واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: آمارهاي مصرف و ورود مشروبات الكلي در كشور به روز نيست
رئيس انجمن مددكاري اجتماعي ضمن انتقاد از اينكه آمار مصرف كنندگان و ميزان ورود مشروبات الكلي در كشور به روز نيست، گفت: بر اساس آمار اعلام شده دردو سال قبل 20 ميليون ليتر مشروب كشف شده است كه مي تواند 20 تا 25 درصد ورودي باشد كه كشف مي شود، اما پس از آن آماري از ميزان ورود مشروبات الكلي به كشور اعلام نشد.
سيدحسن موسوي چلك در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، همچنين با بيان اينكه در دو سال گذشته توسط ناجا اعلام شد كه 200 هزار الكليسم در كشور وجود دارد، اظهار كرد: در اين مورد نيز آمار ميزان مصرف كنندگان الكل در كشور به روز نشده و در حال حاضر نه ميزان دقيقي از ورود مشروبات الكلي، ميزان كشفيات مشروبات الكلي و تعداد مصرف كنندگان مشروبات الكلي در كشور اعلام نشده است.
وي افزود: نكته حائز اهميت اين است كه در كنار ورود مشروبات الكلي به كشور اين ماده در داخل نيز توليد ميشود، لذا بايد ميزان توليد مشروبات الكلي در كشور نيز اعلام شود.
رئيس انجمن مددكاري اجتماعي گفت: هنوز بسياري از مردم از عوارض مصرف مشروبات الكلي در كشور آگاهي ندارند و به دنبال شاديهاي آني هستند، حال آنكه بهتر است در مورد خطرات مصرف به آنها آموزشهاي لازم ارائه شود.
موسويچلك با بيان اينكه معمولا در مصرف مشروبات الكلي تعداد مصرف كنندگان مرد بيشتر از زنان است، گفت: در اين مورد نيز آمار دقيقي از طيف سني مصرف كنندگان الكل در كشور وجود ندارد، اما در گذشته مصرف كنندگان سنشان بيش از 50 سال بود در حالي كه در حال حاضر اين طيف سني كاهش قابل توجهي يافته است.
رئيس انجمن مددكاري اجتماعي افزود: بر اساس مصوبه شوراي اجتماعي كشور مقرر شد مراكز درمان الكل در ايران فعال شود و پس از آن بر اساس پيشنهاد دولت، وزارتخانههاي بهداشت و كشور پروتكل اين مصوبه را تدوين كردند.
وي با اشاره به اينكه مسئول صدور مجوز مراكز ترك الكل در كشور سازمان بهزيستي است، عنوان كرد: در پروتكل شوراي اجتماعي كشور مقرر شد مرجع صدور مجوز مراكز ترك الكل سازمان بهزيستي باشد و اين فعاليت را با همكاري وزارت بهداشت انجام دهد.
موسوي چلك با اشاره به اينكه بايد در مورد آسيب شاديهاي آني براي مردم برنامهريزيهاي لازم صورت گيرد، گفت: يكي از مشكلاتي كه هم اكنون وجود دارد عادي سازي مصرف مشروبات الكلي در ماهواره است كه در زندگي برخي از مردم ما جاري شده و هم اكنون شاهد آثار نامطلوب اين پديده هستيم، بنابراين بايد به طور جدي مردم را از عوارض ناشي از مصرف اين مواد آگاه كنيم و آموزشهاي لازم را به آنها ارائه دهيم.
انتهاي پيام/ايسنا/3/10/92/ كد خبر 92100300923
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]