تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848435779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خلاء فعالیت شواری عالی تحقیقات کشاورزی در کشور/ ایران دارای رتبه چهارم دنیا در تعداد کندو


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > البرز در هشتمین سمینار زنبور عسل مطرح شد؛
خلاء فعالیت شواری عالی تحقیقات کشاورزی در کشور/ ایران دارای رتبه چهارم دنیا در تعداد کندو
کرج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی کشور گفت: متاسفانه خلا وجود شورای عالی تحقیقات کشاورزی در کشور موجب شده است تا همگرایی مطلوب در بخش کشاورزی وجود نداشته باشد.



به گزارش خبرنگار مهر، هشتمین سمینار پژوهشی زنبور عسل کشور پیش از ظهر چهارشنبه با حضور مهمانان ویژه ای چون حسن رکنی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، اسکندر زند رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، عفت رئیسی مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ایران، هرمز منصوری رئیس موسسه علوم دامی کشور و جمعی از مسئولان استان البرز در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد. این سمینار به منظور تبادل نظر و بررسی مسائل و مشکلات حوزه زنبورعسل به مدت دو روز در موسسه علوم دامی پذیرای محققان و پژوهشگران این حوزه خواهد بود. به گفته غلامحسین طهماسبی دبیر علمی این سمینار پژوهشی 127 مقاله به دبیرخانه هشتمین سمینار پژوهشی زنبور عسل ارائه شده که 85 مقاله آن برای ارائه به صورت پوستر و سخنرانی مورد تایید داوران در سه بخش اصلاح نژاد، پرورش و تغذیه زنبور عسل، آفات و بیماری ها، گیاهان مورد استفاده زنبور عسل در گرده افشانی قرار گرفته است. وی همچنین با بیان اینکه 88 درصد مقالات ارائه شده پژوهشی بوده است در خصوص اهمیت زنبور عسل گفت: علی رغم اقدامات نادرست ما در محیط زیست زنبور عسل جزء معدود حشراتی است که در احیا و کمک به کشاورزان بسیار تاثیرگذار است و باید به این حشره مفید توجه ویژه شود. تکثیر نسل دوازدهم از گله زنبورها در موسسه علوم دامی در ابتدای برگزاری این سمینار هرمز منصوری رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با ارائه گزارشی از فعالیت بخش زنبور عسل این موسسه اعلام کرد: خوشبختانه بخش زنبور عسل موسسه علوم دامی با همکاری مجامع دانشگاهی موفق به تدوین برنامه راهبردی زنبور عسل با توجه به پتانسیل های موجود در کشور شده است. وی افزود: یکی از فعالیت های ویژه این بخش با همکاری مستمر معاونت تولیدات دامی وزارت خانه متبوع اصلاح نژاد زنبور از سال 72 تا کنون بوده و خوشبختانه در سال 91 دوازدهمین نسل از گله زنبورها نیز در تکثیر شده است.

دستاوردهای محققان باید منجر به دستورالعمل اجرایی شود معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی نیز در این سمینار در ابتدای سخنان خود در پاسخ به سخنان مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ایران در خصوص واردات ملکه زنبور عسل گفت: با واردات ملکه مخالف نیستم اما این موضوع باید علمی باشد و این اتحادیه به ریاست رئیس سازمان آموزش و ترویج کشاورزی و جمعی از پژوهشگران کارگروهی برای بررسی نیاز این مسئله باید تشکیل داده و دستور العملی اجرایی برای اتخاذ تصمیم ارائه دهند. حسن رکنی تاکید کرد: اعتقاد ما بر این است که تمام فعالیت ها باید منشا تحقیقاتی داشته باشد تا بتواند در اجرا موفق باشد. وی در ادامه اظهار داشت: سرانه تولید عسل در کشور ما از میانگین جهانی بیشتر است و این امر در میانگین مصرف نیز وجود دارد و خوشبختانه بخش زنبورعسل ایران در مجامع بین المللی دارای جایگاه است. معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه زمانی فعالیت محققان و پژوهشگران دارایی ارزش است که منجر به دستور العمل اجرایی شود، تصریح کرد: کشور ما در وضعیت خشکسالی قرار دارد و ما باید بر طبق شرایط موجود در کشور تولید داشته باشیم و چگونگی این امر باید بر اثر تحقیق و پژوهش رخ دهد. ارزش تولیدات زنبور عسل هزار و 293 میلیارد رکنی افزود: روند فعالیت در معاونت امور دامی به سوی سرعت بخشیدن به صادرات پیش می رود، در ابتدای سال پیش بینی ورود ده ها هزار تن مرغ به داخل کشور شده بود اما بر طبق آمار تا اواخر آبان ماه جاری حدود 40 هزار تن مرغ و تخم مرغ و 450 هزار تن شیر و فراورده های شیری از ایران صادر شده است. وی تاکید کرد: باید توازن بین واردات و صادرات را به نفع صادرات رقم بزنیم. معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در حال حاضر در ایران بیش از 6 میلیون و 300 هزار کلنی زنبور عسل مدرن در کشور وجود دارد و ایران در این زمینه رتبه چهارم دنیا را داراست. رکنی افزود: همچنین در سال جاری سرانه تولید عسل در کشور 967 گرم و سرانه مصرف حدود 926 گرم محاسبه و بیش از 569 هزار ملکه زنبور عسل تولید شده است. وی در پایان ارزش تولیدات زنبور عسل در سال جاری را هزار و 293 میلیارد تومان اعلام کرد.

عناصر وابسته به کشاورزی در اختیار این بخش نیست رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی کشور به عنوان آخرین سخنران این سمینار پژوهشی نیز در حوزه فعالیت خود به مباحث پژوهشی و اهمیت آن اشاره کرد و اظهار داشت: به دلیل محدودیت سطح زیر کشت منابع کشاورزی بیش از پیش به تحقیقات نیاز دارد و برای رسیدن به دستاوردهای مختلف باید به این بخش توجه شود. اسکندر زند ادامه داد: کشاورزی وابسته به آب، خاک و ذخایر ژنتیکی است که بخش عمده ای از آن در اختیار بخش کشاورزی قرار ندارد و یکی از رسالت های انجمن های فعال در بخش کشاورزی این است که صدای نیاز کشاورزان را برای بخش های مختلف بلند کنند. وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته شورای عالی تحقیقات کشاورزی به ریاست رئیس جمهور و یا معاون اول وی تشکیل شده است که نشان از اهمیت این شوار دارد و متاسفانه خلا وجود این شورا در کشور موجب شده است تا همگرایی مطلوب در بخش کشاورزی وجود نداشته باشد. مانع بخش خصوصی برای ورود به بخش تحقیقات نشویم رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی کشور در ادامه با اشاره به اهمیت حضور بخش خصوصی در مباحت کشاورزی، گفت: اگر زمینه های حضور بخش خصوصی را برای فعالیت در مباحث پژوهشی ایجاد نمی کنیم نباید مانع آن ها نیز باشیم. زند اظهار داشت: زنبورعسل شاخص زنده بودن طبیعت است و از آنجایی که طبیعت به خصوص اقلیم ها به طور دائم در حال تغییر هستند باید تحقیقات جدی در خصوص تاثیرات تغییر اقلیم در تولید عسل انجام شود. وی در پایان سخنان خود بر ایجاد جاذبه برای جوانان در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: متاسفانه بخش عمده ای بهره برداران را افراد کم سواد تشکیل می دهند. در پایان هشتمین سمینار پژوهشی زنبور عسل از پنج نفر برگزیده در این حوزه تجلیل شد و در حاشیه آن نیز نمایشگاهی شامل 12 غرفه از آخرین دستاوردهای حزوه زنبور عسل و تولیدات آن نیز برپا بود.


۱۳۹۲/۱۱/۹ - ۱۴:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن