واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سيستان و بلوچستان ميتواند به قطب گردشگري ورزشي در كشور تبديل شود
مسئول كميته گردشگري هيئت ورزشهاي همگاني اداره كل ورزش و جوانان سيستان و بلوچستان گفت: گردشگري ورزشي در جذب سرمايه و توسعه و رشد اقتصاد منطقه موثر است.
جليلوند در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه سيستان و بلوچستان افزود: استان سيستان و بلوچستان با بهرهمندي از اقليم خاص و وجود امكانات و اماكن ورزشي و با توجه به ظرفيتها و پتانسيلهاي بالقوهاي كه دارد ميتواند سهم خوبي از گردشگري ورزشي در كشور داشته باشد كه اين مساله نيازمند كار و برنامهريزي از طرف مسئولين ذيربط است تا بتوان اين ظرفيتها و استعدادهاي بالقوه را به بالفعل تبديل كرد.
وي گفت: سيستان و بلوچستان داراي جاذبههاي گردشگري فراواني همچون غارها، تالابها، چشمههاي آب معدني، آبشارهاي زيبا، جنگل، كوه، دريا است به طوري كه 446 جاذبه گردشگري در اين استان شناسايي و ثبت شده كه از اين تعداد 167 جاذبه طبيعي است.
جليلوند با اشاره به اين مطلب كه رونق صنعت گردشگري ورزشي در رشد اقتصادي منطقه بسيار مؤثر است، اظهار كرد: توان و ظرفيت گردشگري ورزشي و سرمايهگذاري در شهرهاي استان سيستان و بلوچستان بايد شناسايي و مشخص شود و در پي آن نيز امكانات و تجهيزات و زيرساختهاي استاندارد و مناسب براي رفاه حال گردشگران و ورزشكاران ساماندهي و تعبيه شود.
مسئول كميته گردشگري ورزشي سيستان و بلوچستان خاطرنشان كرد: توسعه گردشگري ورزشي ميتواند گامي مهم و ارزشمند در راستاي توسعه استان نيز باشد و تنها راه برون رفت سيستان و بلوچستان از وضعيت اقتصادي كنوني توسعه گردشگري همه جانبه و هدفمند است.
جليلوند بر ايجاد زمينهها و بستر جذب گردشگر در استان تأكيد كرد و افزود: لازم است با برنامهريزيهاي منسجم و تعريف شده مسير و محورهاي گردشگري ورزشي را در استان به خوبي مشخص كرد.
وي با اشاره به انتخاب استاندار توانمند و كارآمد براي استان، گفت: بايد از اين فرصت به دست آمده در جذب سرمايهگذار و رونق صنعت گردشگري در استان به خوبي استفاده كرد و در راستاي بررسي و حل مشكلات اقتصادي، سرمايه گذاري و گردشگري ورزشي در استان اقدامات جدي انجام گيرد.
وي از مسئولان استان خواست: توجه و تمركز بيشتري بر توانمنديهاي موجود در استان در اين زمينه داشته باشند و با ارائه راهكارهاي مناسب بستر و زمينه جذب گردشگر را در استان فراهم آورند.
جليلوند ادامه داد: امروز در جهان گردشگري به عنوان يك صنعت تعريف ميشود، بطوريكه صنعت گردشگري به دليل گردش مالي بالايي كه به همراه دارد، در رونق اقتصادي كشورها نيز بسيار تأثيرگذار است.
مسئول كميته گردشگري ورزشي سيستان و بلوچستان با بيان اين مطلب كه صنعت گردشگري يكي از بزرگ ترين صنايع در دنياست، تصريح كرد: يكي از زير مجموعههاي اين صنعت، گردشگري ورزشي است كه از تلفيق بخشهايي از دو صنعت ورزش و گردشگري شكل گرفته است.
وي گفت: گردشگري ورزشي در چند دهه اخير رشد فراواني داشته است و بسياري از كشورها در اين زمينه اقدام به پژوهش، برنامه ريزي، سرمايه گذاري و به ويژه بازاريابي ميكنند و از اين محل توانستهاند گردشگري را در كشور خود توسعه داده و از فوايد زياد آن در زمينههاي اقتصادي بهره برداري كنند.
جليلوند به رشد گردشگري ورزشي در كشورهاي كوچك حوزه خليج فارس همچون قطر و امارات اشاره كرد و گفت: اين كشورها با كمترين امكانات و استفاده از تجربيات ساير كشورها با برگزاري مسابقات معتبر از جمله رالي و موتورسواري و مسابقات فوتبال ساحلي و ... موفق شدهاند گردشگران زيادي را به سوي كشور خود جذب كنند كه توام با آن اشتغال زايي و افزايش درآمد را براي مردم كشور ميزبان در پي داشته است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: در راستاي توسعه درآمدهاي غيرنفتي براي كشور ايران جايگزين كردن صنعتي تميز و درآمدزا و پرمشتري به جاي صادرات نفت اهميت ويژه دارد در اين راستا توجه به صنعت گردشگري ورزشي و نقش آن در توسعه تاثير بسزايي در افزايش درآمد و ثروت ملي خواهد داشت و اين امر مستلزم توجه جدي مسئولان است.
انتهاي پيام
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]