واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير حزب موتلفه اسلامي خراسانجنوبي:9 دي روز پيمان با ولايت و انقلاب است
دبير حزب موتلفه اسلامي خراسان جنوبي گفت: 9 دي روز پيمان با امامت، ولايت، نظام و انقلاب است.

حجتالاسلام و المسلمين محمدعلي تابعي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بيرجند، 9 دي را در واقع تكرار عاشوراي زمان توسط مردم مومن و انقلابي نظام مقدس جمهوري اسلامي دانست و اظهار داشت: جمعي از فريبخوردگان و افرادي كه استكبار جهاني و عوامل صهيونيسم آنها را هدايت ميكردند به ايجاد فتنه در كشور ما پرداختند.
وي با بيان اينكه دشمنان ميخواستند كشور را تا پرتگاه سقوط پيش ببرند، ادامه داد: مردم به صحنه آمده و به تمام جريانات پايان دادند.
حماسه 9 دي حركتي خودجوش بود
دبير حزب موتلفه اسلامي خراسان جنوبي با بيان اينكه مردم با حضور خود ثابت كردند در تمامي عرصهها براي دفاع از نظام و انقلاب حاضر هستند، افزود: حماسه 9 دي يك حركت خودجوش بوده و پيامهاي زيادي داشت.
تابعي با بيان اينكه مردم با حضور خود وفاداري خود به نظام را اعلام كردند، گفت: همچنين مردم نشان دادند براي دفاع از نظام و آرمانهاي شهدا ايستادهاند.
وي با بيان اينكه اين روز را به سبب گراميداشت آرمانهاي شهدا فراموش نميكنيم، اذعان داشت: روز 9 دي روز پيمان با امامت، ولايت، نظام و انقلاب است.
افراد سودجو از فرصتها استفاده ميكنند
دبير حزب موتلفه اسلامي خراسان جنوبي با بيان اينكه در انتخابات گروهي از افراد كه راي نميآورند قانون را نپذيرفته و اعتراض ميكنند، تصريح كرد: آنها ديدگاه خود را غيرقانوني مطرح كرده و سبب ايجاد جريانات ميشوند.
تابعي با بيان اينكه افراد سودجو از اين فرصتها استفاده ميكنند، متذكر شد: آنها سبب ايجاد جريان شده و دشمن نيز از آنها پشتيباني ميكند.
وي با بيان اينكه تمام حوادث انقلاب حوادث تاريخي است، اضافه كرد: ما بايد تلاش كنيم اين حوادث را زنده نگه داريم.
نخبگان به وظيفه ملي خود عمل كنند
دبير حزب موتلفه اسلامي خراسان جنوبي با بيان اينكه نخبگان بايد به ايجاد بصيرتافزايي جامعه كمك كنند، يادآور شد: آنها بايد بسياري از جريانهاي داخل و خارج نظام را شناخته و بيشتر بر روي مسائل حساس باشند.
تابعي با بيان اينكه دشمن با ما دشمني ميكند، ادامه داد: ما بايد مباني خود را حفظ كنيم.
وي با بيان اينكه نخبگان بايد به وظيفه ملي خود عمل كنند، خاطرنشان كرد: آنها بايد آگاهي درستي از شرايط موجود جامعه داشته باشند.
انتهاي پيام/69010/ك30
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]