تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830441763




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ و میر مادران در سیستان و بلوچستان ۳ برابر کشور


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مرگ و میر مادران در سیستان و بلوچستان ۳ برابر کشور
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به شرایط خاص منطقه و پراکندگی زیاد بین شهرها و روستاها، استان سیستان و بلوچستان سه برابر میانگین کشوری مرگ و میر مادران را دارد.
آفتاب: به گزارش تسنیم، سید مهدی طباطبایی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با وجود اینکه ایران جزو کشورهایی است که در جمع‌بندی سازمان ملل به جمعیت هدف و توسعه یافته این سازمان در مدیترانه شرقی بسط یافته است، ضرورت ایجاب می‌کند شرایط همواره مورد کنترل و نظارت قرار گیرد.


وی با اشاره به اینکه ایران جزو ۱۰ کشوری است که به هدف مورد نظر سازمان ملل در خصوص جلوگیری از مرگ و میر مادران نزدیک شده است، افزود: از ۴۳۰ هزار مرگ و میر حاصل در سال ۱۹۹۰ اکنون این آمار به ۲۵۰ هزار کاهش یافته و این نشان از تلاش‌های جمهوری اسلامی در این زمینه دارد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: عوامل موثر بر سلامت اجتماعی، نظام مراقبت بهداشتی، محیط فیزیکی و ژنتیک از جمله مسائلی است که باید مد نظر قرار گیرد که در استان سیستان و بلوچستان ۵۰ درصد عوامل اجتماعی دخیل بوده که موقعیت جغرافیایی استان به ویژه فواصل زیاد و پراکندگی بین نقاط مختلف سبب شده مرگ و میر مادران در استان نسبت به کشور بالاتر باشد.


طباطبایی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان سه برابر میانگین کشوری مرگ و میر مادران را شاهد است، گفت: بیشتر فوتی‌های مادران در بیمارستان‌های استان اتفاق می‌افتد که این امر ناشی از دیر رسیدن مادران بیمار به مراکز درمانی است. وی اضافه کرد: ۱۰ درصد جمعیت استان به صورت سیار زندگی می‌کنند و به قدری پراکنده هستند که امکانی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی برای آنان وجود ندارد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه پوشش شبکه مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان‌های استان گفت: فقط ۷۳ درصد از این مراکز در استان فعال هستند که ضرورت ایجاب می‌کند در شهرستان‌های تازه تاسیس این مراکز هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شوند. طباطبایی افزود: استان سیستان و بلوچستان سه درصد جمعیت کشور را داراست و ۷ درصد موالید کشور در این استان اتفاق می‌افتد و سهم استان از مرگ و میر مادران ۷ درصد است.


وی عمده فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی در استان را راه‌اندازی واحدهای زایمان روستایی جدید، تهیه رسانه‌های کمک آموزشی، سیستم هشدار دهنده مادران پر خطر، تربیت ماماروستا و بهورز، مجهز کردن واحدها، راه‌اندازی پیام سامانه سلامت، تهیه فلیپ چارت پارچه‌ای، پخش برنامه‌های رادیویی با گویش محلی و تدوین و چاپ کتاب‌های سلامت مادران باردار ذکر کرد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عمده مشکلات موجود را کمبود شدید نیروی ماما، کمبود بیمارستان و عدم توان خرید داروهای مکمل مادران عنوان کرد و افزود: همکاری تمامی نهاداها و ادارات در زمینه فرهنگ سازی و هم‌چنین هماهنگی و کمک فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها در اعزام مادران و کودکان پر خطر، بهره‌مندی مادران از بیمه درمانی و استفاده از ظرفیت خیرین و تشکل‌های مردم‌نهاد را خواستاریم.


طباطبایی عنوان کرد: تامین نیروی انسانی باید در بخش بهداشت و درمان استان تقویت شود و در حال حاضر وضعیت نیروی انسانی این بخش چندان مطلوب نیست به طوری که از تعداد ۹۴۴ پست مصوب بهورز زن تنها ۶۳۴ نفر شاغل و از تعداد ۲۹۶ پزشک نیز ۸۷ نفر و از ۹۹ ماما، ۵۸ نفر در مراکز بهداشتی و درمانی استان مشغول فعالیت هستند که این امر توجه جدی مسئولان را می‌طلبد.


وی خاطرنشان کرد: به دلیل همجواری استان ما با دو کشور افغانستان و پاکستان نقش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پیشبرد عملیات واکسیناسیون از اهمیت خاصی برخوردار است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: به منظور اجرای هرچه بهتر طرح ریشه‌کنی فلج اطفال، طرح واکسیناسیون فلج اطفال به صورت خانه به خانه در دو مرحله انجام می‌شود.


طباطبایی افزود: مرحله نخست این طرح از ۲۱ تا ۲۵ دی ماه و مرحله دوم از ۲۶ بهمن تا ۳۰ بهمن ماه امسال در شهرستان زاهدان اجرا می‌شود.




تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن