تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868397931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخابات تنها راه تعیین سرنوشت اسد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



معاون وزیر خارجه سوریه:
انتخابات تنها راه تعیین سرنوشت اسد است خبرگزاری رسا ـ معاون وزیر خارجه سوریه می‌گوید که بشار اسد، تا زمانی که مردم او را در انتخابات آینده کنار بگذارند، در قدرت باقی خواهد ماند.



 به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پرس تی وی، فیصل مقداد معاون وزیر خارجه سوریه روزگذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در حاشیه کنفرانس ژنو2 با تاکید بر این موضع دولت که اسد می‌تواند بماند و در انتخابات بعدی شرکت کند، گفت: رییس جمهوری عربی سوریه در قدرت باقی می‌ماند، تا زمانی که مردم سوریه، چیز دیگری بگویند.
وی در ادامه افزود: این یک خط قرمز است. اگر برخی افراد فکر می‌کنند که ما به اینجا آمده‌ایم تا کلیدهای شهر دمشق را به آن‌ها بدهیم، آن‌ها در اشتباه هستند.
کنفرانس ژنو 2 با هدف پیدا کردن یک راهکار سیاسی برای بحران سوریه از 22 ژانویه در سوییس در جریان است.
مقداد همچنین گفت که کسانی که به دنبال اهریمنی جلوه دادن دولت سوریه هستند، رسانه‌های بین‌المللی را منحرف کرده‌اند.
این مقام دولتی سوریه در ادامه گفت که افکار عمومی بین‌المللی و رسانه‌ها، از زمان آغاز بحران‌ در سوریه از سه سال پیش تاکنون، به هر شیوه ممکن، منحرف شده‌اند.
وی در ادامه گفت که هیات دولت یک تمایل صادقانه برای حل و فصل بحران سوریه و پایان دادن به خونریزی‌ها در آن‎جا دارد.
در همین حال، دولت سوریه و مخالفان مورد حمایت خارجی در روز گذشته در مورد یک توافقی بحث کردند که براساس آن دسترسی‌ها برای کمک‌های انسان دوستانه به شهر حمص فراهم شود.
اخضر ابراهیمی، میانجی سازمان ملل در مذاکرات صلح ژنو، گفت که دمشق به زنان و کودکان برای عبور امن از مناطق تحت محاصره شبه‌نظامیان اجازه داده است، جایی که این زنان و کودکان به دام افتاده‌اند.
ابراهیمی به خبرنگاران در ژنو گفت: آن‌چه که ما به طرف دولتی (سوریه) گفته‌ایم این است که زنان و کودکان در منطقه محاصره شده این شهر، از این مساله که این منطقه را فورا ترک کنند، استقبال می‌کنند.
فیصل مقداد، معاون وزیر خارجه سوریه، همچنین گفت که گروه‌های مسلح از خروج زنان و کودکان از منطقه محاصره شده در حمص جلوگیری می‌کنند.
مقداد خاطرنشان کرد: من شخصا در دو سال گذشته در مساله خروج زنان و کودکان از شهر قدیمی حمص، درگیر بوده‌ام. با همه این تلاش‌ها، ما با ممانعت گروه‌های مسلح مواجه بوده‌ایم و این افراد به هیچ کس اجازه نمی‌دادند تا از این منطقه خارج شود.
ولید المعلم، وزیر خارجه سوریه نیز، روز چهارشنبه در سخنانی در کنفرانس ژنو 2 گفت که تنها مردم سوریه حق انتخاب رییس جمهوری خود را دارند.
معلم خاطرنشان کرد: جز خود مردم سوریه، هیچ کس در جهان حق ندارد مشروعیت یک رییس جمهور، قانون اساسی و یا یک قانون را تفویض کند و یا بازستاند.
وزیر خارجه سوریه تاکید کرد که برخی از افرادی که در این کنفرانس بین‌المللی حضور دارند، دستشان به خون مردم سوریه آلوده است.
سوریه از ماه مارس 2011، گرفتار ناآرامی‌های خونینی شده است. براساس گزارش‌ها، قدرت‌های غربی و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن از جمله قطر، عربستان سعودی و ترکیه از شبه‌نظامیانی که در داخل سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند.
براساس گزارش سازمان ملل، از زمان آغاز ناآرامی‌ها در سوریه از سه سال پیش، بیش از صدهزار نفر کشته و میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند./994/ب102/د


۱۳۹۲/۱۱/۷






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن