واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران اکبرپور:
ریالی برای پروژه های راه بابل تخصیص نیافته است
بابل - خبرگزاری مهر: رئیس اداره راه وشهرسازی بابل گفت: شن ریزی بیش از25 کیلومتراز روستاهای کنس لو به مساحت پنج کیلومتر، ده چهر یک کیلومتر، اسبو یک ونیم کیلومتر وروستای زربوت نیز در حال اجراست اما این در حالی است که تاکنون اعتباری به شهرستان بابل داده نشد.
زمان اکبرپور در بررسی وضعیت جاده ای بابل به خبرنگار مهر افزود: اقداماتی از قبیل کارهای راهداری، رانش برداری،اصلاح مسیر را از اقدامات اجرائی در شهرستان برشمرد وگفت: لکه گیری آسفالت محورها با امکانات موجود جهت رکلاژ پروفیله با کریدر،پاکسازی محورها بالودر وکامیون، شن ریزی جاده بین مزارع،پاکسازی محورهای راه روستایی وراه های اصلی وفرعی درحد امکان دارد.
وی اظهارداشت: اداره راه وشهرسازی بیش از 15 هزار واحد وام به متقاضیان ساخت مسکن مهرپرداخت نموده که باهماهنگی بانک مسکن شهرستان وهماهنگی ومساعدت مدیرکل راه وشهرسازی مازندران ومدیر کل مسکن مازندران تخصیص یافته است.
وی افزود:مبلغ بیش از دو میلیارد تومانی که در قالب خرید مسکن توسط بنیاد شهید وایثارگران برای خانواده شهدا،ایثارگران،جانبازان در نظر گرفته شده از سوی اداره راه وشهرسازی بابل به بانک های عامل معرفی و به متقاضیان فوق الذکر پرداخت گردیده است.
اکبرپور درخصوص اجرا دوربرگردان های این شهرستان بیان کرد: پیشرفت فیزیکی دور برگردان به طورمتوسط 75 درصداست.
اکبرپور اذعان داشت: تعریض بیش ازپنج کیلومتر وتکمیل زیرسازی چهارکیلومتر از جاده گنج افروزنیز انجام شده که سه کیلومتر آن آماده برای آسفالت بوده و در صورت تامین اعتبار انجام خواهد گرفت. این مسئول در خصوص جاده حادثه خیز بابل کیاکلا نیز اذعان داشت: حدود هزار و 600 متر از این جاده که درحال اجرا بود توسط پیمانکار در سال 91 رها شده که اداره راه وشهرسازی شهرستان بابل بااعتباری بالغ بر 65 میلیون تومان به صورت امانی تا سطح اساس زیرسازی نموده وآماده آسفالت است که تاکنون حتی مبلغی هم به شهرستان داده نشده است.
رئیس اداره راه وشهرسازی بابل خاطرنشان کرد: دراین مسیر از جمله در محدوده مدرسه برای ایمنی بیشترتابلو های راهنمایی وسرعت گیر نصب شده است ضمن اینکه منتظر دریافت اعتبار برای آسفالت این منطقه هستیم. اکبرپور گفت: طبق مصوبه ای ازسوی معاون وزیر راه وشهرسازی مقرر شد روستاهایی که نیاز به روکش آسفالت ویا زیرسازی دارند درصورتی که اهالی آمادگی 40درصدی خودیاری راداشته باشند، اداره راه وشهرسازی 60 درصد هزینه در قالب پرداخت قیر یارانه ای را خواهد داشت.
وی اذعان داشت: با توجه به کمبودامکانات برای پیشبرد بهتر کارها از ماشین آلات دیگر شهرستانها نیز استفاده می کنیم ضمن اینکه با کم ترین امکانات بیشترین کار ارائه می شود. به گزارش خبرنگارمهردر بابل، ،مردم ،شوراها ودهیاران محورهای مختلف جاده های خطرناک شهرستان بابل از مسئولان کشوری استانی وشهرستانی خواهان بررسی وضعیت جدی راه های مواسلاتی واما خطرناک بابل شدند. جاده های گنج افروز ،شهید صالحی، بابل به آمل ،کمربندی امیرکلا،مسیرجاده کیاکلا از محورهای بسیارخطرناک شهرستان بابل بوده که هرروزه جوانان مستعد و آینده ساز کشورقربانیان آن هستند. متاسفانه با وجود پیگیری های گسترده واعتراضات زیاد مردم مناطق هنوز راهکار مناسبی در راستای رفع این معظل اندیشه نشده است. این در حالی است که سالانه هزینه هنگفتی صرف معالجه مجروحان حادثه جاده ای در بابل شده و سبب فروپاشی وبروز مسائل اجتماعی وروانی در خانواده ها می گردد.
باتوجه به اینکه شهرستان بابل با بیش از 500هزارنفر جمعیت یکی از بزرگترین شهرستانهای استان بوده و نقش ارزنده ای درانقلاب وپیروزی هشت سال دفاع مقدس دارداما متاسفانه بسیاری از نیازهای ضروری آن حل نشده و از شهرستانهای دیگر استان در بخش های مختلف عقب مانده تراست.
قرارگرفتن بابل درمسیر مسافران مشهد مقدس وجذب گردشگران درایام نوروز مشکل جاده ای وترافیکی این شهرستان را چندین برابر می کند.
برای کاهش ترافیک بابل پروژه کمربند جنوبی می تواند یکی از راهکارهای موثر باشد که متاسفانه بعد از گذشت 11 سال هنوز یک لاین آن به اتمام نرسیده وعلی رغم بازدیدهای مستمر مسئولان کشوری،استانی و شهرستانی بودجه و اعتباری مناسب برای این پروژه مصوب نشده است.
این گذشته از جاده های نفس گیر بخش های مختلف در محورهای بابل آمل،کیاکلا، شهید صالحی وگنج افروز بوده که هنوز اعتباری درستی برای تعریض وجلوگیری از کشتارهای جاده ای درنظر گرفته نشده است.
۱۳۹۲/۱۱/۱۲ - ۰۸:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]