تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868779437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«بی حجابی در پایتخت دل مومنین را به درد آورده»


واضح آرشیو وب فارسی:الف: «بی حجابی در پایتخت دل مومنین را به درد آورده»

تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۲۵
رئیس دیوان عالی کشور با انتقاد از وضعیت حجاب در جامعه گفت: بی حجابی و بدحجابی در پایتخت دل مومنین را به درد اورده است.به گزارش مهر، آیت الله احمد محسنی گرکانی ظهر روز شنبه با بیان این مطلب در مراسم اختتامیه اولین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان قوه قضائیه در اراک با اشاره به انتقاد بازاریان تهران از وضعیت حجاب و نوع آرایش زنان و دختران در این شهر افزود: حل تمامی مشکلات اجتماعی از جمله بی حجابی و بد حجابی زنان با توسل به آیات شریف قران و تشریح آنها امکانپذیر است.رئیس دیوان عالی کشور در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه به نقش تربیتی قران کریم گفت: باید با ترویج آموزه های قران در حوزه حجاب از رواج بی حجابی و بد حجابی در جامعه اسلامی جلوگیری کرد. آیت الله محسنی گرکانی در ادامه با اشاره به جایگاه قران در دین مبین اسلام گفت: قرائت قرآن با صوت زیبا، فهم قران و عمل به آیات آن از سفارشات موکد خداوند است.با ترویج فرهنگی قرآنی گره های کوری که به زندگی افراد خورده باز کردوی جایگاه قران را در بین مردم جایگاهی رفیع و ارزشمند برشمرد و افزود: باید با ترویج فرهنگی قرانی در جامعه گره های کوری که به زندگی افراد خورده باز کرد. رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ایران قران از داخل قبرستان ها و صرفا مجالس ختم خارج شد و به جریان زندگی مردم راه یافته و باید با قدردانی از این اتفاق نیکو در راستای ترویج فرهنگ قرانی در تمامی ابعاد زندگی افراد تلاش کرد.آیت الله محسنی گرکانی تاکید کرد: کنار گذاشتن قران در حوزه های مختلف و بی توجهی به آموزه های قرانی ما را به بیراهه خواهد کشاند. وی ادامه داد: مسابقات قرآنی باید در کشور با هدف برگزار شده و با تفسیر سور و ایات قران در این مسابقات بستر حل معضلات اجتماعی و اخلاقی را فراهم کرد.توسعه فضای قرانی کشور یک ضرورت است.کربلایی کاظم ساروقی از معجزات قرنآیت الله گرکانی به کربلایی کاظم ساروقی از معجزات قرن امروز اشاره کرد و گفت: معرفی معجزه قرن قرآن استان مرکزی به جهان اسلام یک ضرورت است که باید مورد توجه همه مسئولین فرهنگی کشور قرار گیرد. وی ادامه داد: جهان تشیع باید با بهره گیری از این ظرفیت خوب دراختیار به تبلیغ مذهب غنی شیعه در جهان اسلام برخواسته و از این معجزه در بین شیعیان استفاده کافی را ببرند.رئیس دیوان عالی کشور افزود: تشریح نشست های تخصصی مراجع تقلید و بزرگان دینی کشور با کربلایی کاظم ساروقی و کیفیت حفظ قران توسط این عالم ربانی باید برای نسل جوان و نوجوان کشور اصل ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد. آیت الله محسنی گرکانی در ادامه با اشاره به سبقه فرهنگی استان مرکزی گفت: استان مرکزی استانی توانمند و برخوردار در بخشهای مختلف است که شخصیت های بزرگ و تاثیر گذار بسیاری را برای خدمت به کشور تقدیم کرده است.وی از مرحوم آیت الله العظمی اراکی و گلپایگانی به عنوان چهره های شاخص این استان یاد کرد و گفت: امام راحل درشانترین شخصیت علمیف فرهنگی و سیاسی استان مرکزی است که توانست با به پیروزی رساندن انقلاب ایران در کل دنیای اسلام نیز تاثیر بسزایی گذارد. رئیس دیوان عالی کشور گفت: اگر چه استان مرکزی وسعت زیادی از کشور را در اختیار ندارد اما از نظر تربیت شخصیت های فرهنگی، علمی و مذهبی فوق العاده در کشور عمل کرده است. گفتنی است کربلایی کاظم ساروقی پیرمرد بی سواد روستایی که به لطف الهی در یک شب حافظ کل قرآن کریم شد معجزه قرن قرآن کریم است که در استان مرکزی به وقوع پیوست.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن