تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد، ديگر اعضاى بدنش هم با آن سا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820836888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از بيني نفس بكشيم يا از دهان


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: از بيني نفس بكشيم يا از دهان
بيني هر انسان با سيستم عصبي، ريه ها و قلب در ارتباط است. شيوه نادرست نفس كشيدن مي تواند بر ضربان قلب و فشار خون تاثير بگذارد و واكنش هاي استرسي را افزايش دهد.
هموطن آنلاين _آيا شما هم جزو آن دسته از افرادي هستيد كه از دهان نفس مي كشند؟ آيا دلايل و اهميت نفس كشيدن از بيني را مي دانيد؟ آيا از عوارض نفس كشيدن با دهان آگاه هستيد؟ خشكي دهان، افزايش پوسيدگي دندان ها، خشكي لب ها و بيماري هاي لثه، از جمله عوارض نفس كشيدن از دهان است كه دندانپزشكان متذكر مي شوند، اگر نفس كشيدن از دهان در طول سال هاي رشد ادامه داشته باشد فك بالا دچار تنگي و كاهش عرض مي شود و سقف دهان عميق و كام گنبدي شكل خواهد شد.
اما اين موارد تنها بخشي از عوارض نفس كشيدن از دهان است. در اين مطلب از نيوزويك به اهميت نفس كشيدن از بيني اشاره شده است.محققان معتقدند، نفس كشيدن از بيني نه تنها روي كيفيت زندگي بلكه روي طول عمر نيز تاثير مي گذارد. يكي از متخصصان گوش و حلق و بيني در اين زمينه مي گويد: سال ها تجربه كمك كردن به بيماران در نحوه نفس كشيدن بهتر از بيني نشان مي دهد كه اين شيوه باعث مي شود به طور چشمگيري زندگي اين دسته از بيماران بهبود پيدا كند. يكي از دلايل مهم تنفس از بيني، نيتريك اكسيد است كه از طريق بيني و غشاء مخاطي سينوس ها توليد مي شود.
اگر چه اين گاز به ميزان كم توليد مي شود اما به جذب بهتر اكسيژن در ريه ها كمك مي كند و ۱۰تا۲۰ درصد به ميزان جذب اكسيژن مي افزايد. گاز نيتريك اكسيد براي باكتري و ويروس ها كشنده است و به همين دليل، نفس كشيدن از راه بيني به ويژه هنگام ورزش كردن، اهميت زيادي دارد. پرزهاي چشايي و بويايي هر انسان با هم ارتباط دارد. اگر نمي توانيد از بيني به خوبي نفس بكشيد، پرز بويايي شما دچار مشكل خواهد شد كه به تبع آن در چشايي نيز تغييراتي ايجاد مي شود و اين موضوع مي تواند روي اشتهاي شما تاثير بگذارد و به افزايش وزن شما منجر شود.
بيني هر انسان با سيستم عصبي، ريه ها و قلب در ارتباط است. شيوه نادرست نفس كشيدن مي تواند بر ضربان قلب و فشار خون تاثير بگذارد و واكنش هاي استرسي را افزايش دهد. روزانه بيني هر فرد مقداري خلط توليد مي كند، عمل نكردن درست بيني يعني تخليه نشدن اخلاط .
اين مشكل مي تواند به عفونت سينوس يا عفونت گوش منجر شود.نفس نكشيدن از بيني، خروپف يا آپنه را شدت مي بخشد. آپنه نيز باعث خستگي مفرط، افسردگي، اضطراب، افزايش وزن، افزايش فشار خون ، بيماري قلبي، سكته و حمله قلبي مي شود.

تنفس از بيني، تنفس دهاني
آلودگي هاي محيطي باعث شده است كه نفس كشيدن سخت تر از گذشته باشد. عده اي به دليل ابتلا به حساسيت هاي تنفسي و التهاب مسير تنفسي، مجبورند از راه دهان نفس بكشند؛ اين شيوه تاثير منفي بر سلامت دهان و دندان مي گذارد و به عنوان نموه باعث رشد نامناسب فك ها در كودكان مي شود. هواي تنفسي در مسير گذشتن از مجراي تنفسي، علاوه بر اين كه گرم و مرطوب مي شود، آلودگي هاي آن نيز گرفته مي شود.
كودكاني كه از راه دهان نفس مي كشند از لحاظ تكلم نيز دچار مشكل مي شوند و معمولا تو دماغي صحبت مي كنند و اين موضوع در شكل گيري شخصيت كودك تاثيرگذار است. در تنفس از راه دهان، فرد براي اين كه بهتر نفس بكشد سر خود را به عقب خم مي كند و اين مسئله روي اندام هاي او تاثير منفي مي گذارد. در اثر تنفس دهاني لوزه ها بزرگ مي شود و اين امر در صورت تداوم به سقف دهان فشار وارد مي كند كه باعث كشيده تر شدن صورت مي شود.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن