واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تجاري سازي فعاليتهاي پژوهشي در دانشگاه آزاد پيگيري مي شود
تاكستان - خبرگزاري مهر: معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي تاكستان گفت: تجاري سازي فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقاتي در دانشگاه آزاد اسلامي در اولويت برنامه ها قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري مهر، ابراهيم واشقايي فراهاني روز سه شنبه در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامي تاكستان گفت: بايد تلاش كنيم تا كارهاي پژوهشي كاربردي شود كه در اين راستا تجاري سازي پژوهش ها در اولويت قرار دارد.
واشقاني فراهاني اظهارداشت: براي شتاب بخشيدن به موضوع پژوهش و فناوري، همكاري مضاعف بين دانشگاه و صنعت ضروري است تا در عرصه علم و فناوري بتوانيم موضوع اصلي پژوهش را عملياتي كنيم.
وي با بيان اولويت هاي دانشگاه آزاد اسلامي يادآورشد: در دهه پيش رو افزايش كيفيت فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه در دستور كار قرار دارد و براي تحقق آن نيازمند اتكاء به كارهاي تحقيقاتي هستيم.
اين مسئول بيان كرد: براي بالا بردن كيفيت تحصيلي دانشگاه كه از شاخصه هاي اساسي عرصه علم و فناوري محسوب مي شود تشكيل شوراي سرمايه گذاري و شوراي اقتصادي دانشگاهيان با حضور انديشمندان و كارشناسان كشور در اولويت قرار گرفته كه در اين راستا در اولين گام دفتر تجاري كردن مسائل پژوهشي زير نظر رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي شكل گرفته است.
فراهاني بيان كرد: سياست اين دانشگاه تبديل علم به ثروت و اجرايي شدن پژوهش ها و تجاري سازي آنها براي ارتقاء كيفيت كارهاي پژوهشي است.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد: در جهت افزايش فعاليت هاي پژوهشي با توجه به توانمندي هاي موجود براي پاسخ گويي به نيازهاي جامعه به تعامل سازنده دانشگاهها و شناسايي نيازهاي آن به شناسايي منابع درآمدي جديد براي دانشگاه ها نيازمنديم.
وي افزود: نگاه ما به پژوهش در كنار كاربردي كردن تحقيقات، توليد علم بر مبناي پژوهش هاي بنيادي است كه انتظار مي رود همكاران دانشگاه برنامه ريزي صحيحي بصورت جامع از طريق تشكيل تيم هاي پژوهشي براي ايجاد قطب هاي علمي و پژوهشي داشته باشند و از موازي كاري پرهيز كنند.
اين مسئول يادآورشد: بايد در زمينه پژوهش به صورت جدي و ريشه اي وارد كار شد به نحوي كه نتيجه آن انتشار مقالات و مجلات علمي با سطح كيفي و علمي بالا باشد و افراد توانمند بتوانند در سطح بين المللي ديدگاههاي خود را منعكس كنند كه در همين راستا ايجاد كرسي هاي نظريه پردازي و آزاد انديشي بر اساس توصيه هاي مقام معظم رهبري در دانشگاهها ضروري است.
واشقاني فراهاني در ادامه نقش دانشگاه آزاد اسلامي را در توسعه امور پژوهشي مهم برشمرد و گفت: ارتقاء كيفيت و رشد جامعه، نيازمند داشتن برنامه اي جامع و يك پارچه در زمينه پژوهش است كه براي تحقق پژوهش هاي كاربردي و دانش بنيان انجام پژوهش هاي استاني يكي از موثرترين كارهاست.
اين استاد دانشگاه بيان كرد: بر اساس موقعيت و توانمندي اعضاء هيئت علمي نقش دانشگاه بايد مشخص شود و در راستاي رقابت سالم در رسيدن به اهداف مشترك بايد پژوهشگران و محققان توانمند استان ها در كنار هم قرار بگيرند تا به نتايج مطلوبي دست يابيم.
در ادامه محمد بهرام زاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي تاكستان، پژوهش را ركن اصلي توسعه برشمرد و گفت: در كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه، پژوهش به عنوان يكي از محورهاي مهم توسعه تلقي مي شود و هر كشوري كه از محققان و دانشمندان و پژوهشگران خود در حوزه هاي مختلف بخوبي استفاده كند به رشد و بالندگي بيشتر و سرعتري مي رسد.
بهرام زاده يادآورشد: پژوهش منشا توليدات علمي و صنعتي است كه در حوزه هاي مختلف علوم پايه، كشاورزي، فني و مهندسي، انساني و پزشكي با حمايت هاي مادي و معنوي دست اندركاران پژوهشي در كشور موفقيت هاي خوبي بدست آمده است.
وي در ادامه دانشگاه ها را مهمترين جايگاه فعاليت هاي پژوهشي برشمرد و خواستار تقويت جايگاه آنها شد.
در ادامه مراسم شقاقي مقدم از اساتيد گروه مكانيك از سه اختراع و طرح جديد خود گزارشي ارائه كرد و در پايان از 22 پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامي تاكستان تجليل شد.
در اين مراسم رجب رحماني نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي،معاونان، اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه حضور داشتند.
كد خبر: 2201882
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۲۰:۴۲
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]