واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: "9دي" پيوند مستحكم دين و سياست
دبير شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران، طي يادداشتي نوشت: ملت ايران در 9 دي نشان داد كه با عمق برنامهريزي دشمن آشناست و ميداند هدف اصلي فتنهگري چيزي جز زير سوال بردن نظام جمهوري اسلامي و در راس آن ولي فقيه نيست.
به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، "محمدسعيد سرافراز" دبير شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران، در يادداشتي كه آن را با "بسم رب الشهداء" آغاز كرده مينويسد: نهم دي ماه 1388، را بايد بيشك پايان چندماه جنگ نرمي دانست كه بروز آن در صحنه جامعه بعد از انتخابات دوره دهم رياست جمهوري آغاز شده بود، جنگي كه اگرچه در ظاهر عمر آن حداكثر چندماه بود اما برنامه ريزيهاي شكلگيري آن مدتها پيش از انتخابات آغاز شده بود. اگرچه پوسته بيروني اين حركت را افراد سرشناسي از درون كشور هدايت و رهبري ميكردند، اما كمكم و به مرور زمان ابعاد و عمق فتنه آن بيش از پيش روشن ميشود.
خبرهاي متعددي كه رسانههاي متعلق به لابيهاي صهيونيستي در آن برهه از زمان مخابره ميكردند تا ضمن زير سوال بردن رفراندوم 40 ميليوني ملت ايران، آتش فتنه داخلي را نيز برافروختهتر كنند نشان ميداد كه اين فتنه يك حركت خودجوش در داخل نبوده و طراحيهاي پيچيدهتري پشت سر آن وجود دارد و صحبتهاي وزير سابق امور خارجه آمريكا نيز كه به صراحت پرده از ارتباط آمريكا با اين فتنه برداشته بود، تنها نمونهاي است براي اثبات طراحي پيچيده دشمن در فتنه 88.
اما عاشوراي 88 و بالتبع آن "نهم دي" پاياني بود بر هر آنچه كه غرب در خيال خود براي ايران ميپروراند. اگر بخواهيم "نهم دي"ماه را بررسي كنيم، بايد اعتراف كنيم كه اين حركت در عين حال هم حركتي كاملا سياسي است و هم حركتي كاملا مذهبي.
اگر تنها از نگاه ديني بخواهيم به مساله نگاه كنيم، حماسه "نهم دي"، به خشم آمدن ملت ايران است از هتك حرمت عاشوراي حسيني، از سوت و كف زدن هاي روز عاشورا و از بي احترامي به عزاداران حسيني.
اتفاقي كه در روز عاشوراي سال 88 افتاد اين بود كه در روزي كه آسمانيان و زمينيان عزادار سالار شهيدان هستند، عده اي دنياطلب به دنبال منافع شخصي خود به خيابانها آمدند و موجبات آزردگي و خشم ملت را فراهم كردند، عده اي كه اگرچه در ظاهر برضد عاشورا و قيام حسيني شعار نمي دادند، اما با عملشان مخالفت خودشان با اصليترين و بديهيترين اصول ديني اسلام نشان دادند.
اما "نهم دي"ماه مردم و ملت ايران در حركتي عظيم و فراتر از حد تصور نشان دادند كه اگرچه در عاشوراي 61، حسينبنعلي(ع) تنها بود اما اين بار تنها نيست و ملتي عظيم آمده تا نشان دهد اين بار حسين بن علي(ع)، آرمانهايش و حركتش تنها نيست و ملت بزرگوار ايران با اين آرمانها عهدي استوار بسته، تا ديگر نداي "هل من ناصر" ولي خدا بيجواب نماند.
اما اگر از منظر سياسي بخواهيم به اين حماسه نگاه كنيم، اين واقعه كمنظير، به ستوه آمدن مردم و ملت ايران است از 202 روز فتنهگري. در نگاه اسلامي سياست چيزي جز تشكيل، حفظ و بقاي نظام اسلامي نيست و نظام اسلامي زماني اعتبار و مقبوليت پيدا ميكند كه مردم حامي آن باشند و از آن پشتيباني كنند.
"نهم دي"ماه بار ديگر نشان داد كه ملت عزيز ايران، پشت سر نظام جمهوري اسلامي هست و اگرچه دشمن سعي داشت با زير سوال بردن رفراندوم 40 ميليوني 22 خرداد 88 و با وقايعي مثل 25 خرداد آن سال، ملت را در برابر نظام مقدس جمهوري اسلامي نشان دهد، اما مردم عزيز ايران به آرمانهاي امام خميني(قدسسره) و امام خامنهاي(مدظله) كه همان آرمانهاي حقيقي نظام جمهوري اسلامي است دل دادهاند و به آن پايبندند.
از نگاه سياسي دو نكته مهم در اين حماسه وجود داشت، اول اينكه ملت نشان دادند كه با عمق برنامهريزي دشمن براي جمهوري اسلامي آشنا شدهاند و ميدانند كه هدف اصلي اين همه فتنهگري چيزي نيست جز شعارهايي كه در روز عاشورا داده شد و هدف زير سوال بردن نظام جمهوري اسلامي و در راس آن ولي فقيه است، ملت هوشيار شده بودند و نشان دادند كه اين شعارها برخلاف آن چه در رسانههاي بيگانه نشان داده شد، شعارهاي مردم ايران نيست و تنها شعار عده ناچيزي است و مردم نه تنها از اصل ولايت فقيه حمايت ميكنند و به آن معتقدند، بلكه با كساني كه با اين نظام به مبارزه بپردازند مقابله خواهند كرد و پس از 202 روز فتنهگري ديگر آنها را تحمل نميكنند.
دوم اين كه توده مردم حجت را بر تمامي نخبگان و خواصي كه در اين مدت يا سكوت كردهاند يا با جريان فتنه همراهي كردهاند تمام كرد و به آنان اعلام داشت كه اگر بعد از اين همه خصومت و با آشكار شدن هدف اصلي اين جريان در روز عاشورا بازهم بر مواضع سابق خود باقي بمانند ديگر جايي در سيستم جمهوري اسلامي و دلهاي مردم ايران ندارند.
بنابراين حماسه "نهم دي"ماه نه تنها مجموعي است از حركتي كاملا سياسي و حركتي كاملا ديني و مذهبي، بلكه نشان دهنده اين است كه آرمانهاي سياسي ملت ايران پيوند مستحكمي با آرمانهاي ديني آنها خورده است و اعتقاد مردم ايران به نظام جمهوري اسلامي در عمق باورهاي ديني ملت جا دارد و دشمن نيز متوجه اين نكته شده است كه نظام جمهوري اسلامي ناشي از اعتقادات ديني مردم ايران است و براي مبارزه با آن بايد با اصول ديني ملت ايران بجنگد.
انتهاي پيام/
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]