تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835612617
نان در سیستان و بلوچستان کیمیا شد!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نان در سیستان و بلوچستان کیمیا شد!
شدت مشکلات آرد و نان و طولانی شدن صفوف نانوایی در شهرستانهای سیستان و بلوچستان موجب شد تا شورای اسلامی این استان در جلسهای ویژه به نابسامانی بازار غله واکنش نشان دهد.
خبرگزاری ایسنا: شدت مشکلات آرد و نان و طولانی شدن صفوف نانوایی در شهرستانهای سیستان و بلوچستان موجب شد تا شورای اسلامی این استان در جلسهای ویژه به نابسامانی بازار غله واکنش نشان دهد.
با وجود تداوم مشکلات آرد و طولانی شدن صفوف نانواییها در شهرستانهای جنوبی و حتی مرکز استان، شورای اسلامی این استان با دستور کار آرد و نان تشکیل جلسه داد. جلسهای که مسئولان تعاون روستایی، امور عشایر و از همه مهمتر شرکت غله و خدمات بازرگانی را پای میز پاسخگویی شورا کشاند. آنچه طی ماههای گذشته موجب نارضایتی مردم جنوبی تر استان شده قرار است در این جلسه مورد بررسی قرار گیرد.
"مردم گرسنهاند"، نخستین بیان رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان است.
وی که با انتقاد شدید از شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 گفت: مشکلات آرد و نان در استان جدی است.
عبدالعزیز بلوچ زهی با پرسش سوالی در مورد اینکه چرا مردم گرسنهاند، افزود: اگر باور دارید مردم گرسنهاند که باید پاسخگوی آنها بود، ولی اگر باور این وجود ندارد، باید آسیب شناسی شود که چرا حق و حقوق مردم پرداخت نمیشود که همه در به در بدنبال یک کیسه آرد هستند.
وی در ادامه میگوید که باید پرسید که آیا سهمیه کافی بر اساس جمعیت استان از سوی شرکت غله توزیع میشود یا خیر؟ او تاکید میکند که نباید هر کیسه 25 هزار تومانی آرد، 45 هزار تومان و حتی تا 60 هزار تومان بفروش برسد.
رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان با اظهار تاسف از مشکلات موجود در اصلیترین کالای سبد خانوار مردم استان، افزود: امروز مردم با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند، به واقع مردم گرسنگی کشیده و توزیع آرد ناعادلانه است، روستاهای بخش "تلنگ" از توابع شهرستان "قصرقند" هفت ماه است که آرد نگرفتهاند.
وی ضمن انتقاد از فقدان نماینده شرکت غله در شهرستان نیکشهر افزود: با وجود تعزیرات حکومتی دلیلی ندارد که آرد 60 هزار تومان فروخته شود، هر کس اعتقادی به این گفته ندارد بگوید تا سند به او نشان داده شود.
بلوچ زهی در بخش دیگری از سخنانش میگوید که مجمع نمایندگان استان و مسئولان سیاسی تلاش کنند تا سهمیه آرد جامعه روستایی و مردم سیستان و بلوچستان افزایش یافته و آرد در دل روستا به همراه نظارت توزیع شود.
همچنین در این جلسه مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 11 با بیان اینکه باید نیمه پر لیوان را نسبت به شرایط استان هم دید، اظهار میکند: «اکنون در زاهدان، خاش، ایرانشهر، چابهار و زابل به گونهای است که نانها را در نانوایی آویزان کردهاند و مردم برای نان انتظاری نمیکشند».
کیخا با رد آنچه که ادعای برخی میخواند، مگوید: آرد بر اساس نیاز مردم منطقه توزیع میشود و محدودیتی به نام سرانه وجود نداشته و در حال حاضر بیش از سرانه 8 کیلوگرمی برای هر نفر توزیع میشود.
وی در ادامه با اشاره بر آمار مقایسهای از میزان توزیع آرد در استان، اعلام میکند: میزان توزیع ماهانه نان قبل از بهمن 89 و اجرای قانون هدفمندی یارانهها بیش از 30 هزار تن بوده، ولی اکنون این سرانه به هشت هزار تن در سال رسیده است، سرانه 10 کیلوگرمی آردی که به خانههای روستا میرفت، اکنون قطع شده است.
این عضو نخستین جلسه شورای اسلامی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنانش تاکید میکند که عمده نیاز استان در ابتدای هدفمندی یارانههای از استانهای دیگر کشور که آرد سفیدتری داشتند، تهیه میشد که این عامل بسیاری از کارخانجات استان را تهدید به تعطیل شدن کرد.
او ادامه میدهد: در نهایت در سال 90 تفاوت قیمت تضمینی با فروش گندم اعلام شد و چون تفاوت تضمینی بین خرید و توزیع به خبازان است، باید کنترلها بر نحوه کار خبازیها آغاز میشد.
کیخا در ادامه با بیان اینکه مشکلات موجود بخش نان ناشی از نبود نظارت است، میافزاید: قیمت 40 هزار تومانی برای هر کیسه آرد گزارش شده، ولی آرد 60 هزار تومان وجود ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش "آمار جمعیتی" را از دیگر مشکلات عرصه توزیع آرد ذکر میکند و میگوید: در سرشماری سال 85 برای دو میلیون 600 هزار نفر آرد توزیع میشد، ولی در سال 90 برای دو میلیون و 500 هزار نفر که اینجا یک خلأ وجود دارد. برخی گفتهند که همه جا سرشماری نشده، ولی این آمار مشکل دارد.
در ادامه جلسه نوبت به دستگاه ناظر بر بحث آرد و نان میشود. محمد رفیع سلطانزاده معاون بازرسی اداره کل صنعت و معدن سیستان و بلوچستان است که با ارائه گزارشی از میزان پیگیری این دستگاه بر امور آرد و نان اشاره میکند.
وی میگوید که از ابتدای سال تا کنون شش هزار بازرسی از نانواییهای شهر زاهدان صورت گرفته که به موجب آن 200 نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه باید برای جلوگیری از تخلفات زمینه نظارت سیستماتیک در حوزه نانواییها به اجرا درآید، میافزاید: باید آموزشهای لازم به مردم و ماموران بازرسی داده شود تا یک چرخه سالم و دقیق نظارتی در بحث نان حاکم شود، همچنین باید ساعت پخت در شهرستانها رعایت شود و اصل سهمیه روزانه در نانواییها طبخ شود. نباید نانوایی که سهمیه پخت 20 کیسه آرد 40 کیلوگرمی را دارد، 7.5 ساعت طبخ داشته باشد، بلکه باید 10 ساعت فعال باشد.
سلطانزاده با بیان اینکه با به اجرا در آمدن قانون هدفمندی یارانهها از 1200 نانوایی استان 40 درصد غیر فعال شدهاند، ادامه میدهد: پس از کشش حاصل شده در ارزش آرد، برخی دوباره به فکر آغاز فعالیت شدهاند.
عضو شورای عالی استانها نیز در این جلسه با انتقاد از مشکلات جاری حوزه آرد و نان، اعلام میکند که وضعیت آرد و نان در همه شهرستانها بر اساس اعلام روسای شوراهای اسلامی مردم نامطلوب است و مشکلات در بخش روستایی بیشتر است.
دوستمحمد بلوچ با اشاره بر جمعیت 264 هزار نفری شهرستان چابهار، میزان هزار و 980 تن سهمیه آرد این شهرستان را ناکافی میداند و متذکر میشود که 500 تا 600 تن از سهمیه آرد روستایی در شهر استفاده میشود.
وی همچنین جمعیت شهرستان چابهار را به لحاظ موقعیت توریستی و اقتصادی آن شناور خواند و تاکید کرد که سهمیه آرد این شهرستان افزایش ویژهای میطلبد، البته شهرستانهای دیگر نیز این توجه را نیاز دارند.
بلوچ با اظهار خرسندی از نبود ترسیم خطوط قرمز برای آرد مورد استفاده استان، آن را فرصتی مناسب برای حل مشکلات مردم ارزیابی میکند و میگوید: برای سوء استفاده در مدیریت نانواییهای شهرستانها ساعت پخت کاهش یافته که باید به سرعت پیگیری شود.
عبدالعزیز بلوچ زهی همچنین در بخش دیگری از سخنانش میگوید: اگر 7.5 کیلوگرم سهمیه آرد به صورت عادلانه توزیع شود، آرد در مرکز شهرستان نیکشهر هم توزیع میشود. تعاونی روستایی نیکشهر باید 900 تن آرد دریافت کند که متاسفانه 300 تن میگیرد که نباید این گونه باشد. اگر این سرانه است که سرانه جوابگو نیست.
او در ادامه با بیان اینکه اکنون نارضایتی مردم به حدی رسیده که سابقه نداشته است، خاطرنشان میکند: مردم سراوان، سیب سوران، مهرستان، نیکشهر و... گلایهمند هستند که آرد برای آنها حمل نشده و مشکل حاد دارند.
وی در ادامه خواستار رسیدگی این موضوع از طریق استانداری، شرکت غله و مجمع نمایندگان استان میشود و میگوید که نباید مردم برای حداقلها لنگ باشند.
طوقی مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از مشکلات موجود در توزیع آرد انتقاد میکند و میگوید: سهمیه دریافتی آرد بخش عشایر طی امسال 790 تن بوده و با افزایش 172 تن به 962 تن رسیده است. اکنون 535 تن کمبود آرد این بخش است و افزایش سهمیه باید در بخش عشایری اتفاق بیفتد. اگر این افزایش محقق نشود، مشکلات همچنان پایدار خواهد ماند.
در بخش دیگری از این جلسه "آبده" مدیرکل تعاون روستایی سیستان و بلوچستان گزارش میدهد که طی سال 88 و 89 سهمیه آرد ماهانه روستایی استان از 9 هزار و 60 تن برای 901 هزار و 501 نفر به هزار و 624 تن در حال حاضر رسیده است.
وی ادامه میدهد: از ابتدای سال تاکنون حتی یک کیلوگرم آرد برای جامعه روستایی شمال سیستان و بلوچستان توزیع نشده و هنوز به طور واضح مشخص نیست که سهمیه هر خانوار روستایی در کل استان چقدر است.
او بلاتکلیفی سهمیه هر خانوار را عامل بروز چالشهایی برای این اداره کل میخواند و میافزود: در گذشته سرانه مشخص بود، ولی اکنون چگونه می توان تنها 120 تن را در بین روستاهای خاش توزیع کرد؟ سردرگمی برای توزیع وجود دارد و روز به روز بر شدت مشکلات میافزاید.
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
قهرمانان سيستان و بلوچستان در حسرت توجه
قهرمانان سيستان و بلوچستان در حسرت توجه در سال هاي اخير قهرمانان متعددي در ورزش استان سسيتان و بلوجستان افتخار آفريني كردند اما بيمهري مسئولين به ويژه سازمان ورزش و جوانان انگيزه لازم را از ورزشكاران با استعداد اين منطقه گرفته است به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا منطقمتوسط عمر زنان در سيستان و بلوچستان در مرحله زنگ خطر قرار دارد
متوسط عمر زنان در سيستان و بلوچستان در مرحله زنگ خطر قرار دارد استاندار سيستان و بلوچستان با تاكيد بر توجه ويژه دولت به بهداشت و درمان مردم اين منطقه گفت دولت بايد بدون توجه به سود و ارزش افزوده براي ارتقاي سلامت مردم اين استان هزينه كند به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان اياعزام تيم كشتي نوجوانان آزادكار سيستان و بلوچستان به مسابقات قهرماني كشور
اعزام تيم كشتي نوجوانان آزادكار سيستان و بلوچستان به مسابقات قهرماني كشور هفت آزادكار نوجوان كشتي آزادكار سيستان و بلوچستان براي مسابقات قهرماني كشور به شهرستان ملكان اعزام شدند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان مسابقات كشتي آزاد نوجوان قهرماني كشور از امروز به ميزبانيآغاز طرح تجارت كولهباري مرزنشينان شمال سيستان و بلوچستان
آغاز طرح تجارت كولهباري مرزنشينان شمال سيستان و بلوچستان نماينده مردم زابل از آغاز طرح تجارت كولهباري مرزنشينان شمال سيستان و بلوچستان خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا منطقه سيستان و بلوچستان سيد باقر حسيني در كارگروه مبادلات مرزي صنعت و معدن و تجاقهرمانان پرس سينه آسيا زير بار اختلافات پرس شدند/ قوي ترين مردان سيستان و بلوچستان روي سكوي بي مهري
قهرمانان پرس سينه آسيا زير بار اختلافات پرس شدند قوي ترين مردان سيستان و بلوچستان روي سكوي بي مهري زاهدان - خبرگزاري مهر قوي ترين مردان سيستان و بلوچستان كه در رقابت هاي آسيايي آذر ماه سال جاري در فيليپين از ميان 9 كشور آسيايي مقام نخست تيمي پرس سينه بزرگسالان را براي ايران اسلمعاون سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان و بلوچستان:معدن بوك بزرگترين معدن گرانيت كشور است
معاون سازمان صنعت معدن و تجارت سيستان و بلوچستان معدن بوك بزرگترين معدن گرانيت كشور است معاون امور معادن سازمان صنعت معدن و تجارت سيستان و بلوچستان گفت معدن گرانيت بوك با استخراج سالانه 70 هزار تن بزرگترين معدن گرانيت كشور است به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان به نقل از روابطشهركهاي صنعتي سيستان و بلوچستان، نيازمند توجه دولت
شهركهاي صنعتي سيستان و بلوچستان نيازمند توجه دولت زاهدان ـ خبرنگار اطلاعات شهركهاي صنعتي سيستان و بلوچستان نياز به توجه دولت دارند محمد يعقوبي مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي سيستان و بلوچستان گفت با توجه به تأمين تمام زيرساختها در شهركهاي صنعتي از جمله گاز آب برق و تلفناستاندار سيستان و بلوچستان:شوراهاي جديد از اعضاي شوراهاي گذشته براي پيشبرد امور شهري مشاركت بگيرند
استاندار سيستان و بلوچستان شوراهاي جديد از اعضاي شوراهاي گذشته براي پيشبرد امور شهري مشاركت بگيرند استاندار سيستان و بلوچستان گفت شوراها ميتوانند براي داشتن يك عملكرد خوب و رفع مشكلات شهري از شوراهاي گذشته مشاركت و مشورت بگيرند به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان علي اوسطهاشمينماينده ولي فقيه در امور اهل سنت سيستان و بلوچستان:همسويي در برنامههاي فرهنگي امري ضروري است
نماينده ولي فقيه در امور اهل سنت سيستان و بلوچستان همسويي در برنامههاي فرهنگي امري ضروري است نماينده ولي فقيه در امور اهل سنت در سيستان و بلوچستان گفت همسويي در برنامههاي فرهنگي استان امري ضروري بوده و بايد از موازيكاري در اين زمينه جلوگيري شود به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدتداوم وزش باد سرد در شهرهاي جنوبي سيستان وبلوچستان
تداوم وزش باد سرد در شهرهاي جنوبي سيستان وبلوچستان زاهدان واحد مركزي خبر اجتماعي باد سرد كه از 2 روز گذشته در شهرهاي جنوبي و گرمسيري سيستان و بلوچستان شروع به وزيدن كرده است تا 2 روز آينده ادامه دارد دماي هواي شبانه در اين مناطق به 6 درجه زير صفر كاهش يافته است كارشناس پيشدر هر ساعت 10 نوزاد در سيستان و بلوچستان متولد مي شود
در هر ساعت 10 نوزاد در سيستان و بلوچستان متولد مي شود زاهدان - خبرگزاري مهر مدير كل ثبت و احوال سيستان و بلوچستان با بيان اينكه در هر ساعت تعداد 10 نوزاد در سيستان و بلوچستان متولد مي شود افزود اين استان بالاترين نرخ ولادت در كشور را دارد به گزارش خبرنگار مهر رضا راحت دهمردهتوليد انار باكيفيت و مرغوب در سيستان و بلوچستان
توليد انار باكيفيت و مرغوب در سيستان و بلوچستان محصول انار در سيستان و بلوچستان به دليل شرايط خاص آب و هوايي و عدم استفاده از سموم گياهي سالم تر و با كيفيت بهتري نسبت به ساير استان ها توليد مي شود به گزارش باشگاه خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان مدير امور باغباني سازمان جهادكبا خريد بليت نمايشنامهخواني مسعود كيميايي؛ پهلوانان كشتي با مجيد بهرامي همراه شدند
با خريد بليت نمايشنامهخواني مسعود كيميايي پهلوانان كشتي با مجيد بهرامي همراه شدند صحبتهاي صورت گرفته از رايزني مسئولان فدراسيون كشتي و سرمربي تيم ملي براي حضور چهرههاي پيشكسوت اين رشته مدالآور براي حضور در برنامه نمايشنامه خواني روز شنبه حكايت دارد با خريد بليت نمايشنا-
گوناگون
پربازدیدترینها