واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
![](http://www.rasanews.ir/Images/News/Larg_Pic/4-10-1392/IMAGE635235881406562500.jpg)
نویسنده جبهه مقاومت و پایداری:
کتاب هایی که در ایستگاه های مطالعه توزیع می شود بر اساس نیاز مردم باشد خبرگزاری رسا _ حجت الاسلام سعید فخرزاده گفت: اگر از فرصت هایی که برای کتاب خواندن در بین مردم ایجاد می شود، بهره برداری کنیم باعث ارتقاء سطح کتابخوانی می شود.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از نهاد کتابخانه های عمومی کشور، حجت الاسلام و المسلمین سعید فخرزاده از نویسندگان ادبیات پایداری و مقاومت در خصوص برگرداندن کتاب های قرض گرفته شده توسط مردم از ایستگاه های مطالعه گفت: تجربه نشان داده است که وقتی شان مردم رعایت شود، حقوق و قوانین کار مربوطه را نیز رعایت می کنند و به همین جهت است که بیش از 50 درصد کتاب ها تا به امروز بازگشته اند و آنهایی هم که کتابها را برنگردانده اند، هزینه آن را پرداخته اند. فخرزاده با بیان اینکه قطعاً استفاده از هر فرصتی برای کتابخوانی مفید است، اظهار داشت: بی شک اگر از فرصت هایی که برای کتاب خواندن در بین مردم ایجاد می شود، بهره برداری کنیم باعث ارتقاء سطح کتابخوانی می شود. این نویسنده دفاع مقدس افزود: البته باید فضاهای مناسب را شناخت و همچنین کتابها باید کاربردی و بر اساس نیاز مردم باشد که به عنوان نمونه یکی از فضاهایی که می تواند از آن استفاده کرد، بیمارستان ها و مطب دکتر ها است که بیمار یا همراه آنها می توانند از آن استفاده کنند. وی ادامه داد: کتاب هایی که در فضاهای عمومی قرار می گیرند می توانند متناسب با همان فضا باشند، مثلاً در بیمارستان ها و مطب ها کتاب هایی با مضامین پزشکی باشد. وی از ارائه یک پیشنهاد برای بالا بردن سطح کتابخوانی گفت و افزود: تجربه نشان داده است، هر کس اهل نوشتن باشد، قطعاً به مطالعه هم رجوع می کند اما عکس آن چنین نیست و لزوماً هر کسی که خواننده کتاب باشد، اهل نوشتن نیست. وی با بیان اینکه باید مردم را باید به نوشتن تمرین دهیم، تصریح کرد: قطعاً در صورتی که نوشتن میان مردم فراگیر شود، نتیجه این خواهد شد که مردم به سمت مطالعه خواهند رفت. فخرزاده گفت: در اروپا فرهنگ خاطره نویسی بسیار رواج دارد. اکثر مردم با نوشتن خاطره در حقیقت کار نوشتن را هم انجام می دهند و همین باعث علاقه به خواندن می شود. این نویسنده مقاومت و پایداری در پاسخ به این سوال که دوست داشتید در ایستگاه مطالعه چه کتابی باشد که شما مطالعه کنید، گفت: دوست دارم یک حرف یا موضوعی باشد که به من چیزی اضافه کند و یا پاسخی از سوالات مورد نیاز بنده باشد و یا حرف جدیدی درباره مسائل پیرامونم باشد یا سوژه جدیدی را مطرح کند و آدم با آن ارتباط برقرار کند.
وی در پایان تصریح کرد: اگر مردم به کتاب های جیبی درباره دفاع مقدس دسترسی داشته باشند که درباره جنگ حرف جدیدی زده باشد، بسیار مناسب خواهد بود و یا درباره ایران باشد. مردم دوست دارند درباره ایران، هموطنانشان در سایر نقاط کشور و همجنین جایگاه ایران در دورهای مختلف تاریخی اطلاع داشته باشند و به طور کلی مردم نیازمند اطلاعات برای زدگی روزمره شان هستند و هر چه این اطلاعات بدیع تر و تازه تر باشد، مردم از آن استقبال می کنند./998/د102/ق
۱۳۹۲/۱۰/۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]