واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: سرادر كاظمي در نشست خبري مطرح كرد؛ انتقال تجربه فرماندهي حفاظت سپاه به كشورهاي دوست و اسلامي
ما بعد از گذشت سي سال صاحب سبك و تجربه شدهايم و از آموزشهاي خوبي در اين خصوص برخورداريم. درخواستهاي از كشورهاي دوست و همسايه در اين رابطه شده است كه ما تجربياتمان را به آنها انتقال بدهيم و فنونمان را به آنها آموزش بدهيم و از خطوط هواپيمايشهان محافظت بكنيم. سرادر كاظمي در نشست خبري مطرح كرد؛ انتقال تجربه فرماندهي حفاظت سپاه به كشورهاي دوست و اسلامي
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه در پاسخ به اين سوال كه آيا تجربه حفاظت سپاه در اختيار ساير كشورها قرار دادهايد، اظهار داشت: ما بعد از گذشت سي سال صاحب سبك و تجربه شدهايم و از آموزشهاي خوبي در اين خصوص برخورداريم. درخواستهاي از كشورهاي دوست و همسايه در اين رابطه شده است كه ما تجربياتمان را به آنها انتقال بدهيم و فنونمان را به آنها آموزش بدهيم و از خطوط هواپيمايشهان محافظت بكنيم.
به گزارش خبرنگار ايلنا، سردار محمد حسن كاظمي در نشست خبري كه به مناسبت سيامين سالگرد تاسيس اين فرماندهي برگزار شده بود، با بيان اينكه دشمنان پس از پيروزي انقلاب اسلامي توطئههاي فراواني از جمله ترور شخصيتها، بمبگذاري و جنگ تحميلي را براي زمينگير كردن نظام اسلامي ايجاد كرد، اظهار داشت: در سال ۶۲ دشمنان ترفند جديدي را براي شكست انقلاب اسلامي در عرصه بين المللي با ربودن يك فروند هواپيما ايجاد كردند.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه ادامه داد: در سال ۶۳ بار ديگر اين ربودن هواپيماها تكرار شد و كم كم به يك روال براي ضربه زدن و بردن آبروي انقلاب اسلامي تبديل شد.
سردار كاظمي با بيان اينكه با ربودن هواپيماها، كليه رسانههاي غربي جنگ عملياتي عليه ايران ايجاد ميكردند، ادامه داد: اين هواپيمارباييها باعث شكست اقتدار نظام و همچنين ايجاد مشكل در عقبه امنيتي نظام ميشد كه در نهايت باعث لغو قراردادها و عدم اعتماد به ايران ميشد.
وي با اشاره به دستور امام خميني به فرمانده وقت سپاه مبني بر تشكيل فرماندهي حفاظت خاطرنشان كرد: پس از اين دستور فرماندهي حفاظت سپاه تشكيل و بسياري از همكاران كه توانسته بودند موفقيتهايي را داشته باشند جمع آوري شدند و بعد از آن تاريخ تا سال ۸۹ كه آخرين هواپيماربايي را شاهد بوديم، ۲۶ مورد هواپيماربايي صورت گرفت كه توسط سپاه خنثي شد و بعد از آن ديگر شاهد وقوع اين رويداد نبوديم.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه با اشاره به نامه فرمانده وقت سپاه به حضرت امام در سال ۶۷ در خصوص ادامه ماموريت در اين زمينه اظهار داشت: در پاسخ به آن نامه كه توسط سيد احمد آقا به امام داده شده بود، ايشان از سپاه خواستند تا ماموريتش را ادامه بدهد و از خدمات سپاه نيز تجليل كردند. همچنين در نامهاي پس از به رهبري رسيدن مقام معظم رهبري ايشان نيز خواستار ادامه ماموريت سپاه شدند.
وي در ادامه تاكيد كرد: سپاه بعد از سي سال چه در سطح داخلي و چه در سطح بينالمللي توانسته است ماموريتش را با موفقيت انجام بدهد و فضايي آرامي در عرصه هواپيمايي فراهم كند تا خطوط هوايي ما جزو امنترين خطوط هواپيمايي در دنيا باشد.
در ادامه برنامه، خبرنگاران از جانشين فرماندهي حفاظت سپاه سوالاتي را پرسيدند كه با پاسخهاي وي همراه بود.
سردار كاظمي در پاسخ به اين سوال كه آيا حفاظت سپاه با نهادهاي بينالمللي كه در اين زمينه فعاليت دارند، همكاري دارد،گفت: در هر كشورمان سازمان هواپيمايي كشوري وجود دارد كه ما با آنها در ارتباط هستيم اما در عرصه بين المللي دو سازمان ايكائو و ياتا فعاليت ميكنند و چون جمهوري اسلامي ايران جزو سازمان ايكائو است، ما از نظر ايمني و امنيتي با آنها در ارتباط هستيم.
وي ادامه داد: در سال ۸۶ بازرسان اين نهاد بر امنيت خطوط نظارت كردند و سپاه با عنوان مقام ذيصلاح در اين رابطه با آنها همكاري داشتند كه در حدود ۱۰ روز تمام آيتمهاي ما را مورد بررسي قرار دادند كه ما توانستيم در دنيا از مقامات برتر در خصوص امنيت پرواز باشيم.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه با اشاره به بازرسي مجدد ايكائو در سال ۹۱ تصريح كرد: در اين سال، آنها توصيههايي براي ارتقاي حفاظت پرواز داشتند و ما آنها را انجام و مشكلاتمان را رفع كرديم كه در بازرسي مجدد آنها توانستيم نمرهاي موفق دريافت كنيم.
سردار كاظمي در پاسخ به اين سوال كه آيا تجربه حفاظت سپاه در اختيار ساير كشورها قرار دادهايد، اظهار داشت: ما بعد از گذشت سي سال صاحب سبك و تجربه شدهايم و از آموزشهاي خوبي در اين خصوص برخورداريم. درخواستهاي از كشورهاي دوست و همسايه در اين رابطه شده است كه ما تجربياتمان را به آنها انتقال بدهيم و فنونمان را به آنها آموزش بدهيم و از خطوط هواپيمايشهان محافظت بكنيم.
وي در خصوص اينكه اين كشورهاي چه كشورهايي هستند، گفت: هنوز اين موارد قطعي نشده و اما ميتوانم بگويم كشورهاي درخواست كننده كشورهاي دوست و اسلامي هستند.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه در خصوص تجهيزات اين ارگان در امنيت پرواز، اظهار داشت: برخي از تجهيزات از خارج تامين و بخشي نيز توسط خودمان تهيه ميشود و حتي ممكن است دستگاههاي خارجي را با دستگاههاي خودمان تقويت كنيم و من اين خبر را به شما ميدهم در تهيه وسايل امنيتي حافظت هواپيمايي به مرزهاي خودكفايي رسيدهايم.
سردار كاظمي در خصوص عمليتهاي حفاظت سپاه خاطر نشان كرد: آخرين اقدام براي هواپيماربايي در سال ۸۹ صورت گرفت و از زمان تشكيل فرماندهي حفاظت تاكنون ۲۶ مورد نيز صورت گرفته كه همگي آنها ناموفق بودند.
وي ادامه داد: نزديك به ۱۳۰ مورد نيز عمليات هواپيماربايي صورت گرفته كه همگي آنها در نطفه خفه شدهاند از هنرهاي برادران ما اين است كه در اين عملياتها حتي يك مسافر نيز زخمي نشده است.
جانشين فرماندهي سپاه حفاظت در پاسخ به اين سوال كه منشاء عملياتهاي هواپيماربايي را چه ميدانيد، گفت: منشاء اين عملياتها بيشتر خارجي است كه با هدايت دولتهاي متخاصم و استكباري صورت ميگيرد اما اين عملياتها توسط ايرانياني كه عضو گروهكها هستند انجام ميشود.
سردار كاظمي در پاسخ به اين سوال كه آيا حفاظت سپاه به غير از حفاظت از هواپيماها اقدامات و وظايف ديگري انجام را برعهده دارد، تصريح كرد: سپاه به غير از حفاظت از هواپيماهاي غيرنظامي حفاظت از شخصيتهاي كشوري را نيز برعهده دارد و در همين رابطه بعد از ترور شهيد مطهري ماموريت از شخصيتها نيز به سپاه واگذار شد و مشاهده ميكنيم كه ترور ديگري صورت نگرفته است.
وي با بيان اينكه هر كجا نامي از سپاه بوده اراده از دشمنان سلب شده است، تاكيد كرد: بعد از ترور نخبگان هستهاي ماموريت حفاظت از دانشمندان نيز به سپاه برگزار شد و اگر تروري نيز صورت نگرفته است به خاطر آن بود كه سپاه جلوي خطرات را گرفته است.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه در خصوص تعداد كساني كه در رابطه با حفاظت شهيد شدهاند؛ گفت: تاكنون ۶۰تن در خصوص حفاظت هواپيمايي و ۳۰۰ تن نيز در حفاظت از شخصيتها كه عمده اين افراد در جنگ به شهادت رسيدند.
سردار كاظمي در پايان در خصوص ديدار فرمانده كل سپاه از واحد حفاظت سپاه اظهار داشت: ايشان پس از بازديدي كه از فرماندهي حفاظت داشتند و گزارشي كه ما از تحولات و اقداماتمان به ايشان ارائه داديم ايشان از اجراي خوب اين ماموريت تشكر كردند و گفتند كه حتي اگر اين موارد را بيان نميكرديد در نوع رفتارتان نيز اين اجرا قابل مشاهده بود.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]