تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره‏هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، شيطا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819843842




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

3 دليل سقوط اونس جهاني طلا


واضح آرشیو وب فارسی:ايران: 3 دليل سقوط اونس جهاني طلا
رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر با اشاره به كاهش ۲۵ درصدي قيمت اونس در يك سال اخير، گفت: تزريق چندين ميليارد دلار به بازار مالي امريكا و افزايش ارزش دلار، آغاز روند خروج اقتصاد دنيا از ركود و كاهش شديد تقاضاي جهاني طلا سه عامل كاهش قيمت‌ها است.
محمد كشتي‌آراي در گفت‌وگو با فارس، با بيان اين‌كه پس از 12 سال بيشترين كاهش قيمت طلا در بازارهاي جهاني رخ داده است، اظهارداشت: طلا در يك سال 25 درصد از ارزش خود را از دست داد.
وي افزود: معمولاً در روزهاي پاياني سال ميلادي به دليل تسويه حساب‌ شركت‌هاي مالي و رد و بدل شدن طلا به صورت فيزيكي، تقاضاي طلا افزايش و به تبع آن قيمت طلا رشد مي‌كند اما عوامل مختلفي مانند آغاز روند خروج از ركود اقتصادي و تزريق پول به بازار‌هاي مالي امريكا موجب تقويت دلار و كاهش ارزش اونس جهاني شد.
كشتي‌آراي با بيان اين‌كه چندين ميليارد دلار به بازار مالي امريكا تزريق شده است، گفت: پيش‌بيني مي‌شود تا 10 روز آينده قيمت اونس در اين سطح باقي مانده و در شروع سال جديد ميلادي، تحولات قيمتي بستگي به آمارهايي كه از وضعيت اقتصادي منتشر مي‌شود،‌ دارد.
رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر با اشاره به سير قيمت اونس در سال‌هاي گذشته، گفت: قيمت اونس در اكتبر 2011 با ثبت رقم 1927 دلار به بالاترين سطح خود رسيد و از همان ماه اين روند برعكس شد كه احتمالاً ناشي از اشباع بازار بود. وي تأكيد كرد: تقاضاي جهاني اونس به حداقل خود رسيده است.
نايب رئيس اتحاديه طلا و جواهر استان تهران در پاسخ به اين سؤال كه تأثير افت قيمت اونس بر بازار داخلي محسوس نبوده است، گفت: بالاخره انتظار تنظيم و نظم در بازار يك ابزار مديريتي است و در حال حاضر قيمت‌هاي سكه و طلا در بازار داخلي كاملاً با قيمت ارز و اونس جهاني تناسب دارد.

افزايش قيمت لبنيات خودسرانه است

مدير عامل اتحاديه توليد‌كنندگان فرآورده‌هاي لبني با اشاره به اين‌كه گراني شير سنتي را جايگزين شير پاستوريزه كرد، گفت: توليد شير براي دامداران صرفه اقتصادي ندارد.
محمد رضا اسماعيلي در گفت‌وگو با تسنيم، درباره گران شدن قيمت لبنيات اظهار داشت: اتحاديه تعاوني‌هاي توليد‌كننده فرآورده‌هاي لبني به تمام كارخانجات ابلاغ كرده است كه با سود كم فرآورده‌هاي خود را به فروش برسانند و صبوري كنند تا بسته حمايتي اين مجموعه در راستاي صنعت لبنيات براي ارائه به مجلس و دولت
آماده شود.
وي ادامه داد: در اين بسته تمام ابعاد حمايت از صنعت لبنيات را مدنظر قرار داده‌ايم و انتظار داريم دولت و مجلس نيز از اين صنعت حمايت كنند چرا كه وضعيت مناسبي در توليد و مصرف فرآورده‌هاي لبني ديده نمي‌شود.
اسماعيلي در پاسخ به اين سؤال كه علت گراني برخي از فرآورده‌هاي لبني چيست، گفت: اگر كارخانه‌اي قيمت‌ها را افزايش داده است خودسرانه عمل كرده و قرار نبوده ريالي به قيمت لبنيات افزوده شود چرا كه مردم ديگر توان خريد ندارند.
مدير عامل اتحاديه توليد‌كنندگان فرآورده‌هاي لبني گفت: براي تعيين قيمت لبنيات بايد زنجيره‌هاي مصرف و توليد را مد نظر داشته باشيم. چرا كه در حال حاضر يكي از مشكلات، گران بودن هزينه‌هاي دامداران است و آن‌ها عنوان مي‌كنند توليد شير صرفه اقتصادي ندارد و سودآور نيست.
مديرعامل اتحاديه توليد‌كنندگان فرآورده‌هاي لبني با اشاره به گراني فرآورده‌هاي لبني گفت: متأسفانه با توجه به مشكلات متعدد از جمله انواع بيماري‌ها در شيرهاي سنتي، مردم به دليل گراني قيمت شير از شيرهاي سنتي استقبال كرده‌اند.

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران]
[مشاهده در: www.iran-newspaper.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن