محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832658723
تازهترین گزارش کیفی خودروهای داخلی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تازهترین گزارش کیفی خودروهای داخلی
بيشترين تاثير در ایجاد اين روند نزولی را 33 X و سمند داشتهاند. در بخش «رنگ» نیز میانگین وضع کیفی خودروها نسبت به ماه قبل 3/1 درصد افت کرده که این موضوع بیشتر به افزايش نمره منفی 33 MVMX و تندر 90 پارس خودرو مربوط میشود.
آفتاب: دنیای اقتصاد نوشت: تازهترین گزارش کیفی خودروهای داخلی در حالی اعلام شد که جدول ردهبندی پس از مدتها ميهمان جديدي را به خود ميبيند؛ «پارستندر» که توانسته در گزارش کیفی آذر ماه عنوان برترین خودرو داخلی را نصیب خود کند؛ البته به لطف غیبت نیسان تیانا.
در گزارش آذر ماه که طی آن تنها 16 خودرو تولید داخل مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته اند، ردههای ابتدایی جدول به تندرها رسیده و پراید و MVM نیز همچنان قعرنشینها هستند.
در بین 16 خودرو تحت ارزیابی، 10 مدل در سطح كيفي «خيلي خوب» قرار دارند و 6 مدل هم به گروه «خوب»ها رفتهاند. مانند ردهبندیهای قبلی، خودروها باز هم از 9 فیلتر عبور کرده و بر حسب عملکردی که در هر یک از آنها داشته اند، نمرات منفی به نام شان ثبت شده است.
این 9 معیار عبارتند از «سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان»، «سیستم موتور و انتقال قدرت»، «ترمز»، «نفوذ آب»، «صداهای غیرعادی»، «رنگ»، «بدنه»، «تزئینات داخلی و خارجی» و «تجهیزات الکتریکی» که در مقایسه با ارزيابیهای قبلی تفاوتی نکردهاند.
طبق گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (تهیهکننده گزارش کیفی خودروهای داخلی)، در بخش «عيوب فني و عملكردي»، پراید 132 X و 131 X بيشترين نمرات منفي را كسب کردهاند و از طرفي نیز ميانگين نمره منفي کل خودروها نسبت به گزارش ماه قبل، 5/17 درصد کاهش را نشان میدهد. بيشترين تاثير در اين روند، به خودروهاي پراید X131 و MVM530 مربوط میشود.
اما در بخش «تزئينات و مونتاژ»، 110 MVM و سمند بيشترين نمرات منفي را دارند و این در شرایطی است که وضع کیفی خودروها در این بخش، نسبت به ماه گذشته 6/3 درصد بهبود را به خود میبیند. خودروهاي 33 MVMX و پژو 405 خراسان بیشترین تغییر کیفی را در بخش موردنظر داشتهاند. همچنین در بخش «بدنه»، پرایدهای 132 X و 131 X پارس خودرو بيشترين نمرات منفي را به دست آوردهاند و در کل نیز کیفیت خودروها در این بخش و نسبت به گزارش ماه قبل، 3/10 درصد کاهش پیدا کرده است.
بيشترين تاثير در ایجاد اين روند نزولی را 33 X و سمند داشتهاند. در بخش «رنگ» نیز میانگین وضع کیفی خودروها نسبت به ماه قبل 3/1 درصد افت کرده که این موضوع بیشتر به افزايش نمره منفی 33 MVMX و تندر 90 پارس خودرو مربوط میشود.
البته لیفان 60 X و 110 MVM بيشترين نمرات منفي را در بخش رنگ به دست آوردهاند. در نهایت نیز تعداد ايرادات مهم و اساسي 2/43 درصد افزايش يافته که پراید مدل 132 عامل اصلی این ماجرا به شمار میرود.
از طرفی، ميانگين نمره منفي خودروهاي داخلی در مجموع 9/4 درصد افت را به خود میبیند و دلیل اصلی این موضوع، قطع تولید خودروی با کیفیت نيسان تيانا و تولید مجدد پراید 132 X است.
در ارزیابی آذر ماه، اما باز هم خودروهایی مانند مزدا3، سوزوکی گرندویتارا ، پژو 206 و مگان غایب هستند و در این بین، غیبت دنبالهدار پژو 206 بیش از سایر خودروها عجیب به نظر میرسد. در گزارشهای کیفی، معمولا خودروهایی که تیراژ پایینی دارند، مورد ارزیابی قرار نمیگیرند و با این شرایط، غیبت مگان و ویتارا و مزدا3 توجیهپذیر است، اما پرسش اینجا است که چرا پژو 206 با وجود تیراژ نسبتا قابلقبولش، باز هم غایب است؟
206 جزو خودروهایی است که تولید آن پس از تحریمها نیز ادامه یافت و گفته میشود ایرانخودروییها با کمک قطعات چینی تولید این محصول را ادامه دادهاند. حال باید دید آیا غیبت دنباله دار پژو 206 در ردهبندی کیفی خودروها، با افت احتمالی کیفيت آن در ارتباط است یا دلیل دیگری دارد؟
تندر به صدر رفت
اما طبق گزارش منتشر شده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد، پارس تندر توانسته با استفاده از غیبت نیسان تیانا به صدر جدول ردهبندی کیفی خودروهای داخلی برود. گویا نیسان تیانا تیراژ اندکی داشته و از همین رو مورد ارزیابی کیفی قرار نگرفته است.
هرچه هست، پارس تندر با حدود 21 نمره منفی توانسته عنوان با کیفیتترین خودرو داخلی را نصیب خود کند و این در حالی است که به جز تیانا، دیگر رقبای قدرتمند این خودرو مانند مگان و ویتارا و مزدا3 نیز در جدول ردهبندی حضور ندارند.
پارس تندر در سه معیار رنگ و تزئینات داخلی و خارجی و بدنه حائز نمره منفی شده که بیشترین آن به بدنه مربوط میشود. پس از این خودرو، به دو تندر-90 دیگر در ردههای دوم و سوم جدول میرسیم که در این بین، تندر ایرانخودرو تنها با یک دهم نمره منفی کمتر، بالاتر از همتای پارس خودرویی خود قرار گرفته است. هر دو تندر-90 در چهار معیار تزئینات داخلی و خارجی، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی، نمره منفی دارند و اتفاقا هر دو آنها بیشترین نمره منفی خود را در بخش بدنه به دست آوردهاند.
در گزارش کیفی آذر ماه باز هم اختلاف کیفی میان تندر-90ها، به چشم میآید، به نحوی که پارس تندر و تندر پارس خودرو و تندر ایرانخودرو در بخشهای مختلف نمرات منفی متفاوتی کسب کردهاند. به عنوان مثال، پارس تندر نسبت به تندر معمولی پارس خودرو تزئینات بهتری دارد، اما در مقایسه با تندر ایرانخودرو، ضعیفتر است یا مثلا کیفیت رنگ پارس تندر از دو تندر دیگر بهتر است ولی بدنه تندرهای پارس خودرو و ایرانخودرو کیفیت بهتری را نسبت به پارس تندر دارا است.
از تندرها که بگذریم، در رده چهارم جدول به لیفان 60 X برمیخوریم که این خودرو به همراه لیفان 620 و MVM مدل 530، سهچینی بالانشین جدول به شمار میروند. لیفان در کل بهترین کیفیت را بین خودروهای چینی جدول دارا است که البته در هفت معیار نمره منفی به دست آورده است. لیفان بیشترین نمره منفی خود را مشترکا در معیارهای بدنه و رنگ به خود میبیند و همچنین کمکیفیتترین رنگ را بین خودروهای تحت ارزیابی آذر ماه دارا است و بیشترین صداهای غیر عادی نیز در آن میپیچد. این خودرو چینی در معیارهای ترمز و نفوذ آب نمره منفی ندارد.
همچنین لیفان در مدل 620 که جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده، در تجهیزات الکتریکی و نفوذ آب دارای نمره منفی نیست. این خودرو بیشترین نمره منفی خود را در بدنه کسب کرده است.
در کنار لیفان ها، چری نیز یک نماینده در ردههای ابتدایی جدول دارد و پشت سر مدل 620 لیفان قرار گرفته است. MVM مدل 530 در بخش سیستم تعلیق و فرمان موتور نمره منفی ندارد و آب هم در این خودرو نفوذ نمیکند و صداهای غیرعادی نیز در آن نمیپیچد. بیشترین نمره منفی MVM مدل 530 به تزئینات داخلی و خارجی آن مربوط میشود. کمکیفیتترین سیستم ترمز را بین 16 خودرو ارزیابی شده، همین MVM مدل 530 دارد.
چینیها اما دو نماینده دیگر نیز در جدول ردهبندی کیفی آذر ماه دارند که اولی MVM مدل 33 X، در رده دوازدهم جای گرفته و دومی به نام MVM مدل 110 پانزدهم (یکی به آخر) شده است. در این بین، مدل 33 X به جز سیستم تعلیق و نفوذ آب، در سایر معیارها حائز نمره منفی شده و بیشترین امتیاز منفی آن به بدنهاش مربوط میشود. بدنه این خودرو کمترین کیفیت را بین تمام خودروهای تحت ارزیابی آذر ماه دارا است. اما مدل 110 خودرو MVM نیز به جز سیستم تعلیق و ترمز و نفوذ آب، در باقی معیارها نمره منفی به خود میبیند و بیشترین آن نیز به تزئینات داخلی و خارجی مربوط میشود. MVM مدل 110 کمکیفیتترین تزئینات داخلی و خارجی را بین 16 خودرو تحت ارزیابی آذر ماه به خود اختصاص داده است.
اما به میانههای جدول برویم، جایی که پژو پارس، پژو 405ها و سمند و تیبا ردههای هفتم تا یازدهم را به خود اختصاص دادهاند.
در این بین، پژو پارس توانسته بهترین کیفیت را به دست بیاورد و در خانه هفتم جدول بنشیند. پارس در بخش ترمز و تجهیزات الکتریکی نمره منفی ندارد و آب هم در آن نفوذ نمیکند. بیشترین نمره منفی این خودرو نیز به معیار تزئینات داخلی و خارجی مربوط میشود. پارس به همراه پراید 131 سایپا کمکیفیتترین سیستم تعلیق را دارد.
اما سمند نیز در این بین جایگاه نهم جدول را اشغال کرده، به جز ترمز و نفوذ آب، در سایر معیارها دارای نمره منفی است و بیشترین آن به تزئینات داخلی و خارجی مربوط میشود.
سمند بالاتر از پژو 405 تولید خراسان و پایینتر از مدل تهرانی این خودرو ایستاده است.
هر دو پژو 405 تولید تهران و خراسان، به جز نفوذ آب در سایر معیارها نمره منفی به خود میبینند و هر دو آنها اتفاقا در معیار تزئینات داخلی و خارجی حائز بیشترین نمره منفی خود شدهاند.
اما سری هم به تیبا و پراید بزنیم، خودروهایی که در سایپا و پارس خودرو به تولید میرسند. تیبا که یازدهمین عضو جدول به حساب میآید و بالاتر از مدلهای 110 و 33 X خودرو MVM قرار گرفته، در همه معیارها نمره منفی به دست آورده و بیشترین آن به تزئینات داخلی و خارجی و سپس بدنه مربوط میشود. تیبا به همراه پرایدهای 131 و 132 سایپا و پارس خودرو، تنها خودروهایی هستند که آب همچنان در آنها نفوذ میکند.
پس از تیبا، به سراغ پراید 131 تولید سایپا میرویم که در رده سیزدهم جدول قرار گرفته و در همه معیارها نمره منفی دارد. این خودرو همچنین صاحب بیشترین نمره منفی در معیار نفوذ آب، بین خودروهای تحت ارزیابی آذر ماه شده است. پراید 131 تولید پارس خودرو نیز که در رده چهاردهم جدول جا خوش کرده، در تمام معیارها نمره منفی به دست آورده است. این خودرو کمکیفیتترین بدنه را بین خودروهای تحت ارزیابی آذر ماه دارا است.
اما با بازگشت پراید 132 پارس خودرو، آخرین خانه جدول ردهبندی کیفی خودروها باز هم نصیب این محصول شد تا جای خالیاش دیگر احساس نشود. در پراید132 صداهای غیرعادی نمیپیچد اما این محصول در سایر معیارها نمره منفی به دست آورده است. سیستم موتور پراید 132 کمترین کیفیت را بین خودروهای تحت ارزیابی دارد و همچنین بیشترین نمرات منفی به دست آمده در بخش تجهیزات الکتریکی نیز به این خودرو مربوط میشود.
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
صفحات پیشنهادی
امیدواری به افزایش کیفیت خودروهای داخلی
امیدواری به افزایش کیفیت خودروهای داخلی رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان با اشاره به رایزنی خودروسازان خارجی برای حضور در ایران نسبت به افزایش کیفیت خودروها ابراز امیدواری کرد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز محمد جعفری اظهار کرد حضور خودروسازان بزرگ جهان در ایران رشد کثبات در قیمت خودروهای داخلی/جدول
ثبات در قیمت خودروهای داخلی جدولقیمت خودروهای پر تیراژ داخلی تغییری نسبت به نرخ این خودروها در روزهای انتهایی هفته گذشته نداشته است ایسنا به گفته فعالان بازار خودرو با توجه به در پیش بودن ایام اربعین حسینی مراجعه خریداران به بازار خودرو کاهش یافته است این افراد معتقدند که در هفآرامش در بازار خودروهاي داخلي ؛ جدول قيمت ۷ خودروي داخلي
آرامش در بازار خودروهاي داخلي جدول قيمت ۷ خودروي داخلي ايسنا نوشت با توجه به ركود نسبي در بازار خودرو قيمت اين محصولات نيز نوسان بسيار اندكي دارد كارشناسان معتقدند كه سطح قيمتهاي فعلي تا پايان سال جاري حفظ شده و احتمالا نوسان اندكي در قيمتها در ايام پاياني سال خواهيم داشتنوسان در قيمت خودروهاي داخلي
نوسان در قيمت خودروهاي داخلي قيمت برخي خودروهاي داخلي اندكي افزايش و قيمت برخي خودروها نيز اندكي كاهش يافت به گزارش ايسنا قيمت برخي از خودروهاي پرتيراژ داخلي در روز جاري دستخوش نوسانات اندكي شده است بهگونهاي كه قيمت خودروهايي چون پرايد و ۲۰۶ تيپ ۵ كاهش و خودروهايي چون ۴۰۵ وبهای خودروهای داخلی در روز سه شنبه
بهای خودروهای داخلی در روز سه شنبه منبع دنیای اقتصاد سه شنبه 03 دی 1392 ساعت 09 48جدیدترین قیمت خودروهای داخلی/ پراید 19 میلیون تومان
جدیدترین قیمت خودروهای داخلی پراید 19 میلیون تومان در هفته جاری تاکنون قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در بازار تغییر خاصی نداشته است به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا در این هفته با توجه به ایام اربعین خرید و فروش چندانی در بازار خودرو صورت نگرفت و قیمتها نیز تغییر خاصی نداشتنوسان در قیمت خودروهای داخلی/جدول
نوسان در قیمت خودروهای داخلی جدول قیمت برخی خودروهای داخلی اندکی افزایش و قیمت برخی خودروها نیز اندکی کاهش یافت آفتاب قیمت برخی از خودروهای پرتیراژ داخلی در روز جاری دستخوش نوسانات اندکی شده است بهگونهای که قیمت خودروهایی چون پراید و 206 تیپ 5 کاهش و خودروهایی چون 405 و پارجدیدترین قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی
جدیدترین قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در هفته جاری تاکنون قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در بازار تغییر خاصی نداشته است خبرگزاری ایسنا در هفته جاری تاکنون قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در بازار تغییر خاصی نداشته است در این هفته با توجه به ایام اربعین خرید و فروش چندانی درآرامش در بازار خودروهاي داخلي
آرامش در بازار خودروهاي داخلي بازار خودروهاي داخلي روزهاي آرامي را پشت سر ميگذارد سه شنبه 26 آذر 1392خودروهاي داخلي براي مصرف بنزين يورو4 استاندارد نيستند
خودروهاي داخلي براي مصرف بنزين يورو4 استاندارد نيستند مدير شركت پخش فرآورده هاي نفتي استان كرمانشاه گفت اكثر خودروهاي ساخت داخل براي استفاده از بنزين يورو 4 استاندارد نيستند و اين امر موجب كاهش اثرات مثبت استفاده از اين نوع بنزين بر رفع آلودگي هوا مي شود به گزارش باشگاه خبرنگاررئيس شركت كنترل كيفيت هواي تهران: خودروهاي ديزلي از مهمترين معضلات در آلودگي هواست/ زوج و فرد بودن پلاك ملاك د
رئيس شركت كنترل كيفيت هواي تهران خودروهاي ديزلي از مهمترين معضلات در آلودگي هواست زوج و فرد بودن پلاك ملاك درستي نيست خبرگزاري آريا- حسيني گفت خودروهاي ديزلي از مهمترين معضلات ما در آلودگي هواست كه مدتها از نظر قانوني و استاندارد رها شدهاند رئيس شركت كنترل كيفيت هواي تهران گآرامش در بازار خودروهای داخلی/ پژو پارس 34 میلیون تومان+ جدول
آرامش در بازار خودروهای داخلی پژو پارس 34 میلیون تومان جدول بازار خودروهای داخلی روزهای آرامی را پشت سر میگذارد به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا با توجه به رکود نسبی در بازار خودرو قیمت این محصولات نیز نوسان بسیار اندکی دارد کارشناسان معتقدند که سطح قیمتهای فعلی تا پایاندلايل نارضايتي مردم از خودروهاي داخلي
دلايل نارضايتي مردم از خودروهاي داخلي مشاور انجمن خودروسازان ايران موضوعاتي چون تاخير در تحويل قديمي بودن خودروهاي توليدي و خدمات پس از فروش نامناسب را از مهمترين دلايل نارضايتي مصرفكنندگان از خودروسازان داخلي دانست به گزارش ايران اكونوميست داوود ميرخاني رشتي اظهار كرد برخي-
گوناگون
پربازدیدترینها