تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826434273




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قهرمانان سيستان و بلوچستان در حسرت توجه


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قهرمانان سيستان و بلوچستان در حسرت توجه
در سال هاي اخير قهرمانان متعددي در ورزش استان سسيتان و بلوجستان افتخار آفريني كردند اما بي‌مهري مسئولين، به ويژه سازمان ورزش و جوانان انگيزه لازم را از ورزشكاران با استعداد اين منطقه گرفته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه سيستان و بلوچستان، بايد از مديريت سازمان ورزش و جوانان پرسيد كه آيا تجليل از قهرمانان كار دشواري است؟ آيا اظهار به نبود بودجه قابل توجيه است؟ چرا در اين راستا نگاه ورزشي وجود ندارد؟ چرا بستر شغلي براي قهرمانان فراهم نيست؟

اگر جامعه مدعي ريشه كن كردن بلاي خانمان سوز اعتياد است بايد در عمل ثابت كند كه اين نگرش در استان سيستان و بلوچسستان به دليل بالا بودن جمعيت جوان و همچنين همسايگي با دو كشور افغانستان و پاكستان مي‌طلبد پرنگ تر شود.

مسائل پيش رو موجب شده است تا اكثر ورزشكاران براي ادامه فعاليتشان بي‌انگيزه شوند كه اين موضوع نگران كننده علاوه بر به مخاطره افتادن ورزش سيستان و بلوچستان، مشكلات اجتماعي را نيز به شدت افزايش مي‌دهد.

در همين راستا خبرنگار ايسنا منطقه سيستان و بلوچستان، به سراغ چند تن از قهرمانان برجسته‌ي استان رفته تا علاو ه بر جويا شدن مشكلات، از افتخارات آنان نيز آگاه شود.

"عباس شيبك" رييس هيات ووشوي استان داراي مدرك تحصيلي فوق ليسانس مديريت ورزشي است. وي همچنين قهرمان 14 دوره‌ي آسيايي و بين المللي در رشته كيك بوكسينگ، 24 عنوان قهرماني كشور، 4 دوره فني‌ترين ورزشكار، 2 دوره ورزشكار با اخلاق كشور و سه بار جوان برتر استان شده است. شيبك در خصوص مشكلات ورزشكاران چنين بيان كرد: با توجه به جوان بودن مردم سيستان و بلوچستان، استعداد فراواني در امر ورزش در اين منطقه وجود دارد.

وي تصريح كرد: قهرمانان از بهترين لحظات زندگي‌ خود براي ورزش وقت مي‌گذارند تا نام استان و حتي ايران را سر افراز كنند.

شيبك به حمايت از قهرمانان اشاره كرد و افزود: اگر قهرمان پس از كسب افتخار حمايت را احساس نكند قطعا ورزش حرفه‌اي را رها و يا حتي استان را ترك مي‌كند كه نمونه آنرا را در ادوار گذشته مشاهده كرديم.

رييس هيات ووشوي استان، ادامه داد: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري، ورزشكاران بهترين الگو براي جوانان هستند پس شكل‌گيري يك الگوي موثر مستلزم حمايت و ايجاد انگيزه است. ورزش اين توانايي را دارد تا يك جامعه را به جهان معرفي كند و اين موضوع عامل مهمي در شكل‌گيري تصويري مناسب از يك ملت در ذهن افكار عمومي است.

شيبك ابراز داشت: استان سيستان و بلوچستان مظلوم واقع شده است زيرا بيشتر مردم ايران تصوير خشونت اين استان را در ذهن دارند اما حضور مردم پرشور زاهدان در سالن واليبال به همگان ثابت كرد كه شنيده‌ها پوچ و بي‌اساس است.

وي بيان كرد: براي ورزش قهرماني استان كه عامل وحدت شيعه و سني است حركت همدل همه دستگاه‌ها و همچنين رسانه‌ها الزامي است تا چهره‌ي بي‌منطق خشونت استان از ذهن افكار عمومي به فراموشي سپرده شود.

"ناصر شهركي" دانشجوي مقطع كارشناسي رشته مهندسي عمران و قهرمان سه دوره جهان در رشته كيك بوسينگ و دارنده 19عنوان قهرماني كشور نيز در گفت و گو با ايسنا بيان داشت: تمام وقت و زندگي خود را صرف ورزش كردم كه به لطف خدا سال 89 به اردوي تيم ملي ايران دعوت شدم. اما متاسفانه از سال 87 تاكنون هيچ‌گونه تجليلي از قهرمانان استان كه نماد افتخار و الگوي نوجوانان و جوانان هستند به عمل نيامده است.

وي بيان كرد: اخيرا در تمرينات تيم فروشگاه زنجيره‌اي استان كه خود را براي حضور در ليگ ووشوي كشور آماده مي‌كند از ناحيه كتف دچار مصدوميت شدم اما با كمال تاسف در اين زمينه سازمان ورزش و جوانان هيچ‌گونه احساس مسئوليتي نداشت.

شهركي ابراز داشت: در شرايط فعلي تنها چيزي كه باعث شده ورزش را رها نكنم، عشق و علاقه به استان است.

وي افزود: به طور كلي اداره ورزش و جوانان استان از ورزش تعريف سازماني ندارد.

در همين راستا "اسحاق نارويي" دارنده 7 عنوان قهرماني جهان و 16 عنوان قهرماني كشور در رشته وزنه‌برداري نيز در گفت و گو با ايسنا مطرح كرد: از سال 67 وزنه‌برداري را آغاز كردم و پس از گذراندن تمرينات فشرده از سال 2005 وارد ورزش حرفه‌اي شدم.

وي بيان كرد: از آن زمان تاكنون به لطف خدا توانسته ام 7 بار سرود مقدس جمهوري اسلامي را در دنيا طنين انداز كنم.

نارويي ابراز داشت: اخيرا با كسب مدال طلاي پيشكسوتان جهان برگ‌زرين ديگري را در كارنامه ورزشي استان ثبت كردم اما با كمال تاسف بايد بگويم در برگشت از مسابقات حتي با استقبال مدير اداره ورزش و جوانان استان مواجه نشدم.

وي در اين خصوص افزود: 5 سال است كه در حسرت تجليل از قهرمانان به سر مي‌بريم اما با بي‌مهري سازمان ورزش و جوانان مواجه مي‌شويم.

قهرمان پيشكوت استان در ادامه افزود: از استاندار و مسئولين و به خصوص سازمان ورزش و جوانان انتظار داريم تا با رفع نيازهاي قهرمانان علاوه بر ايجاد انگيزه موجب كاهش ناهنجاري در جوانان شود.

"مينا خندان" دانشجوي رشته كارشناسي حسابداري، دارنده يك عنوان سومي جهان و 7 عنوان قهرماني كشور در رشته كونگ فو نيز در راستاي مشكلات پيشروي قهرمانان گفت: در طول 9 سال زندگي ورزشي ام فقط يك بار مراسم تجليل را ديدم كه آن هم در خور شان قهرمانان نبود.

وي ابراز داشت: در سال 91 به عنوان سومي جهان دست پيدا كردم و طي آن در مراسم تجليل از قهرمانان برتر كشور كه در تهران برگزار شد شركت كردم اما نكته تعجب آور اين مراسم عدم حضور مدير كل سازمان ورزش و جوانان استان بود.

خندان افزود: به نظر من اگر مشكل مسكن و شغل و همچنين عدم توجه مسئولين مربوطه پا برجا باشد يقينا آينده ورزش استان به مخاطره خواهد افتاد.

وي گفت: در نظر گرفتن بستر شغلي متناسب با تخصص ورزشكار و همچنين اختصاص وام كم بهره براي خريد مسكن و از همه مهمتر تجليل مناسب مي تواند در رشد ورزش قهرماني منطقه موثر باشد.

"فريده ظريف‌دوست" دانشجوي كارشناسي رشته تربيت بدني و عضو تيم كبدي ايران و دارنده عنوان سومي بازيهاي آسيايي گوانگجو چين نيز در رابطه با موضوع فوق ابراز داشت: نمي‌دانم چرا سازمان ورزش و جوانان نسبت به قهرمانان بي‌توجه است. مگر تجليل از ورزشكاران برتر و حل مشكلات شان كار دشواري است.

وي ابراز داشت: زماني كه از مسابقات آسيايي بازگشتم انتظار حضور پرشور مسئولين و به ويزه سازمان ورزش و جوانان را داشتم اما با كمال تاسف با تصوري بي اساس مواجه شدم.

عضو تيم كبدي ايران در ادامه گفت: سال‌گذشته با مصدوميت از ناحيه زانو مواجه شدم كه در رابطه با پرداخت هزينه‌هاي درمان اقدام اميدواركننده‌اي از سوي سازمان ورزش و جوانان استان انجام نگرفت.

در راستاي مشكلات قهرمانان استان سيستان و بلوچستان "امين الله نارويي" دارنده‌ي دو عنوان چهارمي دوچرخه سواري جهان و 10 عنوان كشوري نيز بيان كرد: از سال 90 ورزش حرفه‌اي را آغاز كردم و به لطف خدا با طي 2 سال موفق به كسب اين افتخارات شدم.

امين الله نارويي افزود: در سال هاي اخير تجليل از قهرمانان به هيچ عنوان در استان وجود نداشته است.

وي خاطرنشان كرد: در طول اين دو سال نا مهرباني‌هاي زيادي از سازمان ورزش و جوانان ديدم كه مهمترين آن عدم پرداخت كامل هزينه‌هاي رفت و برگشت مسابقات كشوري بود.

نارويي خاطرنشان كرد: براي خريد دوچرخه‌ي جديد چند بار به سازمان مراجعه كردم اما با بي‌توجهي مدير سازمان مواجه شدم.

وي گفت: مطمئنا با پيشنهاد بعدي استان را ترك خواهم كرد و ترجيحا ورزش قهرماني را جايي ادامه مي‌دهم كه موجب پيشرفتم شود.

در همين خصوص "علي حكمتي" معاونت سازمان ورزش و جوانان سيستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ايسنا گفت: در چندسال اخير در حد توان از قهرمانان حمايت كرديم. اگر هم كمبودي احساس شده است مربوط به كاهش اعتبارات استاني است.

وي بيان كرد: در تمامي هيئت‌هاي ورزشي استاني مشكلات مالي وجود دارد و ناعادلانه است كه بخواهيم سيستان و بلوچستان را مورد انتقاد قرار دهيم.

حكمتي افزود: مشكلات ورزش استان تنها مربوط به سازمان ورزش و جوانان نيست بلكه مسئولين مربوطه هم بايد در اين راستا گام موثر بردارند.

معاون اداره ورزش و جوانان استان تصريح كرد: در بحث بستر شغلي ورزشكاران، آمار بالاي بيكاري گوياي همه چيز است. البته در برخي موارد سازمان مطلوب عمل كرده است.

انتهاي پيام

دوشنبه 2 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن