تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830272800




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پول نفت به جای سلامت مردم در مسکن مهر هزینه شد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پول نفت به جای سلامت مردم در مسکن مهر هزینه شد
معاون وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که درآمدهای نفتی کشور در سالهای 85 تا 90 به درستی هزینه نشد، گفت: به جای اینکه این درآمدها را در بخش سلامت هزینه کنیم در مسکن مهر و این قبیل موارد استفاده کرده ایم.
آفتاب: به گزارش مهر، داوود دانش‌جعفری مشاور عالی وزیر بهداشت در ادامه مناظره تلویزیونی که به حوزه بهداشت و درمان کشور اختصاص داشت، با اشاره به وضعیت مقایسه‌ای هزینه‌های مردم و دولت ایران در حوزه سلامت با کشورهای مشابه وضع اقتصادی ایران گفت: هزینه‌های مردم دولت ایران در مقایسه با هزینه‌های کشورهای دارای وضعیت اقتصادی مشابه ما نشان می‌دهد اینکه مخارج پرداختی مردم در ایران بالاست و این میزان بالاتر از متوسط جهانی نیز قرار دارد.


وی با تاکید بر لزوم اتخاذ سیاستهایی برای متعادل کردن این عدم تعادل با استفاده از افزایش مخارج دولت در حوزه سلامت، با انتقاد از سهم متفاوت پرداخت حق بیمه کارمندان با کارگران افزود: مخارج حوزه سلامت دولت از طریق بودجه عمومی و هزینه‌های مرتبط با حق بیمه‌ها تعیین می‌شود و در حال حاضر نصف این هزینه از سوی تامین اجتماعی و نصف دیگر آن از بودجه دولتی تامین می‌شود، لذا برای افزایش سهم دولت در بخش سلامت می‌بایست یکی از این دو را تغییر داد.


توزیع بودجه سلامت نشتی دارد


احمد میدری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از پخش شدن بودجه درمان کشور در سازمانها و دستگاههای مختلف بر لزوم یکپارچه‌سازی بودجه درمان کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر بودجه سلامت در تهران سپس در استانها و پس از آن در بیمارستانها و مراکز درمانی توزیع می‌شود و این شیوه تقسیم منابع نشتی‌ دارد.


وی ادامه داد: لذا بودجه دولت تا زمانی که به پرستار، پزشک و بیمار برسد دچار نشتی‌های بسیاری می‌شود و این مساله نشأت گرفته از نظام متمرکز اداری ماست.


دبیر شورای عالی بیمه با تاکید بر یکپارچه‌سازی مدیریت بودجه در کشور به شدت حوزه سلامت را نیازمند تغییر سیاست توصیف کرد و گفت: تغییر سیاست معمولاً در ایران شکست می‌خورد و با توجه به اینکه اقتصاد دارو مساله پیچیده‌ای است و با تغییر آن عده‌ای دچار سود و زیان می‌شوند لذا نظام ایران نسبت به تمرکززدایی به شدت مقاومت می‌کند.


میدری این مقاومت را نشأت گرفته از عدم اجازه تفویز اختیار در دستگاههای نظارتی و بیمه‌گر دانست و گفت: برای رسیدن به این منظور و تمرکززدایی در این حوزه نیازمند همکاری تمام کارمندان و مسئولان برای رسیدن به تفویض اختیار در استانها هستیم.


وی با مقایسه مجدد سیاست‌گذاری حوزه درمان ایران با کشورهای آمریکا، انگلیس و کانادا که به ترتیب سیاست‌گذاری درمانی بدون برنامه، دولتی و بیه فراگیر را دنبال می‌کنند، افزود: متاسفانه ایران به هیچ وجه در حوزه درمان برنامه‌ریزی نداشته و در حالی که تمامی کشورهای دنیا از برنامه‌های راهنمای بالینی و تعیین نرم‌های آن بهره‌ می‌برند، هنوز به تعریفی در این بخش نرسیده‌ایم.


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: به عنوان مثال پزشکان ارتوپد در تمامی دنیا می‌بایست تنها درصد مشخصی از بیماران خود را به بخش MRI مراجعه دهند و نظارت و کنترل عملکرد آنها در حوزه دولت و بیمه‌گران قرار دادند.


بیمه تکمیلی خلاف است


دکتر مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه در اروپا سهم پرداخت مردم برای هزینه‌های بهداشت و درمان 20 تا 25 درصد است، گفت: در ایران سیستم بیمه تکمیلی رها شده است؛ بیمه تکمیلی یعنی فردی که خلاف قانون عمل می‌کند و حاکمیت با آن قرارداد بسته است وقتی حاکمیت خود با متخلف قرارداد بسته چگونه می‌توان مملکت را درست کرد؟ ابتدا باید خود را درست کنیم و به کسی که خلاف قانون عمل می‌کند پول پرداخت نکنیم.


وی ادامه داد: پزشک خانواده اگر درست باشد بیمار از دست آن ناراحت نخواهد شد اما الان چه کرده ایم تا رضایتمندی ایجاد شود کدام پزشک می رود روستا با دو میلیون تومان حقوق کار کند، هم اکنون در بحث بهداشت و درمان دو خطا داریم یک خطای قصور و دیگری خطای اختیاری. در خطای قصور شاهد هستیم برخی موارد را در سیاست گذاری ها لحاظ نمی‌کنیم. هم اکنون خیلی از اختیارات قانونی در دست وزارت بهداشت است. اما پول را به جای اینکه به خدمات اولیه و سلامت مردم بدهد صرف تکنولوژی و دارو می‌کند.


پزشکیان افزود: سرانه مصرف دارو در آمریکا سالانه 1200 دلار است و سالانه نیز 276 دلار صرف تجهیزات می‌کند. اما کل پول سلامت ایران سالانه 300 دلار است که اگر این موضوع را کنترل نکرده و سیاست گذار نگاه خود را درست نکند و همچنان به مردم وعده دهیم که هزینه ها را رایگان می‌کنیم در سه سال آینده شاهد این خواهیم بود که مردم به رنج و سختی می‌افتند.


نظام ارجاع را با اسم پزشک خانواده خراب کرده ایم


دکتر ایرج حریرچی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در خصوص پزشک خانواده گفت: ما نظام ارجاع را با اسم پزشک خانواده خراب کرده ایم باید خدمت به مردم را به عنوان اولویت قرار داده که مهمتر از آن مردم فقیر هستند در حقیقت افراد حاشیه نشین قشر آسیب پذیر در اولویت باید قرار بگیرد


وی بیان کرد: سه موضوع باید در خصوص مردم و قشر آسیب پذیر مورد توجه قرار گیرد  که شامل این امر است که سلامت افراد تامین شود و همچنین محافظت مردم صورت گرفته ورضایت آنها را جلب وآنها را تکریم کنیم.


حریرچی اظهار داشت: متاسفانه ما فرصت طلایی که از سال 85 تا 90 در خصوص منابع صورت گرفت از دست دادیم به این شکل که درآمد نفتی باعث شد درآمد کشور 3.5 برابر شود ولی به جای اینکه در بخش سلامت هزینه کنیم در مسکن مهر و این قبیل موارد استفاده کرده ایم که درست نبود.




تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن