واضح آرشیو وب فارسی:فارس: انواري:ريشه مشكلات جامعه مددجويي در سبك زندگي آنها است
سرپرست كميته امداد ريشه مشكلات عمده مددجويان و جامعه هدف كميته امداد به سبك زندگي آنها مربوط دانست و گفت: در حوزه مشاوره و مددجويي بايد آنچه به سلامت يك فرد ضربه زده شناسايي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، حسين انواري عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار كرد: براي داشتن يك جامعه سالم راهي نداريم جز اينكه براي خود يك مباني متقن تعريف كنيم و بر اساس آن راهكارهاي سلامت انسان و جامعه را پياده كنيم.
سرپرست كميته امداد افزود: در كميته امداد و در حوزه مددكاري و مشاوره اگر مبنا، قرآن و فرامين الهي نباشد نميتوان به سالم كردن جامعه و توفيق در سياستهاي اتخاذ شده، داشت.
وي در بخش ديگري از صحبتهايش، خلقت انسان را بر اساس زيبايي دانست و تاكيد كرد: انسان همواره در جنگ فطرت و طبيعت نيازمند مراقبت و دقت نظر است كه در اين جنگ دشوار، بدون تكيه بر مباني مستحكم ديني، پيروزي دشوار است.
انواري تصريح كرد: سبك زندگي و شيوههاي رفتاري در نتيجه جنگ فطرت و طبيعت در هر انساني بسيار موثر است كه در حوزه مددكاري و مشاوره بايد به چنين موضوعاتي توجه داشت.
* ريشه مشكلات جامعه مددجويي در سبك زندگي آنها است
سرپرست كميته امداد با بيان اينكه ريشه مشكلات عمده مددجويان و جامعه هدف كميته امداد به سبك زندگي آنها مربوط دانست و گفت: در حوزه مشاوره و مددجويي بايد آنچه به سلامت يك فرد ضربه زده را شناسايي كرده و نگاه و فكر افراد را براي برطرف كردن مشكلات آنها تغيير داد.
وي گفت: فردي كه مشكلات و گرفتاريهايش، او را به افسردگي و نهايتا خودكشي ميكشاند، نميداند كه سرمايهها و داشتههايي دارد و هنر يك مددكار اين است كه اين توانمنديهاي مفقود شده را در ذهن و فكر مددجو زنده كند.
انواري ادامه داد: ميان آنچه يك فرد مشكلدار ميزند و بايد بزند، تفاوت وجود دارد و يك مددكار بايد با شيوههاي مختلف آنچه آن فرد ميخواهد بزند را پيدا كند و بر اساس آن راهكار و نسخه درماني بنويسد.
* اگر فكرها اصلاح نشود نه اشتغال و نه مستمري دردي را دوا نميكنند
وي بيان كرد: فرد مددكار نبايد تحت تاثير و عواطف مخاطب خود قرار بگيرد و اشك او سرازير شود بلكه بايد بدون غرق شدن در آنچه گفته ميشود، سرخطها را پيدا كند چرا كه اگر اين چرخه به درستي طي نشود، خدمات موثر و رضايتبخشي نيز به مددجويان نخواهيم داشت.
انواري ادامه داد: گام اساسي در اقدامات كميته امداد، تغيير فكرها و نگرشها است چرا اگر فكرها اصلاح نشود نه اشتغال دردي براي جامعه دوا ميكند و نه هم پرداخت مستمري و برخي خدمات ديگر ميتواند ما را به اهداف مشخص شده برساند.
سرپرست كميته امداد در بخش ديگري از صحبتهايش گفت: دور كردن مددجوي داراي مشكل از گذشته رنجآور او و روشن شدن روزنه اميد در آينده تاريك او دو رسالت مهم مددكاران و مشاوران در كميته امداد است.
وي خاطرنشان كرد: مددكاران آنچه را در رفتار يك فرد انتظار دارند بايد در فكر او اصلاح كنند.
انتهاي پيام/82005/ح40
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]