واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عضو هيئت مديره شركت تعاوني مصرف فرهنگيان در پاسخ به سرنوشت 16 ميليارد وام گم شده: هيئت مديره فعلي ميخواهد تنش و درگيري را كم كند
بايد ببينيم وام 16 ميلياردي تعاوني مصرف فرهنگيان كجا هزينه يا حيف وميل شده است/ شركت تعاوني مصرف فرهنگيان با ۵۷ سال سابقه و سرمايهي بالقوه فراوان به جايي رسيده كه اكنون بايد اعلام انحلال شود. عضو هيئت مديره شركت تعاوني مصرف فرهنگيان در پاسخ به سرنوشت 16 ميليارد وام گم شده: هيئت مديره فعلي ميخواهد تنش و درگيري را كم كند
ايلنا: سيدمجتبي قريشيان(عضو منتخب هيئت مديره شركت تعاوني مصرف فرهنگيان استان تهران) درباره مشكلات و بدهي شركت تعاون مصرف فرهنگيان استان تهران گفت: بنا داريم در وهله اول اعتماد از دست رفته همكاران را جذب كنيم و بابرگزاري مجمع فوقالعادهاي سرمايه شركت را افزايش دهيم تا بتوانيم بخشي از بدهيها را پرداخت كنيم و قسمتي از سرمايهي به غارت رفته را در صورت توان اعاده كنيم.
به گزارش خبرنگار ايلنا؛ فريشيان با اشاره به وام ۱۶ ميلياردي كه اين شركت تعاوني در سال۸۴ دريافت كرده، افزود: با اين وام كه در آن سال دريافت شده؛ كارهاي عظيمي ميشد انجام داد ولي اينكه چرا اين پول مديريت درستي نشد؛ سوءمديريت شد يا سوءاستفاده از مديريت آن شد، معلوم نيست اما در هر صورت خسارت جبران ناپذيري بر دوش سهامداران گذاشته است.
وي با تأكيد بر اينكه هدف اصلي ما پيگيري اين موضوع است، افزود: بايد پيگيري كنيم تا ببينيم اين پول كجا هزينه يا حيف وميل شده است، به هر حال بانيان اين مسئله بايد پاسخگو باشند.
وي خاطرنشان كرد: ۸ ميليارد از اين وام ۱۶ ميلياردي را پرداخت نكردند كه به آن جريمهي ديركرد خورده است به طوري كه اكنون اين بدهي به حدود۲۰ ميليارد تومان رسيده است.
عضو منتخب هيئت مديره شركت تعاوني مصرف فرهنگيان استان تهر ان در پاسخ به اين سوال كه چرا اين وام پرداخت نشده است، افزود: بهانهي هيئت مديره قبلي اين است كه اين پول را پاي اجناسي داديم كه روي دستمان ماند و مايه ضررمان شد اما اين توجيه حداقل براي بنده قانع كننده نيست.
وي خاطرنشان كرد: به طور حتم از كارشناس و حسابدار رسمي درخواست ميكنيم كه پروندهها و اسناد را بررسي كند تا ببينيم اين پول كجا هزينه شده است.
قريشيان؛ يكي از مشكلات شركت تعاوني را قهر اعضا با اين مجموعه دانست و گفت: اعضاي واقعي در مجامع شركت نميكنند كه همين موضوع باعث شده يكسري افراد فرصت طلب از اين موقعيت و عدم حضور اعضاي واقعي استفاده كنند و مصوباتي را كه منافع خودشان و نه منافع اكثريت اعضا را تأمين ميكند؛ به شركت تعاوني تحميل كنند.
وي خاطرنشان كرد: تنها چيزي كه ميتوانداين مجموعه را از ورشكستي نجات دهد مشاركت دادن سرمايهگذاران و اعضاي محترم آن است تا جايي كه رفع همه مشكلات محقق نميشود مگر اينكه پشتوانهي اعضا را داشته باشيم.
قريشيان؛ عدم نظارت اعضا را دليل وقوع اين مشكلات دانست و افزود: اگر بخشي از سرمايهي به غارت رفتهي شركت تعاوني را برگردانيم درصورتي كه نظارت همگاني در اين مجموعه نباشد؛ بازهم اين اتفاقات ميافتد.
وي با اشاره به اينكه ۱۹۰ هزار عضو شركت تعاوني مصرف فرهنگيان استان تهران با اين مجموعه بيگانه هستند، افزود: اين شركت با ۵۷ سال سابقه و اين همه سرمايهي بالقوه به جايي رسيده است كه اكنون بايد اعلام انحلال شود.
عضو منتخب هيئت مديره شركت تعاوني مصرف فرهنگيان استان تهران تأكيد كرد: متأسفانه اعضاي واقعي تعاوني در حاشيه قرار گرفتهاند و كساني در اين مجموعه وارد شدهاند كه اكثراً اصالت عضويت ندارند.
قريشيان در پاسخ به اين سوال كه هيئت مديره منتخب چه تدبيري درمورد بدهي حدود ۲۰ ميلياردي تعاوني خواهد انديشيد، افزود: خوشبختانه در مجمع آخر تراز مالي هيئت مديره قبلي به تصويب نرسيد و اعضا منتخب هيچكدام حسابها و ترازهاي مالي آنها را نپذيرفتند.
وي ادامه داد: وقتي مجمع تراز مالي پيشنهادي هيئت مديره قبلي را نپذيرد معنايش اين است كه اينها ميتوانند به مراجع قضايي دادخواست بدهند و آنها را به دادگاه بكشانند تا مورد بازخواست قرار گيرند كه چرا تراز مالي واقعي را ارائه ندادهاند و عملكردشان منفي بوده است.
قريشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا هيئت مديره قبلي را به دادگاه خواهيد كشاند، افزود: به دليل وضعيت بغرنج فعلي شركت، هيئت مديره فعلي بنا دارد تا جايي كه بتواند تنش و درگيري در مجموعه ايجاد نشود در عين حال كه به دنبال احقاق حق نيز هست.
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني براينكه چگونه ميخواهيد سرمايهي شركت تعاوني را برگردانيد، افزود: انجام اين كار زمان ميبرد و البته همه چيز را هم نميشود انتظار داشت كه به صورت صد درصد و ايدهآل انجام شود.
وي ادامه داد: اين يك واقعيت است كه جامعه پذيراي بعضي اجحافهاست، اگرچه نميخواهم بگويم كه اين ايدهآل و خوب است اما بايد با واقعيت و نه روياها زندگي كنيم.
قريشيان خاطرنشان كرد: سالهاست كه در شركت تعاوني مصرف فرهنگيان استان تهران به گونهاي عمل شده است كه همه مشكلات به هم تنيده به گونهاي كه اگر اصطلاح مافيا را به كار ببرم؛ شايد اغراق نباشد.
وي با تأكيد بر اينكه اين مافيا ريشه دارد؛ از همين رو بايد ريشه را حل كرد، افزود: متأسفانه قوانين تعاونيها پر از نقص است كه ميتوان گفت همين از دلايل بوجود آمدن مشكلات است.
قريشيان تصريح كرد: وقتي قوانين ناقص است نظارت درستي اعمال نميشود و همين باعث ميشود كه مشكلات مدام تكرار شود.
وي با اشاره به اينكه مأموريت ما در هيئت مديره فعلي سه سال است، افزود: اگر زير بنا و ساختار تغيير پيدا نكند باز دوباره همين وضعيت ادامه پيدا ميكند.
وي خاطرنشان كرد: در پيگيريها به جاهايي ميرسيم كه گاهي مشكلات خارج از اين مجموعه است به طوري كه حاشيههايي پيدا ميشود كه افرادي كه هيچ نقشي در اين مجموعه ندارند؛ اتاق فكر تشكيل ميدهند و برنامهريزي ميكنند و مسائلي را بوجود ميآورند كه شايد افرادي كه در صحنه هستند؛ چندان اختياري ندارند و افراد ديگر به آنها خط و روش نشان ميدهند.
قريشيان با اشاره به اينكه شركت تعاوني به حياط خلوتي براي بعضي فرصتطلبان و رانتخواران تبديل شده، افزود: اينها وقتي كه نياز ميبينند به اين حياط خلوت دست مياندازند و از اين سرمايهها استفاده ميكنند.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]