واضح آرشیو وب فارسی:مهر: برخي پروژه هاي بابل تاريخي شده اند/ كشاورزان در تنگناي بي آبي
بابل - خبرگزاري مهر: نماينده مردم بابل در مجلس گفت: بعضي از پروژه ها در شهرستان بابل تاريخي و سابقه اجرايي ربع قرن پيدا كردهاند.
به گزارش خبرنگار مهر، حسين نيازآذري ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در استان مازندران به ويژه شهرستان بابل كه سالانه بيش از 700 ميلي متر باران الهي آن به نهرها و رودخانههاي پر از آب به دريا مي ريزد، اما در فصل زراعي كشاورزان كه براي تامين امنيت غذايي در كشور تلاش مي كنند در تنگناي تامين آب كشاورزي هستند، يا در زمستان در شهر 230 هزار نفري بابل و و شهرهاي ششگانه چون اميركلا، زرگرشهر، گتاب، خشرودپي، گلوگاه و مرزيكلا و اكثر روستاها از كمبود آب شرب بهداشتي رنج مي برند چه رسد در تابستان كه مردم روزانه دچار بحران و كمبود آب هستند.
تسريع در سد لبرز و هراز
وي بر لزوم تسريع در عمليات اجرايي سد البرز و هراز و آغاز عمليات اجرايي سد سجادرود و كلاهرود و آبرساني به شهرهاي گروه الف شامل روستاهاي بخش بابلكنار و جاده گنج افروز ، شهر بابل، اميركلا، بابلسر، فريدونكنار، تسريع در احداث پست 63 كيلوولت بندپي غربي و پروژه پست GIS بابل تاكيد كرد.
نيازآذري به كنار گذر جنوبي بابل اشاره كرد و گفت: اين طرح بعد از 11 سال حدود 50 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي عنوان كرد: تعريض راههاي مواصلاتي مثل جاده قديم بابل به آمل، زرگرمحله به درياكنار، جاده معروف بابل به كياكلا-جاده هاي منتهي به گتاب، بندپي شرقي و بندپي غربي است، ضروري است.
اتصال راه آهن سوادكو به بابل
اين نماينده مجلس يادآورشد: اتصال راه آهن سواد كوه با فاصله 15 كيلومتري به بابل يكي از مطالبات جدي مردم است و وزارت راه و شهرسازي به مردم ما بگويد چند سال ديگر شاهد اتمام پروژه هاي مذكور باشيم.
وي گفت: عمليات گاز رساني به شهرستان بابل به شهرستان بابل در سال 1373 شروع و همچنان در گردونه اجراست.
حسين نيازآذري با بيان اينكه، در استان مازندران 72 نوع از محصولات كشاورزي با دسترنج كشاورزان، دامداران، صيادان و باغداران در چرخه توليد قرار دارد، گفت: اكنون فصل برداشت مركبات است و هيچ توجهي به خريد آن نشده است.
وي بيان داشت: مازندران با دارا بودن حدود 240 هزار هكتار زمين شاليزاري كه 950 هزار تن برنج سفيد حاصل مي شود و 44 درصد نياز كشور را تامين مي كنند، آيا در لايحه بودجه سال 93 به اين مهم توجه شده يا به دنبال واردات بي رويه و غير ضرور در بخش كشاورزي هستيم.
نياز آذري عنوان كرد: احداث شهرك كشاورزي در بندپي غربي و توجه به مركز مرغ لاين در بابلكنار به ظرفيت توليد و عدم وابستگي كمك خواهد كرد از دولت تدبير و اميد و وزير محترم جهادكشاورزي درخواست مي شود به دغدغه كشاورزان و تامين نيازمنديهاي آنان براي حمايت از توليدات داخلي در راستاي تقويت اقتصاد مقاومتي اقدام جدي و موثري مبذول دارند.
وي اضافه كرد: دانشگاه علوم پزشكي بابل با بيمارستان هاي تحت پوشش كه حدود 40 درصد نياز استان، به ويژه غرب مازندران را بدون توجه و حمايت وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشكي در خدمت مردم قرار مي دهد و براي حفظ اين ظرفيت كه حاصل سرمايه گذاري دولت و كمك خيرين بوده بايد مورد حمايت جدي قرار گيرد.
اجراي بيمارستان 44 تختخوابي بندپي
نماينده مردم بابل در مجلس گفت: با اين امكانات بخشي از مردم شهرستان از جمله مراكز بخش ها فاقد يك مركز بهداشتي درماني شبانه روزي هستند و يك سال از زمان دريافت مجوز احداث بيمارستان 44 تخت خوابي بندپي و تكميل و تجهيز بيمارستان بابلكنار مي گذرد ولي اجرايي نشده است.
وي افزود: چهار شهرك صنعتي و دو ناحيه صنعتي موجود در شهرستان فاقد زيرساختهاي اصلي براي سرمايه گذاري هستند و عدم نظارت توجه مسئولين ذيربط مشكلاتي براي صاحبان سرمايه و مردم ايجاد كرده است.
نيازآذري تصريح كرد: ورزش و توجه به جوانان در جامعه باعث نشاط و انگيزه مي شود و از وزير ورزش وجوانان انتظار داريم به تعهدات قبلي ورزاتخانه نسبت به احداث مجتمع فرهنگي ورزشي 12 هزار نفري شهرستان بابل عمل كند.
دفن غيراصولي زباله
حسين نياز آذري يادآورشد: زباله در شمال كشور به ويژه در شهرستان بابل به علت عدم سرمايه گذاري مناسب و جمچنين عدم استفاده از تكنولوژي روز دنيا به صورت غير اصولي جمع آوري و در بهترين نقطه از جنگل منطقه، غير استاندارد دفن مي شود و محيط زيست در حالت بي تفاوتي نظاره گر از راه دور مي باشد.
وي تاكيد كرد: براي نجات مردم و سلامتي جامعه و جلوگيري از آلودگي زيست محيطي در اسرع وقت اقدامات موثر انجام تا از طلاي كثيف مطاي با ارزش حاصل شود.
نماينده مردم بابل در مجلس عنوان كرد: با توجه به ارتقاي سطح سازماني فرمانداري بابل به ويژه، ابلاغ شرح وظايف و چارت سازماني در جهت خدمت به مردم مورد تاكيد بوده و همچنين بر اساس مصوبه دولت استقرار بخشداري در شهر اميركلا و شهرداري در مناطق گنج افروز ، آهنگركلا بزرگ و شهيد آباد و احمد چاله پي، مردم منتظر ابلاغ شهرداري و استقرار نمايندگي ادارات در سطح بخش هاي ششگانه هستند.
كد خبر: 2202924
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۵ - ۱۴:۵۳
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]