واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل راه آهن جنوب شرق خبر دادكسب رتبه نخست كاهش سوانح توسط راه آهن سيستان و بلوچستان در كشور
مديركل راه آهن جنوب شرق گفت: امسال راه آهن سيستان و بلوچستان رتبه نخست را در زمينه كاهش سوانح در كشور كسب كرد.
سيد مصطفي داوودي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان به مناسبت 26 آذرماه، روز حمل و نقل، به تشريح چگونگي احداث و راهاندازي راه آهن - زاهدان- تهران پرداخت.
مديركل راه آهن جنوب شرق عنوان كرد: سرعت سير راه آهن زاهدان- تهران، 50 تا 70 كيلومتر در ساعت بوده كه اخيرا به 110 كيلومتر در ساعت رسيده است.
اين مسئول ادامه داد: زمان سفر نيز در ابتدا 28 ساعت بوده كه هماكنون به 22 ساعت كاهش پيدا كرده و اميدواريم با اقدامات در دست انجام در آيندهاي نزديك زمان سفر به 20 ساعت كاهش يابد.
وي ابراز داشت: با سرعت 140 كيلومتر در ساعت نيز تست گرفته شده و مورد تاييد هم واقع شده كه اميدواريم بتوانيم اين را به اجرا در بياوريم.
داوودي با اشاره به دورههاي آموزشي براي كاركنان راه آهن، يادآور شد: برگزاري اين كلاسهاي آموزشي براي كاركنان بسياري از مشكلات را برطرف كرد.
مديركل راه آهن جنوب شرق ابراز داشت: تمام مراحل اجرايي و بهرهبرداري از محور ريلي زاهدان- تهران توسط نيروهاي بومي منطقه انجام شده است.
اين مسئول ابراز داشت: سيستان و بلوچستان از نظر ميانگين سني جوانترين راه آهن كشور را دارا است و از نظر ميزان سواد نيز كاركنان آن از بالاترين سطح سواد برخوردار هستند.
وي گفت: در مسير ريلي زاهدان- فهرج، يك ايستگاه بزرگ باري وجود دارد كه در آينده يكي از ايستگاههاي بزرگ مسافربري با قابليتها زياد خواهد بود.
داوودي ادامه داد: اين ايستگاه شامل سوله تعميرات لوكوموتيو است، شش ديزل در اينجا به صورت همزمان تعمير ميشوند، دو جرثقيل نيز در اين سوله وجود دارد.
مديركل راه آهن جنوب شرق خاطرنشان كرد: در صورت تامين اعتبار در يك سال آينده امكان بهرهبرداري از اين ايستگاه ميسر ميشود. همچنين بالغ بر 11 ميليارد تومان تا اتمام كار اين ايستگاه نياز است.
اين مسئول با بيان اينكه راه آهن از نظر حمل واگن و محمولههاي ترانزيتي هيچ گونه مشكلي ندارد، ابراز داشت: هم اكنون صادرات محمولههاي ترانزيتي از زاهدان به كشورهاي آسياي ميانه و صادرات گاز از اين محور در حال انجام است.
وي با اشاره به ايستگاه تخليه گاز گفت: اين ايستگاه شامل هشت مخزن حمل گاز است، اين ايستگاه تمام امكانات ريلي را دارد و بسيار و مجهز بوده و قابليتهاي فراوان دارند.
داوودي به تشريح عمليات احداث ايستگاه شركت نفت پرداخت و عنوان كرد: اين ايستگاه سال 90 احداث و به بهرهبرداري رسيد.
اين مسئول تصريح كرد: ظرفيت تخليه و بارگيري شش ميليون ليتر فرآوردههاي نفتي را دارد كه با افتتاح اين ايستگاه كمبود فرآوردههاي نفتي برطرف شده است.
مديركل راه آهن جنوب شرق افزود: هدف از احداث مسير ريلي استفاده عموم مردم حتي اقشار متوسط و پايين جامعه است كه بين پرداخت هزينه بالا و استفاده افراد متوسط از قطار گزينه دو را استفاده كردهايم به همين دليل از قطارهاي شش تخته پارسي استفاده كردهايم، اين واگنها از تهويه بسيار خوبي برخوردار است.
وي بيان داشت: با توجه به كمبود واگن و تقاضاي سير با قطار، تسهيلات خوبي به سرمايهگذاران پرداخت ميشود تا در اين زمينه فعاليت كنند.
داوودي خاطرنشان كرد: در سال 90 كه سال نخست بهرهبرداري از راه آهن دراين استان بود، شش سانحه داشتيم؛ اما با اقداماتي كه هم اكنون انجام شده، امسال حتي يك دقيقه تاخير نداشته و رتبه نخست را در زمينه كاهش سوانح در كشور كسب كردهايم.
اين مسئول گفت: استفاده از ابزارآلات مكانيزه يكي از عوامل پيشگيرانه در بحث سوانح بود.
مديركل راه آهن جنوب شرق اضافه كرد: يكي از بزرگترين مشكلات اين محور، مشكل وجود شنهاي روان است كه در تمام فصول با اين مشكل مواجه هستيم.
وي از جا به جايي روزانه 600 نفر مسافر از طريق قطار مسافري زاهدان- تهران خبر داد.
به مناسبت 26 آذرماه روز حمل ونقل، روز گذشته خبرنگاران سيستان و بلوچستان از محور ريلي زاهدان- تا فهرج بازديد كرده و از نزديك با اقدامات اداره كل راه آهن در اين مسير آشنا شدند.
انتهاي پيام/75004/ن۴۰
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]