تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869512745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاري کنفرانس بین‌المللی انجمن اقتصاد انرژی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
برگزاري کنفرانس بین‌المللی انجمن اقتصاد انرژی
رئیس انجمن اقتصاد انرژی ایران گفت: کنفرانس بین‌المللی انجمن اقتصاد انرژی با عنوان ایران پس از تحریم‌ها، انرژی و محیط زیست در روزهاي 17و18 در اسفندماه سال جاري برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، ‌محمد مزرعتی رئیس انجمن اقتصاد انرژی ایران در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به تحولات اخیر داخلی و بین‌المللی و توافقات انجام شده بستری فراهم شده است تا بتوان با جذب دانش، سرمایه و تکنولوژی ظرفیت‌های بالقوه کشور را بالفعل نمود.

وی از برگزاری کنفرانس بین‌المللی انجمن اقتصاد انرژی با عنوان ایران پس از تحریم‌ها، انرژی و محیط زیست خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس، تبادل فن‌آوری‌های نوین و ایجاد فضای مناسب برای توسعه تجارت و ایجاد اتحاد و هماهنگی بین کشورهای مختلف است.

مزرعتی تصریح کرد:‌ تحریم کشورها به زودی از بین خواهد رفت چراکه شاکله این تحریم‌ها به‌هم ریخته و فرصت مناسبی برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور فراهم شده است.

رئیس انجمن اقتصاد انرژی ایران افزود: دیپلماسی عمومی یک کشور در یک تعریف اولیه عبارت است از تأثیرگذاری یک دولت بر افکار عمومی سایر کشورها به گونه‌ای که آنها در تعیین سیاست‌های دولت‌های خود نسبت به آن دولت رویکرد هم‌سویی داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: آشکارسازی اثرات منفی تحریم‌ها بر اقتصاد کشور و محیط زیست می‌تئواندافکار عمومی جهانی را علیه اعمال تحریم‌های مردم ستیز بر ایران برانگیزد. برگزار یا این کنفرانس از سوی انجمن اقتصاد انرژی ایران به عنوان یک سازمان علمی مردم نهاد می‌تواند در اثربخشی پیام و آشکارسازی اثرات غیرانسانی موثر باشد.

مزرعتی گفت: این کنفرانس می‌تواند پشتوانه فکری برای اهداف کلی سیاست خارجی کشور جهت متزلزل نمودن دیواره تحریم‌های فعلی بوده وا ز زاویه‌دیگر کمکی برای دستگاه دیپلماسی کشور است.

وی تصریح کرد: منابع غیرقابل چشم‌پوشی و بازارهای گسترده ایران در صورتی که به درستی شناسایی و معرفی شوند می‌‌توانند به دلیل چشم‌انداز مناسب سودآوری برای شرکت‌های بین‌المللی، عاملی برای حل مشکلات تحریم و حتی تأمین امنیت ملی گردد.

وی اضافه کرد: بدیهی است که در بازار به شدت رقابتی بین‌المللی و سودمحور کنونی، کالای استراتژیک چون نفت و گاز می‌تواند شرکت‌های بین‌المللی را به بازار ایران کشانده و برای کسب منافع خود با دولت‌های خود در حذف تضییقات سرمایه‌گذاری علیه ایران اقدام نمایند. اگرچه کشور ما به دلیل تحریم‌های ظالمانه در حال حاضر با مشکلات زیادی مواجه بوده و مجبور است رفع مشکلات روزمره و کوتاه‌مدت را در اولویت قرار دهد اما نباید از برنامه‌ریزی بلند مدت و در فضای تعاملی با اقتصاد جهانی غافل شد.


وی گفت: کشورمان دارای پتانسیل‌ و امکاناتی است که دنیا نمی‌تواند نسبت به آن بی‌توجه باشد این کنفرانس گامی برای شناساندن و معرفی فرصت‌هایی در ایران است که شرکت‌هیا بین‌امللی می تواند از آن درصورت لغو تحریم‌ها بهره جویند.

مزرعتي گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل مهجور ماندن منابع عظیم ایران تبلیغات سوء رقبا بر علیه کشور است.

این کنفرانس با دعوت از فعالان تجاری خارجی سعی در خنثی سازی تبلیغات سوء و معرفی درست و ایجاد شناخت واقع‌بینانه سرمایه‌گذاران خارجی از وضعیت کشور دارد.

وی سیاست‌زدایی از انرژی، ‌اثرات تحریم‌ها بر امنیت انرژی و محیط زیست، فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش نفت و گاز ایران و تبادل فناوری‌های نوین را از محورها اصلی این کنفرانس برشمرد.

مزرعتی در ادامه در خصوص انقلاب شیل‌اویل و شیل‌گس در آمریکا تصريح کرد: در حال حاضر یکی از چالش‌های آمریکا برای تولید از این منابع تامین آب مورد نیاز و آلودگی محیط زیست است. در واقع به اشتباه اعلام شده است که انقلاب شیل اویل و شیل گس در آمریکا به وقوع پیوسته است؛ چراکه از سال 2020 شاهد روند نزولی تولید از این منابع خواهیم بود. بر همین اساس 30 تا 40 سال آینده قلب انرژی دنیا خاورمیانه خواهد بود.
 
مزرعتی با اشاره به روی کار آمدن دولت یازدهم و تغییر شرایط کشور گفت: هم‌اکنون یک تیم تجاری از فرانسه وارد کشور شده است و در آینده نزدیک نیز قرار است یک تیم تجاری از کشور آلمان به ایران برای انجام مذاکرات و سرمایه‌گذاری اعزام شود. برهمین اساس انجمن اقتصاد انرژی ایران نیز قرار است با برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی و دعوت از چهره‌های سرشناس دنیا در بخش انرژی به دولت در این زمینه کمک کند.
 
وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها رفتنی است و شاکله آن به هم ریخته است، گفت: باید از الان به فکر باشیم که بعد از برچیده شدن تحریم‌ها چه کارهایی باید در زمینه انرژی انجام بدهیم.
 
وی ادامه داد: در "کنفرانس بین‌المللی ایران پس از تحریم‌ها، انرژی و محیط زیست" از دانشمندان داخلی و خارجی برای آشنایی با تغییرات حاصل شده در ایران دعوت خواهد شد و مسائل پیش روی ایران را بعد از تحریم بررسی می‌کنند.
 
به گفته مزرعتی، حضور دانشمندان خارجی و سرمایه‌گذاران آنها موجب می‌شود که در صورت برچیده نشدن تحریم‌ها به صورت کامل، آنها این فشار را به دولتمردان خود برای حضور دوباره در ایران بیاورند.
 
وی با بیان اینکه برگزاری کنفرانس مورد نظر ایجاد بستری مناسب برای تصمیم‌گیری در مورد وضعیت ایران پس از تحریم‌ها خواهد بود، گفت: رهایی از نفت به سادگی ممکن نیست و باید بخش خصوصی، بانک‌ها، بازار پول کشور نیز تقویت شود.
 
مزرعتی یکی از سرفصل‌های کنفرانس را سیاست‌زدایی از انرژی عنوان کرد و گفت: این اصل یکی از سیاست‌های مهم اوپک نیز محسوب می‌شود. در این مبحث امنیت انرژی اهمیت بسزایی دارد که امنیت عرضه برای متقاضیان انرژی و امنیت تقاضا برای تولیدکنندگان آن مهم است.
 
*** امکان سرمایه‌گذاری 200 میلیارد دلاری در صنعت نفت کشور
 
عضو هیات علمی موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی یکی دیگر از سرفصل‌های این کنفرانس را بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز ایران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر امکان سرمایه‌گذاری 200 میلیارد دلاری در صنعت نفت کشور وجود دارد که در صورت ایجاد چنین سرمایه‌گذاری علاوه بر ارزش افزوده می‌توان اشتغال زیادی نیز ایجاد کرد.
 
وی تبادل فناوری را نیز یکی دیگر از سرفصل‌های کنفرانس ایران پس از تحریم‌ها، انرژی و محیط زیست عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه برخی از کشورهای تولیدکننده نفت از تکنولوژی روز استفاده می‌کنند سهم آنها از برداشت 100 بشکه نفت ذخیره به 40 بشکه رسیده است. این در حالی است که سهم ایران از برداشت 100 بشکه نفت ذخیره، 25 بشکه است.
 
رییس کنفرانس ایران پس از تحریم‌ها، انرژی و محیط زیست در پاسخ به این سوال که در صورت باقی ماندن تحریم‌ها اجرای چنین کنفرانس چگونه معنی می‌شود، گفت: نگاه سفرای خارجی به ایران عوض شده است و آنها در حال اعزام سرمایه‌گذاران و تیم‌های تجاری خود به ایران هستند. البته شاید تحریم‌ها 2 تا 5 سال طول بکشد اما در واقع هدف این کنفرانس این است که فضای ایجاد شده را به کشورهای خارجی معرفی کند و امکان ایجاد فضایی برای مطرح شدن مباحث علمی را فراهم کند.
 
مزرعتی با تاکید بر اینکه همیشه حمایت از بخش داخل در صنعت نفت مطرح بوده است، گفت: دلیل این امر نیز وجود قراردادهایی با شرکت‌های خارجی است که درآنها بر تامین 50 تا 60 درصد کالا از داخل تاکید شده است.
 
وی در پاسخ به این سوال که در سرفصل‌های این کنفرانس تنها نفت و گاز دیده شده و به سایر انرژی‌ها مانند آب، برق و انرژی‌های تجدیدپذیر توجهی نشده است، گفت: از وزیر نیرو برای شرکت در این کنفرانس دعوت شد اما به دلیل اینکه احتمال حضور او در این کنفرانس کمتر از 50 درصد بود، نام وی در کاتالوگ منتشر شده درج نشد، اما مذاکراتی با آقای چیت‌چیان صورت گرفته که در صورت امکان در این کنفرانس حضور داشته باشد.

گفتنی است، کنفرانس بین‌المللی انجمن اقتصاد انرژی ایران در روزهای 17 و 18 اسفند سال‌جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهور اسلامی ایران( سالن اجلاس) با حضور مسئولان بزرگ کشوری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/





تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن