تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):چه چيز مانع مى شود كه هر گاه بر يكى از شما غم و اندوه دنيايى رسيد، وضو بگيرد و به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843408710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در ميزگرد بررسي كاهش تقاضاي مواد مخدر مطرح شدآموزش‌هاي پيشگيرانه اعتياد به صورت حبابي ارائه مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در ميزگرد بررسي كاهش تقاضاي مواد مخدر مطرح شدآموزش‌هاي پيشگيرانه اعتياد به صورت حبابي ارائه مي‌شود
يكي از كارشناسان بهزيستي استان كردستان گفت: در بحث آموزش‌هاي پيشگيرانه اعتياد حبابي عمل مي‌شود به نحوي كه در طول سال تنها يكي دو مورد بمباران اطلاعاتي بدون استمرار صورت مي‌گيرد.


به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، ميزگرد بررسي و نقد اقدامات كاهش تقاضاي مواد مخدر و روانگردان‌ها در تالار فردوسي دانشگاه كردستان با حضور صاحبنظران اين حوزه برگزار شد.

مدير يكي از دبيرستان‌هاي سنندج در اين جلسه گفت: در بحث آموزش‌هاي پيشگيرانه چارچوب مشخصي تعيين نشده و تنها بر اساس سليقه صورت مي‌گيرد.

محمد بهرامي گفت: با توجه به اينكه دانش‌آموزان از اقشار آسيب‌پذير هستند، لذا بايد آموزش دانش‌آموزان و مدارس در اولويت شوراي پيشگيري قرار بگيرد.

وي تصريح كرد: عناوين مختلفي در آموزش و پرورش تدوين شده است، اما تنها اسمي است و برنامه‌اي متناسب با آن عنوان برگزار نمي‌شود.

بهرامي اضافه كرد: حضور معتادان پاك‌شده در چنين جلساتي مثمرثمر است، چرا كه آنها ميزان اثرات منفي اعتياد و مصرف مواد مخدر را لمس كرده‌اند.

اين فرهنگي كردستاني تصريح كرد: يكي از مشكلات جامعه، اقدامات بعد از وقوع حادثه و اتفاق است به طور مثال در خصوص ايدز تا مبتلا شدن اطلاع‌رساني نمي‌شود و اكنون بحث مواد مخدر نيز به چنين سرنوشتي دچار شده است.

وي گفت: بازكردن مباحث اينچنيني در بين دانش‌آموزان نياز جامعه است، چرا كه در اين سنين مي‌توان آموزش‌هاي لازم را به اين افراد داد و اثرات مثبت اقدامات را به آنان القا كرد.

بهرامي تصريح كرد: بايد در بحث اعتياد و مصرف مواد مخدر روشنگري كرد تا دامنه مشكلات گسترش پيدا نكند.

كارشناس بهزيستي كردستان نيز در اين برنامه گفت: با توجه به تجربه‌ام در اين حوزه، به جرأت مي‌توانم بگويم كه آمار دروغ بزرگي در كشور است و اين در حالي است كه ما به عنوان فعال اين عرصه هم در داخل و هم در خارج اخبار خوبي در خصوص كاهش گرايش به مواد مخدر نمي‌شنويم.

شبرنگ افزود: در بحث آموزش‌هاي پيشگيرانه اعتياد حبابي عمل مي‌شود به اين صورت كه در طول سال تنها يكي دو مورد بمباران اطلاعاتي در حوزه اعتياد مي‌شود اما عدم توالي آن بازخورد مثبتي ندارد.

وي خاطرنشان كرد: دوره‌هاي آموزشي نيز به صورت سخنراني و پيام بازرگاني ارائه مي‌شود در صورتي كه برنامه‌ها بايد محتوايي و قابل اثرگذاري باشد.

وي ارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه را در پيش‌دبستاني اثرگذار خواند و گفت: در سال 83 فعاليت پيشگيرانه بهزيستي در سطح مهد كودك‌ها آغاز شد، اما به دليل كمبود اعتبار تمامي مهدها زيرپوشش قرار نگرفتند و تنها معدود مهدهايي در سنندج زيرپوشش قرار گرفتند.

شبرنگ افزود: يكي ديگر از ايرادات اين طرح، نبود متن محتوايي آموزشي استاندارد است كه آموزش‌دهندگان از اين متون استفاده نمايند و اين موجب شده تا سليقه‌اي در خصوص ارائه آموزش‌ها رفتار شود.

وي گفت: آموزش در محيط‌هاي كارگري الزامي است اما كارفرمايان در اوقات كاري اجازه چنين عملي نمي‌دهند چرا كه آن را موجب كاهش بهره‌وري كارگران مي‌دانند.

معاون درمان زندان‌هاي استان كردستان نيز گفت: اگر نگاه كلي به صدق آمار معتادين داشته باشيم و جمعيت زيرپوشش آنان را نيز بشمار آوريم با يك حساب سرانگشتي مي‌توان گفت كه 8 ميليون نفر در كشور درگير بحث مواد مخدر هستند.

عزيزي افزود: بحث متادون‌درماني در مراكز خصوصي تنها منجر به جلوگيري از ورود معتادان به ساير مواد است، اما درمان مصرف‌كنندگان ساير مواد مخدر نيست.

وي گفت: بايد نوع درمان متناسب با مصرف مواد مخدر تجويز شود به طور مثال هروئين و كراك را مي‌توان تحت پوشش متادون‌درماني قرار داد اما مصرف كنندگان مواد صنعتي را ننمي‌توان با اين روش بازداشت.

وي افزود: شيشه درمان خاصي ندارد پس نمي‌توان با روش متادون‌درماني در انتظار درمان افراد مبتلا به اعتياد شيشه نشست.

مشاور آموزش و پرورش استان نيز گفت: بايد در بحث درمان كاري كرد كه تغيير رفتار موجب بازسازي شخصيت افراد معتاد شود.

سركوت تارين افزود: بدون شك معتادي كه بايد كاملا پاك شود چندين بار باز هم مبتلا مي‌شود، اما در مراكز ترك اعتياد بايد با اميد دادن به آنان اين افراد را به شخصيت اوليه خود برگردانند.

مسئول كميته اطلاع‌رساني انجمن معتادان گمنام سنندج نيز گفت: افرادي در اين انجمن فعاليت مي‌كنند كه خود زماني معتاد بوده‌اند و براي آنها مهم است كه تمامي توان خود را براي پاك شدن معتادان بكار گيرند.

شهريار اسكويي افزود: آغاز فعاليت انجمن معتادان گمنام در سطح جهان به 61 سال پيش بازمي‌گردد و اين انجمن در ايران از سال 73 فعاليت خود را آغاز كرده است.

وي افزود: اكنون اين انجمن در 138 كشور فعاليت دارد كه تاكنون 60 عنوان كتاب و نشريه را به 48 زبان رسمي دنيا منتشر مي‌كند و تمامي فعاليت‌هاي آن به صورت رايگان انجام مي‌شود.

به گفته اسكويي، در حال حاضر اين انجمن دو تا دو و نيم نفر و در ايران نيز 450 هزار نفر را زيرپوشش قرار داده است.

وي در پايان گفت: اكنون بزرگترين مشكل ما در كردستان نبود فضاي فيزيكي است كه در آن جلسات و برنامه‌هايي برگزار كرد.

‌انتهاي پيام/79002/ش40

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن