تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خداوند ايمان را براى پاكى از شرك... و عدل و داد را براى آرامش دل‏ها واجب نمود. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816475475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشكل كودك ديرآموز را چگونه حل كنيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: مشكل كودك ديرآموز را چگونه حل كنيم؟

یک کارشناس ارشد روانشناسی در خصوص مشکلات طولانی‌مدت دانش‌آموزان با برخی دروس، گفت: از آنجا که شمار زیادی از دانش‌آموزان از مشکلات و اختلالاتی در یادگیری رنج می‌برند، باید با دیدی تخصصی‌تر و کاربردی‌تر به این مسئله نگاه کرد.


مشكل كودك ديرآموز را چگونه حل كنيم؟
یک کارشناس ارشد روانشناسی در خصوص مشکلات طولانی‌مدت دانش‌آموزان با برخی دروس، گفت: از آنجا که شمار زیادی از دانش‌آموزان از مشکلات و اختلالاتی در یادگیری رنج می‌برند، باید با دیدی تخصصی‌تر و کاربردی‌تر به این مسئله نگاه کرد.
مشکل کودکان دیرآموز را در مراکز تخصصی حل کنید
طاهره قربان‌حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، با ارائه گزارش وجود 6 تا 16 درصدی این دسته از دانش‌آموزان در مدارس که به عنوان دانش‌آموزان دیرآموز شناخته می‌شوند و البته روزبه‌روز در حال افزایش هستند،‌ افزود: این مشکل علاوه بر خود دانش‌آموزان،‌ معلمان مدرسه و حتی خانواده‌ها را نیز درگیر کرده و در واقع همان معضلی است که در گذشته برچسب شاگرد تنبل را به دانش‌آموز می‌زد،‌ در صورتی که دانش‌آموز از بهره هوش عادی یا حتی بالایی برخوردار بود. قربان‌حسینی اضافه کرد: شناسایی به موقع این موارد می‌تواند از آسیب‌های جبران‌ناپذیری مانند افت تحصیلی، کاهش اعتماد به‌نفس، ترک تحصیل،‌ دل‌مردگی، سرخوردگی، عصبی شدن والدین، قطع امید از پیشرفت فرزند و... جلوگیری کند تا توهین و تحقیر دانش‌آموز توسط والدین و هم‌کلاسی‌ها و در آخر بی‌علاقه شدن به درس، دور شدن از محیط آموزشی و پیوستن به گروه‌های ضداجتماعی و افزایش آمار جرم و جنایت کودکان را به همراه نداشته باشد. وی با اشاره به صرف هزینه و بودجه‌های کلان توسط خانواده و آموزش و پرورش در این بخش، ادامه داد:‌ بسیاری از مشکلات یادگیری قبل از ورود به دبستان قابل پیشگیری بوده و در کوتاه‌مدت می‌توان آن‌ها را شناسایی و درمان کرد.مسئول مرکز توانبخشی امام سجاد(ع) شهرستان ساوه اظهار کرد: مربیان مهدکودک‌ها و کلاس‌های آمادگی در صورت گذراندن دوره‌ها و تعلیمات لازم زیرنظر افراد مجرب،‌ توانایی گره‌گشایی این معضل را در سطح ملی دارند. وی تأکید کرد: اگر این مربیان از اطلاعات کافی و مهارت‌های لازم برخوردار نباشند، ممکن است بسیاری از این اختلالات را در کودک تثبیت کنند.
مسئول مرکز توانبخشی امام سجاد(ع) ساوه با اشاره به نقش رسانه‌های گروهی و آموزش‌وپرورش در تنویر افکار عمومی در این راستا، اظهار کرد:‌ بسیاری از خانواده‌های مرفه و قشر متوسط با صرف هزینه‌های زیاد جهت بکارگیری معلمان خصوصی برای فرزندانشان قصد پیشرفت آنها را که در اغلب موارد هوش و استعداد عادی یا حتی فوق‌العاده‌ای داشته و بدون نیاز به تدریس خصوصی نیز قابلیت پیشرفت تحصیلی را دارا هستند، دارند.
وی عمده دلیل عدم پیشرفت اینگونه دانش‌آموزان را تمرکز پایین،‌ حافظه دیداری، حافظه شنیداری، حساسیت شنیداری، ادراک، عدم برتری جانبی و ... عنوان کرد.
قربان‌حسینی با اشاره به ارزیابی میزان آمادگی تحصیلی کودکان قبل از ورود به مدرسه توسط آموزش و پرورش در سال‌های اخیر، اظهار کرد: در این آزمون‌ها متأسفانه اختلالات یادگیری سنجیده نمی‌شود.
وی مشکلات یادگیری را به سه دسته مشکلات دیکته‌نویسی و ‌نارسانویسی، خواندن و ریاضی و حل مسائل آن تقسیم‌بندی کرد و به والدین اینگونه دانش‌آموزان توصیه کرد: به جای سرزنش، تنبیه و تحقیر و همچنین استفاده از روش‌های سنتی مانند تکرار در نوشتن، آنها را به مراکز تخصصی ارجاع دهند.ايسنا

دوشنبه 2 دی 1392 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن