیونی و فیلم ها در جذب نوجوانان وجوانان گفت: فیلم، زبان سخن گفتن با جوانان امروز است.


حجت الاسلام والمسلمین «علیرضا خان بیگی» روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بخش های فرهنگی و سازمان هایی نظیر صدا وسیما در انتقال مفاهیم دینی و تقویت آموزه های اسلامی به قشر جوان و نوجوان وظیفه سنگینی دارند.
وی ادامه داد: اکنون برای جذب فرزندان خود به باورهای دینی، نیازمند مجموعه ای از پیام های اخلاقی و ارزشی هستیم که از طرق مختلف و با تنوع بیشتر به آنها منتقل شود و هر از گاهی شیوه بیان آن تغییر یابد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه الزهرا(س)، نقش مراکز عبادی چون مساجد را در ترغیب جوانان و نوجوانان به پیروی از آموزه های دینی مهم دانست و تاکید کرد: برای فعالتر و جذاب کردن این مراکز، باید از وجود روحانیون خوش سلیقه و ائمه جماعاتی بهره گرفت که با بیان خود قادرند پای یک فرد را به منبر خود باز کنند و زندگی او را متحول سازند.
خان بیگی با طرح این سووال که چرا باید امام جماعت یک مسجد پیرمردی سالخورده باشد و نتواند با سخنان خود نمازگزاران را جذب کند، افزود: بهتر است از این افراد هفته ای یکبار برای بجا آوردن نماز استفاده شود و کار را به دست افرادی سپرد که بخوبی از عهده کارها بر می آیند.
این کارشناس مذهبی با تاکید بر ساماندهی مساجد، ادامه داد: متاسفانه سازمان رسیدگی به امور مساجد در کشور آنچنانکه باید عملکرد خوبی نداشته و نتوانسته از ظرفیت هایی که در مساجد وجود دارد برای تبلیغ و جذب نمازگزاران جوان و نوجوان استفاده کند.
این پژوهشگر مذهبی همچنین بر نهادینه کردن عبادات جمعی مثل اعتکاف در بین جوانان و نوجوانان برای تقویت فرهنگ اسلامی تاکید کرد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه الزهرا(س) با تاکید بر سبک زندگی اسلامی در همه ابعاد زندگی ادامه داد: اعتقادات و باورهای هر شخص با سبک زندگی وی بسیار مرتبط است، بدین معنا که هر فرد آنگونه زندگی می کند که اعتقادات او شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه تقویت مبانی اصولی و اعتقادی جوانان و نوجوانان از اهمیت بالایی برخوردار است، اضافه کرد: این اصول باید در زندگی افراد کاربردی شود و به صورت رفتار خود را نشان دهد نه آنکه فقط در فضای ذهن آنها شکل گرفته باشد.
به گفته خان بیگی، برگزاری دوره های آموزشی و گنجاندن مطالبی با موضوعاتی دینی اعتقادی در کتب درسی دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیل به بسیاری از شبهات دینی از همان ابتدا پاسخ می دهد و باعث می شود آنها با مشکل کمتری مواجه شوند.
وی تصریح کرد، باید جوانان بدانند که زهد، تقوا و قناعت با توسعه، پیشرفت و تکنولوژی منافاتی ندارد، هرچند تفسیر صحیح از ارزش های یاد شده نکته مهمی است زیرا برخی زهدها ، غیر واقعی و از سبک زندگی اسلامی به دور هستند.
اجتمام(4) ** 1880 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن