واضح آرشیو وب فارسی:مهر: شناخت كافي از گردشگري ورزشي در كشور وجود ندارد/ توسعه"گردشگري" تنها راه بهبود وضعيت اقتصادي همدان
همدان - خبرگزاري مهر: در افتتاحيه نخستين كنفرانس جهاني گردشگري ورزشي مباحث مختلفي پيرامون فرصت ها و چالش هاي حوزه گردشگري ورزشي در كشور و استان همدان مطرح شد كه مهمترين نقطه ثقل آن نبود شناخت كافي از گردشگري ورزشي در كشور است.
به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به اهميت تجاري سازي مقوله هاي مختلفي چون امر ورزش و گردشگري در راستاي توسعه و بسط ارتباطات كشور با جهان برگزاري همايش هاي مختلفي مورد توجه قرار گرفته كه مهمترين آن تحت عنوان "نخستين كنفرانس جهاني گردشگري ورزشي" با محور قرار دادن دو مولفه "ورزش" و "گردشگري" به ميزباني همدان فعاليت خود را از روز گذشته با برگزاري بك نشست تخصصي پبرامون موضوعات برگزاري كنفرانس، مورد توجه قرار داد.
اين كنفرانس جهاني برنامه هاي هدف خود را از نخستين ساعات صبح امروز با برگزاري چهار كارگروه و ورك شاپ تخصصي با موضوعات مجزا پيرامون امور مختلفي چون اخلاق ورزشي، تجاري سازي و بازاريابي ورزش و گردشگري به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد همدان، پي گرفت.
آيين افتتاحيه رسمي اين كنفرانس جهاني عصر امروز چهارشنبه با حضور برخي از نمايندگان كشورهاي مدعو در كنفرانس و حضور برخي مسئولان مرتبط با امر ورزش و گردشگري در استان همدان و جمعي از دانشجويان در دانشگاه آزاد اسلامي همدان برگزار شد.
درآمد هر جهانگرد خارجي كه وارد كشور شود برابر 20 بشكه نفت است
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي همدان در اين آيين گفت: انديشمندان و محققان اين حوزه معتقدند كه درآمد هر جهانگرد خارجي كه وارد كشور شود برابر 20 بشكه نفت است و در حوزه رشد اقتصادي حضور جهانگردان در كشور به لحاظ اشتغالزايي، ورود ارز، توزيع عادلانه درآمد، افزايش درآمد ملي، افزايش سرعت گردش پول و توسعه صنايع دستي و توليدات صادراتي كشور و مزيت رقابتي آن حائز اهميت است.
عليرضا رضايي با اشاره به اهداف برگزاري اين همايش در دانشگاه آزاد اسلامي همدان افزود: يكي از مبنايي ترين اهداف در اين زمينه گسترش روابط با ساير كشورها است چرا كه گسترش گردشگري ورزشي امري شايان توجه در رشد اقتصادي نيز محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه شناخت توانمندي ها و پتانسيل هاي موجود در كشور در بحث گردشگري ورزشي از ديگر مزاياي برگزاري و توجه به گردشگري ورزشي است عنوان داشت: مسئولان نيز بايد بر اين اساس توجه و تمركز بيشتري بر توانمنديهاي موجود در استان در اين زمينه داشته باشند.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي همدان ارتقاي سطح علمي و تخصصي دانشجويان حوزه مديريت ورزشي و بازاريابي ورزشي در سطح تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد را از ديگر اهداف برگزاري اين همايش عنوان كرد.
رضايي با بيان اينكه ايران از پتانسيل هاي خوبي در حوزه گردشگري ورزشي برخوردار است به تنوع اقليمي موجود در جاي جاي كشور اشاره داشت.
وي با اشاره به ورزش هاي بومي متعددي كه در اقصي نقاط كشور وجود دارد بر لزوم توجه به اين پتانسيل ها در راستاي جهاني كردن و بين المللي كردن اين ورزش ها صحه گذاشت و اين روند را گامي ارزشي در راستاي معرفي بيش از پيش جاذبه ها و ظرفيت هاي گردشگري كشور قلمداد كرد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي همدان همچنين تلفيق و توجه دادن به دو مقوله "ورزش" و "گردشگري" را مهم دانست و گفت: شناخت كافي از پديده جذاب گردشگري ورزشي در كشور وجود ندارد كه بر اين مبنا متخصصان بايد توجه ويژه اي براي ورود و نهادينه سازي اين مهم داشته باشند.
وي همچنين تاكيد كرد: طولاني شدن پروسه اخذ رواديد در ايران براي گردشگران خارجي خود يك آفت براي ورود گردشگران محسوب مي شود كه بايد مورد بررسي بيشتري قرار گيرد.
رضايي در بخش ديگري از سخنانش نيز بر اهميت ارتباط و تعامل بين دستگاه ها و ارگان هاي مختلف و متولي امر ورزش و گردشگري در راستاي توسعه صنعت گردشگري ورزشي در كنار متخصصان علمي و دانشگاهي اين حوزه تاكيد كرد.
آمادگي دانشگاه آزاد همدان براي تاسيس رشته تخصصي گردشگري ورزشي
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي همدان با اشاره به معضل تك محصولي بودن كشورهاي در حال توسعه اي چون ايران بر لزوم ارائه راهكار براي برون رفت از اين وضعيت تاكيد كرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد همدان آمادگي تاسيس رشته تخصصي گردشگري ورزشي را دارد.
وي بر لزوم استمرار برگزاري سمينارها و همايش هاي ورزشي در جامعه تاكيد كرد و گفت: فوايد اقتصادي حضور گردشگران در استان نيز بايد بررسي شود و از سوي ديگر توريس ورزشي مورد توجه ويژه قرار گيرد.
شهردار همدان نيز در اين مراسم با اشاره به پيشينه تاريخي و تمدني استان همدان به جاذبه هاي طبيعي و فرهنگي اين استان در زمينه هاي مختلف اشاره داشت.
همدان صنعتي نخواهد شد
اميررضا يوسفيان با بيان اينكه همدان صنعتي نخواهد شد، گفت: محور توسعه همدان همواره حول گردشگري بوده كه اين مهم در كتيبه هاي كوروش در گنجنامه نيز تبيين شده است.
وي ابراز داشت: توسعه گردشگري ورزشي مي تواند گامي ارزشمند در راستاي توسعه استان نيز باشد.
شهردار همدان در پايان سخنانش تنها راه برون رفت همدان از وضعيت اقتصادي كنوني را در گرو توسعه گردشگري همه جانبه و هدفمند عنوان كرد.
كد خبر: 2193913
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۲۰:۴۵
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]