واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پژوهشگر امور مذهبی: فیلم، زبان سخن گفتن با جوانان امروز است تهران - ایرنا - کارشناس و پژوهشگر امور مذهبی با تاکید بر تاثیر فراوان برنامه های تلویزیونی و فیلم ها در جذب نوجوانان وجوانان گفت: فیلم، زبان سخن گفتن با جوانان امروز است.
حجت الاسلام والمسلمین «علیرضا خان بیگی» روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بخش های فرهنگی و سازمان هایی نظیر صدا وسیما در انتقال مفاهیم دینی و تقویت آموزه های اسلامی به قشر جوان و نوجوان وظیفه سنگینی دارند.
وی ادامه داد: اکنون برای جذب فرزندان خود به باورهای دینی، نیازمند مجموعه ای از پیام های اخلاقی و ارزشی هستیم که از طرق مختلف و با تنوع بیشتر به آنها منتقل شود و هر از گاهی شیوه بیان آن تغییر یابد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه الزهرا(س)، نقش مراکز عبادی چون مساجد را در ترغیب جوانان و نوجوانان به پیروی از آموزه های دینی مهم دانست و تاکید کرد: برای فعالتر و جذاب کردن این مراکز، باید از وجود روحانیون خوش سلیقه و ائمه جماعاتی بهره گرفت که با بیان خود قادرند پای یک فرد را به منبر خود باز کنند و زندگی او را متحول سازند.
خان بیگی با طرح این سووال که چرا باید امام جماعت یک مسجد پیرمردی سالخورده باشد و نتواند با سخنان خود نمازگزاران را جذب کند، افزود: بهتر است از این افراد هفته ای یکبار برای بجا آوردن نماز استفاده شود و کار را به دست افرادی سپرد که بخوبی از عهده کارها بر می آیند.
این کارشناس مذهبی با تاکید بر ساماندهی مساجد، ادامه داد: متاسفانه سازمان رسیدگی به امور مساجد در کشور آنچنانکه باید عملکرد خوبی نداشته و نتوانسته از ظرفیت هایی که در مساجد وجود دارد برای تبلیغ و جذب نمازگزاران جوان و نوجوان استفاده کند.
این پژوهشگر مذهبی همچنین بر نهادینه کردن عبادات جمعی مثل اعتکاف در بین جوانان و نوجوانان برای تقویت فرهنگ اسلامی تاکید کرد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه الزهرا(س) با تاکید بر سبک زندگی اسلامی در همه ابعاد زندگی ادامه داد: اعتقادات و باورهای هر شخص با سبک زندگی وی بسیار مرتبط است، بدین معنا که هر فرد آنگونه زندگی می کند که اعتقادات او شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه تقویت مبانی اصولی و اعتقادی جوانان و نوجوانان از اهمیت بالایی برخوردار است، اضافه کرد: این اصول باید در زندگی افراد کاربردی شود و به صورت رفتار خود را نشان دهد نه آنکه فقط در فضای ذهن آنها شکل گرفته باشد.
به گفته خان بیگی، برگزاری دوره های آموزشی و گنجاندن مطالبی با موضوعاتی دینی اعتقادی در کتب درسی دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیل به بسیاری از شبهات دینی از همان ابتدا پاسخ می دهد و باعث می شود آنها با مشکل کمتری مواجه شوند.
وی تصریح کرد، باید جوانان بدانند که زهد، تقوا و قناعت با توسعه، پیشرفت و تکنولوژی منافاتی ندارد، هرچند تفسیر صحیح از ارزش های یاد شده نکته مهمی است زیرا برخی زهدها ، غیر واقعی و از سبک زندگی اسلامی به دور هستند.
اجتمام(4) ** 1880 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
13/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]