واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نخستين جشنواره پژوهشگران مهارتيفني كشورسرپرست فني و حرفهاي آستارا پژوهشگر نمونه سال 92 شد
«بهبود معاشكار» سرپرست اداره فني و حرفهاي شهيد اشجعي آستارا در نخستين جشنواره پژوهشگران مهارتي فني، پژوهشگر مهارتي برتر سال 92 انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از آستارا، بهبود معاشكار بعد از ظهر امروز در جلسه اداره فني و حرفهاي اين شهرستان اظهار كرد: در نخستين جشنواره پژوهشگران مهارتيـفني كشور كه در تهران برگزار شد بنده حائز بيشترين امتياز و عنوان برتر شده و لوح تقدير خود را از مهرعليزاده معاون پژوهش و برنامهريزي سازمان فني و حرفهاي كشور دريافت كردم.
به گفته وي، اين جشنواره هر دو سال يكبار در سطح كشور و با همكاري وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و نيز سازمان فني و حرفهاي كشور در بخش دولتي و آزاد با فرآيند فراخوان آغاز ميشود.
سرپرست اداره فني و حرفهاي شهيد اشجعي آستارا، گفت: پژوهشگران مهارتي در گروههاي فني و مهندسي به رقابت پرداختند.
وي با بيان اينكه در زمينه مهارتهاي فني شاخصهايي تعريف شده است، تصريح كرد: دليل موفقيت ما ارزيابي عملكرد سالهاي 90 و 91 توسط هيئتهاي علمي سازمان و مربيان و امتيازدهي مقالات، طرح و فعاليتها بوده است.
معاشكار افزود: امتيازها در دو بخش 60 نمره تخصصي و 40 نمره عمومي تقسيم شده و حداقل امتياز 35 و حداكثر 100 است.
وي درباره معيار و شاخصهاي انتخاب خود به عنوان پژوهشگر نمونه سال 92، يادآور شد: خلاقيت و نوآوري از جمله دلايل اين انتخاب بود.
اين پژوهشگر نمونه ادامه داد: نوآوري شغلي، شناسايي مشاغل و بسترسازي براي مشاغل به صورت فني و مهندسي از ديگر دلايل اين انتخاب بود.
وي مشاركت در جشنواره و همايشها، كسب رتبه اعضاي هيئت علمي توسط مربيان داخل و خارج از سازمان، تأليفات، ترجمه و ارائه مقالات را از ديگر دلايل انتخاب پژوهشگر نمونه برشمرد.
معاشكار، تدريس 2 هزار و 500 ساعت، پاياننامه كارشناسي ارشد در موضوع راديو داروي تكنسيم 99am را از ديگر دلايل اين انتخاب ذكر كرد و افزود: اين مقاله يكي از مقالات برتر در وردكام 2011 در بحث تزريق راديودارو به موشهاي عفوني براي تشخيص سرطانهاي عفوني بود.
وي خاطرنشان كرد: اين مقام و افتخار با خواست پروردگار متعال، سعي و تلاش، ياري خانواده و دوستان به آرشيو علمي بنده اضافه شده است.
انتهاي پيام/84001/ل30
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]