واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
دولت به دنبال گنج هزار تنی مرد روستایی+تصاویر دولت هند حفاری خرابه های یک کاخ قدیمی را برای یافتن گنجی که هزار تن طلا و جواهر در آن مدفون است، آغاز کرد. نشانی و مشخصات این گنج را یک مرد روستایی در خواب دیده و به دولت اطلاع داده است.
دولت هند حفاری خرابه های یک کاخ قدیمی را برای یافتن گنجی که هزار تن طلا و جواهر در آن مدفون است، آغاز کرد. نشانی و مشخصات این گنج را یک مرد روستایی در خواب دیده و به دولت اطلاع داده است.
دولت هند ماجرای گنج رویایی را که یک مرد روستایی در خواب دیده پیگیری می کند.
شوبان سرکار، ماه گذشته هنگام بازدید یک مقام دولتی از آشرام سوامی، به او گفت، روح پادشاه قدیمی این منطقهخ به خوابش آمده و گفته است حالا که کشور با مشکلات اقتصادی دست به گریبان است، به مقامات بگو برای حل مشکلات، از گنج مدفون شده در خرابه های کاخ استفاده کنند.این مرد ماجرا را در نامه ای به بانک مرکزی نیز اطلاع داده بود.
پس از این اظهارات، دولت هند یک گروه از باستان شناسان را به دیدار پیرمرد فرستاد و او به آنها گفت: روح رام رائو بخش سینگ، پادشاه اوتار پرادش که در زمان حمله استعمارگران بریتانیایی در سال 1858 به دار آویخته شد، او را از وجود این گنج هزار تنی مطلع کرده است.کارشناسان زمین شناسی و باستان شناسی هند نیز این منطقه را روز یکشنبه بررسی کرده و تجهیزات آنها نشان داد که در عمق حدود 25 متری، شواهد و نشانه های کوهی از فلزات سنگین همانند طلا و نقره دیده می شود و کاوش، فقط برای این است که نوع فلز مشخص شود.سازمان باستان شناسی هند نیز، اعلام کرد شروع به حفاری در زیر یک معبد در خرابه های قلعه قدیمی کرده است، اما انتشار خبر خواب پیرمد، باعث شد جمعیت زیادی برای یافتن گنج و مشاهده حفاری ها در اطراف قلعه تجمع کنند.
سیدجمال حسن، یکی از مقامات باستانشناسی هند، کاوش بر اساس اظهارات این پیرمرد را تکذیب کرده و گفته است: "ما بر اساس خواب یک پیرمرد کار نمی کنیم. باستان شناسی یک علم است و ما بر اساس تحقیقات و یافته های خود این حفاری ها را انجام می دهیم."یکی از نوادگان پادشاه نیز در مصاحبه با خبرنگاران تاکید کرد: اگر طلاها بیرون آورده شود، دولت باید سهم خانواده آنها را بدهد.مقامات دولتی اوتار پرادش و مقامات محلی نیز، خود را سهیم می دانند و نمایندگانشان را به محل کاوش فرستاده اند تا اگر چیزی کشف شد، مطلع شوند.یکی از نماینده مجلس اوتار پرادش نیز تاکید کرده، دولت باید این گنج را برای توسعه ایالت اوتارپرادش که با 200 میلیون جمعیت، یکی از فقیرترین و کم توسعه یافته ترین ایالت های هند است، استفاده کند.اما ساکنان فقیر روستای دوندیا کهیرا که حتی به برق نیز دسترسی ندارند، حرفی نمی زنند. آنها می گویند از مدت های طولانی از وجود این گنج اطلاع داشتند و داستان های زیادی درباره آن از اجداد خود شنیده اند. آنها حتی نسبت به بی احترامی هایی که به معبد آنها شده اعتراض دارند.
یک مرد 60 ساله از این روستا به خبرنگاران گفت: همه اهالی روستا درباره آن می داند و من نیز از پدرم شنیده بودم.مردم محلی، سکه های طلا و نقره زیادی در این منطقه پیدا کرده اند، اما هیچکس نمی داند که آیا آن سکه ها ربطی به گنج رویایی که پادشاه سوامی درباره اش حرف زده، دارند یا نه.مقامات دولتی موانعی را اطراف قلعه گذاشته اند تا مانع از نزدیکتر شدن هزاران نفر از علاقمندان و کسانی که به امید گیر آوردن تکه ای از گنج جمع شده اند، شوند. مقامات می گویند تجمع این افراد، برای مردم روستا و کسانی که برای عبادت به معبد می روند زحت ایجاد کرده است.دیوان عالی کشور هند نیز از دادگستری خواسته است بر ماجرا نظارت کنند چراکه بیم آن می رود در صورت یافتن گنج، بخشی از آن به سرقت برود.دولت هند دو سال پیش نیز با حفاری در یک قلعه متعلق به قرن شانزدهم، گنج بزرگی شامل تاج، سکه، ظروف و مجسمه های باستانی کشف کرد، اما این بار آنها امیدوارند با به دست آوردن ثروتی در حدود 50 میلیارد دلار از طلاهای قلعه دوندیا کهیرا بخشی از مشکلات خود را حل کنند.پیرمرد روستایی به آنها گفته است: پادشاه سوامی گفت وقتی می بینم که هند بر اثر مشکلات، در آستانه فروپاشی اقتصادی است، ناراحت می شوم، به مقامات بگو از این گنج برای حل مشکلات استفاده کنند."فراز نیوز
دوشنبه 23 دی 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]