تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849854580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ به سه پرسش مهم در مورد گوشی‌ها و تبلت‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پاسخ به سه پرسش مهم در مورد گوشی‌ها و تبلت‌ها




در این مطلب قصد داریم به برخی سوالات مهم در رابطه با وسایل همراه پاسخ دهیم، علاوه بر جدیدترین تراشه، به تفاوت بین باتری‌های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر و پشتیبانی از اتصال USB OTG می‌پردازیم. با ما باشید.





زومیت: حتماً تگرا کی‌وان را به خاطر دارید که چند هفته پیش توسط انویدیا در نمایشگاه CES 2014 رونمایی شد و طبق اولین آزمون‌های انجام شده، تمام تراشه‌های دنیای گوشی و تبلت را مغلوب کرد. به ویژه عملکرد 192 هسته‌ی پردازنده‌ی گرافیکی که مثل کارت گرافیک‌های دستاپ، عملکرد بسیار بالایی ارایه کردند. در این مطلب قصد داریم به برخی سوالات مهم در رابطه با وسایل همراه پاسخ دهیم، علاوه بر جدیدترین تراشه، به تفاوت بین باتری‌های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر و پشتیبانی از اتصال USB OTG می‌پردازیم. با ما باشید.






سوال اول: کدام سیستم-روی-یک-چیپ را بیشتر دوست دارید؟ پردازنده‌ی اصلی و پردازنده‌ی گرافیکی کدام مهم‌تر است؟

هنوز نوبت به استفاده از تگرا کی‌وان و همچنین S805 کوآلکام در ابزارهای اندرویدی موجود در بازار نرسیده ولیکن به زودی هر دو تراشه را به عنوان قلب تپینده‌ی گوشی‌ها و تبلت‌های بازار ایران خواهیم دید. S800 کوآلکام بسیار قدرتمند ظاهر شده و ابزارهای مبتنی بر آن، چه گوشی و چه تبلت، همگی محصولات رده اول و سریع بازار بودند. S805 کمی سریع‌تر از S800 است ولیکن آیا می‌توان آن را در حد و اندازه‌ی تگرا کی‌وان دانست؟

در بررسی عمیق تگرا کی‌وان به این نتیجه‌ی مهم رسیدیم که عملکرد آن فراتر از حد انتظار است و شاید رقیب مناسبی برای آن وجود نداشته باشد. منظور تنها کارایی بالای هسته‌های پردازنده‌ی اصلی یا گرافیکی نیست، قابلیت‌های این تراشه در مجموع تحسین‌برانگیز است.

اولین ابزار مجهز به تگرا کی‌وان، ThinkVision 28 محصولی از لنوو بود که در مقاله‌ی "نتایج بنچمارک گرافیکی تراشه‌ی تگرا K1 انویدیا منتشر شد؛ اسنپ‌دراگون 800 کوالکام و A7 اپل مقهور قدرت تگرا K1" به آن پرداختیم.

اما کوآلکام کمپانی‌ای نیست که به این راحتی دنیای گوشی و تبلت را به یک پرچم‌دار قدرتمند واگذار کند و لذا کمی بعد، اعتبار آزمون را زیر سوال برد و اظهار کرد که این تراشه برای وسایل همراه طراحی شده و استفاده از آن در یک ابزار بزرگ‌تر به تغییر نتایج می‌انجامد. کوآلکام پیش‌نمایشی ویدیویی از قدرت پردازشی S805 و پردازنده‌ی گرافیکی آن یعنی Adreno 420 ارایه کرده که تا 40 درصد سریع‌تر از پردازنده‌ی گرافیکی S800 ظاهر شده است.

تا به حال هیچ کدام از تراشه‌های پرچم‌دار در مقیاس بزرگ به کار نرفته و در دنیا واقعی مورد آزمایش قرار نگرفته‌اند. مشخص است که هر دو تراشه نسبت به نسل‌های قبلی خود قوی‌تر هستند و به ویژه روی پردازش بهتر گرافیک تأکید دارند ولیکن با توجه به در دست نبودن نمونه‌های واقعی در بازار گوشی و تبلت، هنوز نمی‌توان گفت که کدام سریع‌تر و بهینه‌تر عمل می‌کند.

سوال دوم: نکسوس 4، نکسوس 5، موتو ایکس موتورولا یا موتو جی، کدام موارد از قابلیت USB OTG پشتیبانی می‌کنند؟ از کجا می‌توان در مورد سایر محصولات بازار هم پاسخ این پرسش مهم را یافت؟

توضیح این که USB OTG برای اتصال وسایل ذخیره‌سازی به گوشی‌ها و تبلت‌ها کاربرد دارد و برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله‌ی "چطور با اتصال فلش از طریق پورت USB، مشکل حافظه‎ی داخلی کم گوشی یا تبلت خود را حل کنیم؟" در زومیت سری بزنید.






برای اینکه بدانیم کدام محصول از این قابلیت مهم پشتیبانی می‌کند، چاره‌ای جز جست‌وجو در وب‌سایت‌های معتبر نداریم. محصولات امروزی و به ویژه پرچم‌داران، بیشتر از این قابلیت برخوردارند، محصولات رده متوسط هنوز به شکل گسترده به پشتیبانی از OTG نپرداخته‌اند.

سوال سوم: تفاوت بین یک باتری لیتیوم یون (Lithium Ion) و لیتیوم پلیمر که ظرفیت یکسانی دارند چیست؟

تحقیقات روی باتری‌های لیتیوم یونی از سال 1912 شروع شد و در سال 1991 سونی به استفاده از آن پرداخت و معروفیت این تکنولوژی باتری، آغاز شد. باتری‌های لیتیوم یونی در قیاس با انواع دیگر باتری، چگالی انرژی بالاتری دارند به این معنی که با وزن مساوی، توان ذخیره‌سازی انرژی بیشتری را دارند. علاوه بر این قیمتشان کمتر از نوع لیتیوم پلیمری است. در اولین بار استفاده نیازی به آماده‌سازی جهت استفاده ندارند و آخرین مزیت، خالی شدن خود به خودی در حد پایین است.






در مقابل باتری‌های لیتیوم پلیمری، به مرور زمان ظرفیت مفید خود را از دست می‌دهند و به عبارتی پوسیده می‌شوند. اما مزایایی هم دارند، مثلاً می‌توان در ابعاد کوچک و با ضخامت کم (با استفاده از لایه‌های پلیمری) به طراحی و تولیدشان پرداخت، آن هم بدون اینکه ظرفیت باتری در حد زیادی کاهش یابد. این باتری‌ها بسیار سبک هستند و ایمنی بالاتری دارند. در مقابل این مزایا، هزینه‌ی تولید و چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم پلیمری کمتر از لیتیوم یونی است.












تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن