واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: بچه هاي شين آبادي را پشت درهاي بسته نگه داشتند!
باوجود اينكه با تاكيد وزير آموزش و پرورش مقرر شده دانشآموزان شينآبادي زير نظر تيم جراحي با مديريت دكتر فاطمي و امامي در بيمارستان حضرت فاطمه (س) تحت درمان قرار بگيرند، بنابر ادعاي اولياي دانشآموزان شين آبادي آنها يك هفته است كه به همراه فرزندان خود در تهران به سر ميبرند، اما بيمارستان بدليل واريز نشدن هزينه درمان از سوي دستگاههاي مربوطه از پذيرش آنها سر باز ميزند.
بلاتكليفي 12 دانش آموز شين آبادي كه بايد روند درماني آنها ادامه يابد، در حالي دوباره از سر گرفته شده كه مسئولان بيمارستان فاطمه زهرا (س) نسبت به پذيرش و بستري دانش آموزان اقدام نمي كنند علت اين امر بنابر گفته اوليا، واريز نشدن هزينه درمان به حساب بيمارستان اعلام شده است.
پدر ناديه صالح در اين زمينه مي گويد: يك هفته است در تهران هستم و پس از مراجعات متعدد به بيمارستان، هنوز نتوانسته ام فرزندم را براي درمان بستري كنم.
وي ادامه مي دهد: مسئولان بيمارستان اظهار مي كنند تا زماني كه پول به حساب بيمارستان واريز نشود، درمان را آغاز نمي كنند.
همچنين پدر سيما مرادي، ديگر دانش آموزان شين آبادي نيز با ابراز گله مندي از وضعيت پيش آمده عنوان مي كند كه از جمعه بعدازظهر به تهران آمده اما پس از گذشت پنج روز، هنوز نتوانسته نسبت به بستري فرزندش اقدام كند، چرا كه بيمارستان حاضر به پذيرش دانش آموزان شين آبادي نيست.
وي با بيان اينكه اگر مسئولان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت اقدامي انجام ندهند، براي پيگيري درمان فرزندانمان به دفتر رياست جمهوري خواهيم رفت، از مسئولان خواست تا نسبت به حل مشكل اين 12 دانش آموز اقدام كنند، چرا كه آنها نه تنها از تحصيل خود باز مي مانند، بلكه مشكلات پيش آمده در بيمارستان نيز بر آلام روحي آنها مي افزايد.
به ادعاي وي، مقرر شده بود هزينه درمان اين 12 دانش آموز به حساب بيمارستان واريز شود اما هم اكنون اين مبلغ واريز نشده است، لذا بيمارستان از پذيرش دانش آموزان سرباز مي زند.
اين در حاليست كه وزارت آموزش و پرورش اواخر آذر با انتشار گزارشي، روند درماني دانش آموزان را مثبت ارزيابي كرده و عنوان كرده بود كه كليه امور مربوط به درمان تمامي دانش آموزان كه نياز به مراجعه به پزشك داشته اند طي هماهنگي به عمل آمده با مراجعه به اداره و تامين وسيله اياب و ذهاب مناسب از قبيل بليط رفت و برگشت با هواپيما، اتوبوس، خودرو و اسكان دانش آموزان و همراهان آنان از طريق اداره كل صورت گرفته و براي وقت تعيين شده پزشكان، جهت معاينه اعزام مي شوند.
بر اساس گزارش درج شده در سايت وزارت آموزش و پرورش، مجموع هزينه ها تا آخر آبان 92 به عدد سه ميليارد و 511 ميليون ريال رسيده است.
دكتر محمودرضا محقق، معاون اجرايي معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز از آغاز درمان كودكان آسيب ديده شين آبادي از شنبه 30 آذر خبر داده و گفته بود: علت تاخير درمان اين كودكان عدم تامين منابع مالي آن بوده است، اما مقرر شد 13 نفر از اين كودكان از روز شنبه در بيمارستان حضرت فاطمه (س) دانشگاه علوم پزشكي ايران بستري و روند درماني شان آغاز شود.
محقق با اعلام اينكه بودجه درمان اين كودكان فعلا به صورت علي الحساب از سوي معاونت درمان به دانشگاه علوم پزشكي ايران پرداخت خواهد شد، گفته بود: هزينه درمان اين كودكان 5 تا 6 ميليارد تومان خواهد بود، هرچند تاكنون هيچ بودجه اي براي درمان به وزارت بهداشت تعلق نگرفته اما مقرر شده دولت تا پايان امسال بودجه درمان آنها را تامين كند.
به گفته محقق، شايد لازم باشد بر روي هر يك از اين كودكان حدود 10تا 13 عمل جراحي صورت گيرد.
محقق اظهار كرده بود: جلسه اي با مسوولان آموزش و پرورش در اين خصوص داشته ايم و مقرر شده آنها مصوبه هزينه هاي درمان را از دولت بگيرند، فعلا تنها گفت وگو و تفاهمي شفاهي با وزير آموزش و پرورش در اين خصوص داشته ايم.
وي ادامه داده بود: پيشنهاد ما پرداخت سالانه 1.5 ميليارد تومان براي درمان اين عزيزان بود كه تنها 40 درصد از آن تصويب شده است.
در حالي كه به نظر مي رسد تفاهم شفاهي وزارتخانه هاي بهداشت و آموزش و پرورش ره به جايي نبرده، وعده هاي داده شده تنها موجب بلاتكليفي خانواده هاي دانش آموزان شين آبادي در فصل سرد سال شده است.
خبرگزاري دانشجويان ايران آماده دريافت و انتشار پاسخ هر يك از دستگاه هاي مربوطه از جمله وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در اين زمينه است.(ايسنا)
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]